Olet täällä

Eduskuntavaalit 2019 - 16.4.2019 10.09

Keskusta jätti kyllä oven raolleen tämän päivän vaatimuslistallaan, joka ei demareille kovin paha. Kansanrintama + RKP antaisin paljon isomman prosentin. Julkisuuden puheet on Kokoomuksen osalta mitä on, pitää esittää tiukkaa että lähtökohdat neuvotteluihin ovat parhaat mahdolliset. PS hallituspaikka lienee aika epätodennäköinen kun SDP asemoinut itsensä heitä vastaan ja ei SDP ole pääministeripuolueesta hevillä luopumassa. 

Siltikin Kokoomus suurempi todennaäköisyys kun Kesk.

Näytä koko viesti
Global Gaming - 16.4.2019 02.27

Mielestäni ihan oikea ratkaisu niinkuin aikasemmin kirjoittelinkin, sotakassaa pitää olla!

Näytä koko viesti
Brexit - 14.3.2019 12.37

Eilisessä äänestyksessähän hallitus äänesti osittain vastaan koska äänestyskohde muuttui - ei hard exittiä 29.3. mennessä vs ei hard exittiä ikinä. Sen taki äänestys oli niin tiukka.. 

Näytä koko viesti
Brexit - 13.3.2019 12.03

Mayn tilanne alkaa mennä aika tukalaksi. Hard Brexitiä ei kukaan halua ja EUn suostuminen lisäaikaan on nihkeää. EU toki suostuu jos on jotain uutta pöydällä, mutta Mayn johdolla sitä ei ole tarjolla. Lisäaikaan tarvittaneen hallituksen hajoaminen tai uudet vaalit. Siitä eteenpäin sitten monta vaihtoehtoa esim uusi kansanäänestys.

 

 

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2019 - 11.1.2019 07.55

Kokoomus saatta hyvinkin nousta ykköseksi, oisko sitten KOK+KESKUSTA vetoinen hallitus taas? En tosin mitenkään pidä mahdottomana että KOK+SDP olisi samassa hallituksessa vaikka puheet on nyt mitä on.

Näytä koko viesti
Ajankohtaisia kirjoituksia taloudesta - 14.12.2018 11.54

Erinoimaista pohdintaa taas kerran!

Trumpilla on presidenttinä poikkeuksellisen paljon vaikutusta kurssien kehitykseen ja toisi kun monet luulevat uskon, että suurin osa sen liikkeistä/tulistumisista on ihan ennakkoon suuniteltuja. 2020 vaalit alkavat siintää jo mielessä ja jotta todennäköisyys uudelleenvalintaan on mahdollisimman korkea pitäisi osakekurssienkin olla mahdollisimman korkealla juuri oikeaan aikaan. Eli käytännössä esivaalit vuoden 2020 alkupuolella ensimmäinen mittauskohta.

Donaldin varmaan kannattaisi pitää kursseja nyt aisoissa tai jopa lasketella pikkasen ja sitten vetää esim Kiinan pakotteita takaisin vuoden 2019 loppupuolella jotta päästään sopivaan lentoon. 

Jos herra valitaan seuraavalle kaudelle voi muuten pelikirja olla hyvinkin erilainen.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 22.11.2018 11.04

En nyt itsekään ammattilainen enkä niin tunne tapausta, mutta katselin tuota yllä olevaa videolinkkiä. Kuulusteltava yrittää koko kertoa sellaisia asioita mitä kuvittelee että hänen halutaan vastattavan. Alussa tietää että hänen pitää kertoa että oli osallisena murhaan, mutta siihen se jääkin, kun ei ole tietoa mitä pitäisi sanoa. Arvailee koko ajan ja kun arvaa väärin poliisi johdattelee. 

Jos tämä olisi vetokohteena ja saataisiin jotenkin varma vastaus, niin ottaisin jopa 1.1 tasoisia kertoimia kiinni laugh 

Näytä koko viesti
Global Gaming - 18.11.2018 03.47

Mulla jää pikavoittojen metsästys nyt väliin. Suurin syy on tuo Mr Greenin myynnistä johtuva kurssihyppäys, joka aiheuttaa isomman downsiden jos tulokset jäävätkin odotuksista. 

Monet muut pajat kärsineet Q3 aikana UK regulaatiosta ja sitä vaaraahan ei Ninjalla ole, mutta riskiä nostaa muiden PlayNPay lanseeraukset.

 

Jatkossa Ninjalla ei oikein ole mielestäni mitään millä erottua. Joo brändi on melko vahva ja paljon asiakkaita sisässä millä pärjää hetken, mutta Ruotsin vero on aika armoton kun melkein kaikki asiakkaat sieltä. Eli EBIT marginaali tullee romahtamaan ja itse en kyllä tässä tilanteessa jakaisi osinkoja.

 

 

 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 21.10.2018 01.52

Aspire panostaakin juuri tuoton tekemiseen eikä pelaajaystävällisyyteen. Tuottoprosentit ovatkin todella korkeat verrattuna moneen muuhun, israelilaiset osaavat tämän homman. Veikkaan myös että b2c osalta eivät levittele markkinointirahojaan vaan jokainen toimi on hyvin mitattu ja optimoitu. Lyhyellä tähtäimellä näyttää vahvalta, mutta jossain kohtaa liian tiukat ehdot saavat asiakkaat kaikkoamaan. Niin kauan kun uusia pelaajia riittää ja sääntöjen ja ehtojen syynääminen ei yleisty niin en pidä tätä isona huolena. Kohderyhmää kun miettii niin jälkimmäinen riski on aika pieni. 

Näytä koko viesti
Global Gaming - 21.10.2018 01.30

Nyt on Global Gaming painettu jo alle 26:n samalla kun ala tullut rytinällä ales. Monet isot kuten LeoVegas laskenut yli 50% huipuistaan. Regulaatio tietysti painaa ja rahastot dumppaavat omistuksiaan.

Jos GG on saanut nyt sopimuksensa neuvoteltua uusiksi (pelintarjoajat ja Trustly) niin Gross Profit voi nousta hienosti. Ilmaa siellä ainkain on tosi paljon sillä Cost of Sales on prosenteissa tuplat kuin esim juuri LeoVegasilla. Ala on volyymipeliä. Tosin uusia PlayNPay konsepteja tullut jo paljon ja Ninjacasinon etu pienenee koko ajan, eli Revenuen kasvuvauhti voi tyssätä.

Muut pajat julkaisee lukunsa ensiksi niin saa hyvin tietoa miten markkina on kehittynyt Q3 aikana ja tässä taas pikavoiton tavoittelun mahdollisuus mielestäni kunhan malttaa odotella vielä hetken. 

 

Näytä koko viesti