Itiksen Invest - Itä-Helsingistä miljonääriksi -

Urheilukello toi itelle todella paljon lisää sisältöä treeneihin (ja ehkä jopa elämäänkin laugh), joten suosittelen hankintaa lämpimästi! Ite tykkään kans lenkkeillä suht paljon ja halusin saada mahdollisimman yksinkertasen värkin ilman mitään veroilmoituksentäyttö -lisäominaisuuksia eli ainoat kriteerit oli rannesykkeenmittaus sekä GPS. Päädyin lopulta Polarin M430 -kelloon, joka ei varmasti ole markkinoiden seksikkäin, mutta mulle ajaa asiansa kun en kelloa halua muuten pitää kuin lenkeillä. Kellon myötä myös tutustuin Stravaan ja se onkin sitten paha paikka tämmöiselle kilpailuhenkiselle ihmiselle, mutta tuo kyllä oman lisämausteensa myös treenaamiseenlaugh

Näytä koko viesti
Kindred -

Ylimääräistä yhtiökokousta pukkaa kesäkuussa ja tarkoituksena jatkaa omien osakkeiden ostoa: https://www.kindredgroup.com/media/press-releases/2021/notice-to-extrao…

 

Näytä koko viesti
Kamux -

Olen ajanut Kamuxin siirtoauton kerran Helsingistä Ouluun. Kaverini oli tuolloin töissä Kamuxilla ja olin häneltä kuullut tästä siirtoautojen viennistä. Omalla kohdallani homma meni seuraavanlaisesti:

1. Soitin Kamuxille olisiko heillä siirtoautoa Ouluun. Heillä ei ollut Ouluun, mutta Rovaniemelle löytyi. Lupasin ajaa auton Ouluun saakka ja se kävi heille.

2. Menin seuraavana päivänä Kamuxin toimipisteeseen, jossa allekirjoitin siirtovakuutuksen (sama joka allekirjoitetaan kun lähdetään koeajolle). Sovimme, että auto on illalla Oulussa.

3. Otin auton, päästelin sillä Oulun toimipisteelle ja jätin auton sinne. Välissä en käynyt tankkaamassa sillä lähtiessä oli tankki täynnä. Mikäli olisin käynyt, olisin saanut polttoaineeseen menneet rahat kuittia vastaan. 

Tätä samaa hyödyntää monet muutkin autoliikkeet kuin Kamux. Autoja saa kyselemällä liikkeistä tai juuri tuolla jo aiemmin mainitusta Facebook -ryhmästä. Omasta mielestäni tässä järjestelyssä on vain voittajia, verottajan mielipidettä en tiedä.

 

Näytä koko viesti