Olet täällä

Kindred - 14.5.2021 01.12

Ylimääräistä yhtiökokousta pukkaa kesäkuussa ja tarkoituksena jatkaa omien osakkeiden ostoa: https://www.kindredgroup.com/media/press-releases/2021/notice-to-extraor...

 

Näytä koko viesti
Kamux - 21.4.2021 12.01

Olen ajanut Kamuxin siirtoauton kerran Helsingistä Ouluun. Kaverini oli tuolloin töissä Kamuxilla ja olin häneltä kuullut tästä siirtoautojen viennistä. Omalla kohdallani homma meni seuraavanlaisesti:

1. Soitin Kamuxille olisiko heillä siirtoautoa Ouluun. Heillä ei ollut Ouluun, mutta Rovaniemelle löytyi. Lupasin ajaa auton Ouluun saakka ja se kävi heille.

2. Menin seuraavana päivänä Kamuxin toimipisteeseen, jossa allekirjoitin siirtovakuutuksen (sama joka allekirjoitetaan kun lähdetään koeajolle). Sovimme, että auto on illalla Oulussa.

3. Otin auton, päästelin sillä Oulun toimipisteelle ja jätin auton sinne. Välissä en käynyt tankkaamassa sillä lähtiessä oli tankki täynnä. Mikäli olisin käynyt, olisin saanut polttoaineeseen menneet rahat kuittia vastaan. 

Tätä samaa hyödyntää monet muutkin autoliikkeet kuin Kamux. Autoja saa kyselemällä liikkeistä tai juuri tuolla jo aiemmin mainitusta Facebook -ryhmästä. Omasta mielestäni tässä järjestelyssä on vain voittajia, verottajan mielipidettä en tiedä.

 

Näytä koko viesti