Olet täällä

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 28.11.2018 08.13

Daytrader kirjoitti:

No kerro nyt ihmeessä paljonko teit tulosta?

Hehe. Oiskohan se vähän relevantimpaa tutkailla, että miten se tulos rakentui ja syntyi ja että miten se ylipäätään saatiin aikaan :D

Daytrader kirjoitti:

Ongelma näissä putkissa on, että ne ovat hillittömän hyviä vasta jälkikäteen katsottuna. Ihminen on luonteeltaan kuviontunnistaja, ja kurssikäyristäkin löydämme helposti trendejä ja kuvioita, joilla hintoja voi ennakoida...

Siinäpässe juttu onkin, että lopetetaan kaikenlainen ennustelu, arvailu ja kristallipallojen hipelöinti. Mennään vaan hetkessä tässä ja nyt a la Go With The Flow.

Pitää kattoa avaisko oman ketjun tämmöselle h/c treidaamiselle, missä ei lueta mitään uutisia, tehdä mitään syväluotaavia analyysejä tai kuunnella ketään profeettoja tai käytetä mitään teknisiä hilavitkuttimia (pl. harvakseltaan jotain viivoja/tasoja muistilappuina), vaan katsotaan pelkästään sitä PA:ta (price action) siinä katsontahetkessä executionin ollessa Kingi. Mani ja possumanagementilla myös iso rooli jne.

Näin viikolla oon yleensä hyvin kiireinen, että pitää kattoa oisko vkl tai sitten joululomilla tuossa puolesta välistä enskuuta tammikuun puolivälin tienoille. Treidaan päätyökseni.

pm

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 25.11.2018 07.43

Daytrader kirjoitti:

Älä tartu putoavaan puukkoon. Sitähän ne neuvovat. Tässä on malliesimerkki putoavasta puukosta, eli tämän vuoden WTI-öljyn kuvaaja:

No tuossahan se oli aivan hillittömän hyvä putki shortti-treideille. Juurikin noilla Nymexin WTI-fuduilla tarjolla luokkaa 2175 tikkiä laskua missä potentiaalia jo yhdellä ainokaisella kontrahdilla $21750. No kukapa sitä nyt valuutoissa näitä laskee vaan tietysti Riskeissä ja Riskin kerrannaisissa. Kassan koolla ei merkitystä, vaan sillä position tehokkuudella. Öljyssähän laittaa Possun karsinaan parhaimmillaan jo -10 tikin Riskillä aivan helposti, niin tuossa oli siis tarjolla nannaa 217R. Siihen vielä jos/kun skaalasit sisään, niin ai ai. Tuliko kerralla vuosi kuitattua ? No kuukausi ainakin :D

Eli sanokoon fundat mitä sanoo ja kattoo vaan sitä hintaa. Jos menee alas niin eikun perässä ja taas jos menee ylös niin sama toisinpäin :D

Näytä koko viesti
Miten seuraatte markkinatietoa? - 25.11.2018 07.10

Aki Pyysing kirjoitti:

Mistä löytäisi nykyisin Suomen markkinaan osakefutuurit?

https://fi.investing.com/indices/eu-stocks-50-futures

Investing.comissa on paljon osakemarkkinafutuureja, ei kuitenkaan Suomea.

En mie ole kokenut tätä ilmeisen hirveästi tarvitsevani, mutta olisihan se kiva kurkkia, mitä markkinoilla odotetaan, ainakin kun itse markkina on kiinni.

Helposti luettava korkofutuurisivu olisi kiva muuten kanssa. Hiljan kyllä sellaisen näinkin mutten nyt löytänyt. Siis sellainen, jossa näkee nykyisen koron ja futuurin ennustaman tai markkinoilta lasketun koron.

Nehän on siis tuolla CFD-pohjaisia. Futuureja tuskin löytyy mistään. No tosiaan Eurexissa on OMX25 indeksifutuuri mutta vaihtohan tuossa on ihan onneton...

Oiskos tämmösestä mitään apua:?
https://www.barchart.com/futures

Siitä "Select a Commodity" näkee vähän, että mitä on tarjolla. Ja "Full List" on sitten megalista kuukausikohtaisesti välilehdin... löytyy ihan API:kin, että saat vaikka tänne Sijoitustiedonsivuillekin dataa helposti.

tv
Vielä Äsken Neitsyt (sait kunnian:)

jk.
Siis InteractiveBrokersiltahan löytyy suomiosakkeiden CFD:t. Sinne vaan Demotili pystyyn ja sitä kautta sitten iki-ihanan (=kauhea) TWS UI:n kautta sitten tekee oman sivun haluamilleen osakkeille (CFD):

https://www.interactivebrokers.com/en/index.php?f=5119&cc=FI

jk2.
Ja sitten tältä seuraavalta sivultahan löytyy noita Pohjolan ja Euroopan osakkeita roppakaupalla (tai siis näkee, että mitä on tarjolla)
https://www.interactivebrokers.com/en/index.php?f=1563&p=cfd

Näytä koko viesti