Olet täällä

Ukrainan tilanne - 13.2.2023 12.02

Että Venäjä nyt muka itse olisi räjäyttänyt NS-putkensa.. Varmaan myös kaikki ne joilta on lyöty polvilumpio paskaksi ovat itse sen itselleen tehneet kuten mafia tms. laittaa heidät vannomaan. O sancta simplisitas!

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 12.2.2023 11.46

Käsittämättömän epä-älyllisiä nämä kirjoitukset tässä ketjussa. Ei voi kuin ihmetellä Sijoitustiedon kai siis sioittajien henkistä tasoa. No, pitää huomioida sijoituspäätöksiä tehdessäni..

Näytä koko viesti
Citycon - 22.2.2022 01.39

Taisi "30 miljoonaa" laittaa shorttaajien puntit tutisemaan. Sponda ja Technopolis myytiin aikanaan opolla, mikseipä myöhemmin Kanikin. Kissamiehen suunnitelma saattaa olla juuri se. Pulju ostaa omia, väliin Kissamies saattaa tehdä ostotarjouksia. Jo pelkillä omien ostoilla pääsee melko lähelle 2/3 omistusosuutta ja mahdollisilla ostotarjouksilla hankitut päälle. Sitten lihoiksi. Ei ole täysin mahdotonta että ostajatahokin on jo tiedossa.

Näytä koko viesti
Citycon - 7.2.2022 10.18

Ylimääräisiä yhtiökokouksia Kani on järjestänyt mm. uusien hallituksen jäsenten vuoksi. Pikkujuttu olisi järjestää sellainen nyt pian omien ostojen maksimin nostamiseksi. Varsinkin kun kassa pursuaa ylimääräistä inflaation myötä mätänevää riihikuivaa. Kurssin ollessa nykytasolla se olisi omistajien kannalta mainio veto.

Näytä koko viesti