USA Vaalit 2016 -

Eikö TTIP valmistelun ongelma ole ettei siitä juuri kukaan mitään tiedä?

Clinton varmasti on hyvä valinta jos kannattaa miljoonien ihmisten murhaamista ja jo valmiiks megarikkaiden aseman edistämistä muun populuksen kustannuksella.

Näytä koko viesti
Dollari -

Kiitos vastauksesta. Vähän aprikoin suhteessa bgp,nok,swiss franc,taiwan rämpylä.. Mutta en tarvitse vipua tähän näkemykseen ja etsin kustannustehokasta tapaa. Näkemystä sinällään ei ole mihin omaisuuslajiin sijoittaisin lainaamani dollarit, ainoa selkeä "visio" on että (merkittäviä) koronnostoja fed ei kykene "jatkamaan" ja on pakotettu aloittamaan qe4 ennemmin kuin myöhemmin.

Plus500 alustalla treidaaminen ei taida sopia kuluiltaan pitkään näkemykseen?

Eli jostain dollarilainaa ja ne sijoitan esim Sveitsin valtionlainoihin. Mistäköhän kannattais kysellä mikki hiiri dollarilainoja? Pitää guuglailla kanssa mitä noi termiinit oikein olikaan ja mitä kuluja niissä ois.

Näytä koko viesti
Dollari -

Ideoita miten betsata heikentyvän dollarin puolesta kuukausien/vuosien ajan?

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen -

Varmaan tyhmä kysymys mutta miksi eskomörön B esimerkissä maksetaan myyntivoittovero,eli mistä siinä muodostuu myyntivoittoa?

Näytä koko viesti
Kolumni: Ilmaista tuhlataan aina -

Uskon kyllä kapitalismiin sektoreilla joissa on aitoa kilpailua ja huonoja sijoituksia ei kateta veronmaksajien rahoilla. En ole tarkkaa rajanvetoa tehnyt millä yhteiskunnan sektoreilla yksityistäminen on hyvä asia, -ei tainnut sähkönsiirron yksityistäminen mennä ihan putkeen (kilpailuttamisen puute).

Mutta en käsitä miten kukaan yhteistä etua ajava voi kannattaa pohjavesien alistamista ideologialle, jonka tavoitteena on vain maksimoida osakkeen omistajien voitot. Hyi helvetti, pelkkä ajatuskin saa oksentamaan koleraa!

Näytä koko viesti
Kolumni: Panama pannut populistit panemaan parastaan -

No jotain pitäs kuitenkin asialle tehdä. Ei se taida olla kenenkään etu, että hyvin pieni joukko ihmisiä päätyy omistamaan ~kaiken.

Näytä koko viesti
Aseteollisuus -

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/netherlands-votes-to-ban…

Joskus positiivisiakin uutisia rintamalta. Hollanti lopettaa asekaupat Saudi Arabian kanssa. Toivottavasti muut EU maat seuraavat perässä.

Näytä koko viesti
Aseteollisuus -

http://m.taloussanomat.fi/yritykset/2016/03/17/valtio-myy-vajaat-puolet…

Osaako joku arvioida kauppahintaa? Onko tää pieni askel taas NATO:n suuntaan?

Näytä koko viesti
Makrodata -

Miltä osin talousdata on vertailukelpoista? Mutulla inflaatio-, työllisyys- yms lukujen parametrejä muuteltu niin et saatas vallitseva tilanne näyttämään paremmalta mitä se onkaan. Esim USA labor force participation rate 2006 ~66 ja 2016 ~63, eli luulis et ei ny nii hyvin ois menny. Toisaalta työttömyysluvut on tippunu 2006 ~10% ja 2016 ~5%. En keksi muuta selitystä kun et työttömiä on siivottu pois työttömien listalta jonnekki muulle listalle.

Mua ihmetyttää tää öljyn hinnan ja pörssien korrelaatio. Ymmärrän että öljyn hinta voi indikoida globaalia talouskehitystä isossa viitekehyksessä, mutta miksi pörssit seuraavat öljyn päiväheilahteluja, kun niitä tuntuu heiluttavan huhut ja höpöhöpö lausunnot short term.

Itse tuulariuutisoinnin varassa olleena ihmettelen eikö muita tekijöitä ole mukamas globaalissa taloudessa kuin Kiinan talouskasvu ja öljyn hinta. Mitä makrodataa kannattais alkaa seuraamaan?

Näytä koko viesti
warremarkkina; warret, minit, turbot, sertifikaatit -

Hei Johannes,

Oot ilmeisesti kanssa Thaimaasa. Jos satut Bangkokissa käymään ni mielelläni tarjoisin lounaan tms, jos voisin vähän irl kysellä noista shortti yms instrumenteista. Oon bearish fiiliksil ni ois kiva ymmärtää paremmin noita instrumentteja millä vois betsaa laskun puolesta. Kirjottelen pokeritiedos samal nickil, siel ainaki yv onnistuu. Ja kiitos asiallisista vastauksista tässä ketjussa!

Näytä koko viesti