Kreate - Vaativan infran erikoisosaaja | Listautumisanti -

Onnistuu merkintä ost:lle ainakin nordnetissä. Muista en osaa sanoa.

 

 

 

 

 

 

 

Näytä koko viesti
Kiinteistösijoittajan blogi -

Moro!

Noista metsäsijoituksista olisi mukava kyllä lukea lisää. Hinnamuodostuksesta, hoidosta, myynnistä yms. Tällä palstalla ei ihan hirveästi ole noista ole vielä keskusteltu tai sitten on menny ihan ohi itteltä.

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj -

Moro!

Taas pitää kysellä tyhmiä.

"Yhtiöllä on kaksi osakesarjaa, A ja C. Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liitto ry paikallisyhdistyksineen omistaa valtaosan yhtiön 12 äänen äänivallan antavista A-osakkeista. Yhden äänen C-osakkeita omistavat lisäksi institutionaaliset ja yksityiset sijoittajat.

Saga Furs Oyj on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n pienten yhtiöiden listalla (Small Cap) teollisuuden ja palveluiden sektorissa.Yhtiöstä tuli julkisesti noteerattu vuonna 1986, jolloin se listautui Helsingin arvopaperipörssin (HEX) I-listan edeltäjälle, meklarilistalle.

A-osakkeiden määrä on 900.000 kappaletta, C-osakkeiden 2.700.000 kappaletta. Osakkeen nimellisarvo on kaksi (2) euroa. Yhtiön osakepääoman suuruus on 7.200.000 euroa."

Toi on kopioitu suoraan sagan sivuilta eli jos esim. piensijoittajat haluaisi kasata sen 10% kannatuksen isomman osingon maksulle niin kuinka monta osaketta tarvittaisiin?

1. (A 900.000 + C 2.700.000) x0,10= 360.000 osaketta vai

2. ({A900.000x12} +C 2,700.000) x0,10= 1350000 osaketta? 

En tiedä kuinka vaikeaa tollasen määrän valtakirjojen kerääminen yhtiökokoukseen olis, mutta ainakin näin nettiaikana tollanen vois olla mahdollista. Olisko tossa Sijotustiedon foorumille semmonen pieni kiva haaste :D

 

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? -

Noikohan omppufirma ottaa osaa sähköauto kisaan? http://www.taloussanomat.fi/autot/2015/02/15/applesta-autovalmistaja-mu… Applella on vahva brändi ja jos se lähtee automaailmaan mukaan niin kilpaileeko se juuri Teslan kanssa samoista markkinoista? Mun mielestä Apple tuskin lähtee kilpailemaan isompien autonvalmistajien kanssa vaan tekee mahdollisesti muutaman huippuauton ja kehittää samalla oman käyttöjärjestelmän autoon minkä voi sitten myydä noille isoille valmistajille. 

 

 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään -

Ostettu Nokian Renkaita 19,60e, siinä menikin sitten osakeitten osto neitsyys.

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute -

Moro!

Voisikohan tonne aloittelijoiden osioon saada jonkinlaisen sijoittajan sanakirjan. Esim. P/E-luku =Price per Earnings eli voittokerroin, mahdollisesti lyhyt kuvaus mihin käytetään ja miten lasketaan.

Kiitokset hyvästä ja mielenkiintoisesta foorumista.

Näytä koko viesti
Kilpailu: Sijoitustiedon osakehaaste -TULOKSET -

Outotec, Amer Sports, Nordea

Näytä koko viesti