Olet täällä

Koronavirus Covid-19 - 30.9.2021 12.06

Pitkästä aikaa foorumilla. Ajattelin tulla vilaisemaan älykästä keskustelua sijoitusmaailmasta. Erityisesti kiinnosti nähdä itseään viisaampien lähitulevaisuuden näkymyksiä miten korona vaikuttaa talouteen. Erityisesti tuntuu että järjestäen jokainen toimiala joka on kärsinyt koronasta, on pumpattu samaan arvostukseen kuin oltaisiin jo varmoja täydellisestä ulospääsystä sekä edelleen nousevasta markkinasta. Vaikka moneen toimialaan kurimus vaikuttanee vielä vuosia ellei jopa ole jättänyt ikuiset jäljet joihinkin yrityksiin.

Petyin. Keskustelu käytiinkin pääosin, ei ainaaan itseäni viisaampien välillä, rokotevastaiset vs rokotefanaatikot. En löytänyt mitään sijoitusmaailmaan liittyvää. En jaksa selata enempää taaksepäin, todnäk samaa ajanhukkaa. Anteeksi häiriö, jatkakaa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 10.9.2017 08.03

Tein tilin Krakeniin ja ihan kokeilumielessä haluan ostaa muutamalla satasella Bitcoinia ja Rippleä.

Olenko ymmärtänyt oikein että Kraken itsessään sisältää walletin, joten minun ei tarvitse siirtää coineja mihinkään e-wallettiin kummassakaan coinissa? Jos ei tarvitse, onko kuitenkin jotain painavia syitä miksi coinit (tai osuudet coinista) kannattaisi siirtää Gatehubiin tai vastaavaan sen sijaan että luottaisi Krakeniin?

 

Näytä koko viesti