Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 20.11.2017 12.11

Farseer kirjoitti:

Toisaalta nettipokerin tavoitteellinen pelaaminen (todennäköisyydet, psykologia, riskinsietokyvyn määritteleminen, työmoraali, ylipäätään kyky analysoida tilanteita) antaa kyllä apuja myös muille elämänalueille, esimerkiksi sijoittamiseen. Hyvä mahdollinen harrastus edelleen opintojen oheen josta opiskelija voi saada kohtuullisia lisätuloja tai esimerkiksi "maksuttomia ulkomaanreissuja" pienehköllä panostuksella jotka eivät vaikuta edes opintotukiin, mutta ei sovi peliongelmaisille. Pitkäkestoiseksi työksi en suosittelisi nykyään juuri kenellekään, vielä vähemmän eläketyöksi.

 

Juuri näin. Varsinkin armeijan jälkeinen puolikas välivuosi voisi olla hyvä sauma pokerin opiskeluun ja pelaamiseen töiden ohella. 

Haluaisin kuitenkin kysyä vielä joltain asiaa paremmin tuntevalta pokerisivustojen huijauksista. Olen lukenut kymmeniä kommentteja pokerisivustojen boteista, epätodellisista käsistä ja tilanteista jotka kerta toisensa jälkeen menevät aivan todennäköisyyksiä vastaan. Maalaisjärjellä ajateltuna en ymmärrä miten kukaan voi nettipokerista tehdä vuosien ajan voittoa, JOS loogisuudella ei ole huijausten takia mitään merkitystä. Suht. lähdekriittisenä ihmisenä en osaa kuitenkaan sanoa, onko tämä epäonnistuneiden ongelmapelaajien ulinaa, vaiko nettipokeribuumin laantuessa pokerisivustojen käyttöönottama tosiasia?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 16.11.2017 01.04

Kiitos asiallisesta vastauksesta!

Oon tuota juuri kelaillutkin, että pokeri on ammatti siinä missä muukin. Ei ole mitään oikotietä ja pokeriammattilaisethan ovatkin kuin huippu-urheilijoita, jotka ovat uhranneet omalle lajilleen erittäin paljon.

Toi 5-10e tuntipalkka ei kyllä järin houkuttelevalta kuulosta, jos sen saisi jostain ilman sitä riskiä ja jopa vähän enemmän. Vedonlyönti antaa ihan mukavasti rahaa tämän ikäiselle kundille, kun en ihan pelkkä hupibetsari ole. Taidankin pysyttäytyä siinä uhkapeli muodossa ja käydä aina välillä kasinoilla rentoutumassa!

Pystyisitkö vielä vähän avata tuota kirjasto-freeroll juttua? Ei taida yön pikkutunneilla oikein leikata...

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 12.11.2017 11.47

Moi Jens! Mun kysymys ei aivan suoranaisesti liity sijoittamiseen ja saattaa olla vähän off-topic, mutta oisin halunnut kysyä hieman pokerista. Oon 18-vee kundi ja kohta lukio alkaa oleen lopuillaan.

Oot monesti sanonut, että pokerin pelaaminen ei ole enää nykyään niin kannattavaa kuin mitä se oli silloin kun aloittelit. Perustelit tätä sillä, että pelaajien taso on parantunut ja ”paisteja” on yhä vähemmän. Oon kuitenkin miettinyt että onko pienempienkin panoksien peleissä taso paljon noussut? Pokeri voisi olla ihan potentiaalinen keino tehdä hieman extra tienestiä, mitä sitten pistää eteenpäin sijoituksiin, vaatteisiin jne. Eikä puhuta mistään järjettömistä summista, ihan muutamista satasista, jotka ovat kuitenkin opiskelijalle suuri raha.

Haluaisin vain kuulla miten sä näät tän asian. Onko mitään järkeä lähtee edes koittamaan vai onko järkevämpi vain säästää/sijoittaa vähätkin rahat? Olis kiva jos voisit vähän avata ja kertoo omia mietteitäs vaikka ihan yleisellä tasolla.

Kiitos!

(P.S. Ei ole tarkotus tehdä tästä mitään amatöörien Q&A palstaa. Täällä käydään keskustelua isolla rahalla tehtävistä sijoituksista, aattelin vaan kirjoittaa kun eihän tässä mitään menetä! )

 

Näytä koko viesti