Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -
Jeans kirjoitti:
El_Tiempo kirjoitti:
Jeans kirjoitti:

Varaa hotellisi hotels.comin kautta niin saat käytännön 10% alennuksen, kun joka kymmenes yö on ilmainen! Saa jakaa tänne jos löytyy muitakin samantyylisiä vinkkejä, joissa voi käyttää järjestelmää hyväkseen. smiley

Hotels.comiin kun klikkaa vielä Bonuswayn kautta niin saa 3% bonusta, jonka voi tilittää omalle pankkitilille. Tuolla myös paljon muita varaussivuja ja kauppoja ja bonukset taitaa liikkua siinä 3-6% hujakoilla.

Täähän on huikee, säästää multa salee yli 500e vuodessa muutamalla klikillä.

Tuohon kun lisäät vielä esimerkiksi Amexin tai Dinersin maksutavaksi, joissa myös cashback/pisteitä, alkaa paletti olla kunnossa. 

Näytä koko viesti
Veljekset Rytsölät, Jukka Keitele ja mitä muita näitä nyt on? -

Vuosituhannen alusta pitää nostaa myös TJ Group. Tuomo Tillman ja Jyrki Salminen pumppasivat osakkeeseen reippaasti ilmaa, kun heillä meni tiedotteissa sekaisin potentiaalisten markkinoiden koko ja yrityksen talousnäkymät. Rahastivat reilusti, saivat KO:n päätöksellä vuosia myöhemmin ehdotonta vankeutta kaksi vuotta ja joutuivat palauttamaan 8M€ rikoshyötynä valtiolle. Ovat toki yhä hyvin varakkaita, eli ihan "Rytsölöitä" ei käynyt.  

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

Moi,
Epälikvidien lappujen kohdalla (alhainen päivävaihto, iso spreadi), iso myyntitoimeksianto johtaa normaaleissa olosuhteissa merkittävään kurssilaskuun. Vaihtoehtoja sinulla on käytännössä kaksi 1) Pyrit myymään omistuksesi useampien päivien tai viikkojen aikana 2) olet yhteydessä välitysliikkeeseen/pankkiin, joka neuvottellee ns. "blokkimyynnin" suoraan yhden tai useamman asiakkaansa kanssa. Blokkimyyynnissä myyt koko mäjäyksen alle markkinahinnan pankin asiakkaille.

Osinkojen kohdalla niiden irtoamisen pitäisi - ilman muuta liikettä markkinassa - näkyä suoraan osakekurssin laskuna. Se, ovatko markkinat jo laskeneet sisään osingon irtoamista vai ei, on sitten ennen kaikkea aposteriori argumentointia osingon irtoamisen jälkeen tapahtuvaa kurssireaktiota tulkittaessa.
Minä en osaa neuvoa kannattaako osakkeita pilkkiä osingot mielessä. 

  

Näytä koko viesti
Privanet -

Ottamatta kantaa Privanetin toimintaan sen enempää, kyllä blokkikauppaa tehdään julkisesti listattujen osakeyhtiöiden osakkeilla (varsinkin Small Cap) jonkinverran. Mm. palstalle kirjoittava Acumen seuraa niitä aika tiiviisti. Toki ero markkinahintaan on tavallisesti joitain prosenttiyksikköjä, ei 30%>

 

Näytä koko viesti
Innofactor -

Jätän tämän nyt tähän.

Näytä koko viesti
Innofactor -

Kun viimeisen viiden vuoden aikana on tehty yritysostoja n.25M€, mikä olisi sinun mielestä omistajaystävällinen luku?

Näytä koko viesti
Innofactor -

Mitä tarkoitat osakemäärän kasvattamisella? Innofactor on pyrkinyt johdonmukaisesti juurikin välttämään dilutaatiota.

Näytä koko viesti
Innofactor -

Ostettuja osakkeita käytetään mitä todennäköisimmin Cinteroksen lopullisen kauppahinnan maksamiseen, jolloin osakkeiden laimennus vähenee. 

Näytä koko viesti
Kamux -

Tosi vaikea minun uskoa, ettei IPO onnistuisi Kamuxinkin tapaisella kalliilta firmalta. Kaikki IPO:t viimeiset 18kk on järjestään ylimerkitty?

Näytä koko viesti
Innofactor -

Pitää paikkansa. Innofactor osti 2010 Westend ICT:n (Market Cap <8M€) ja peruutti pörssin päälistalle. 

Näytä koko viesti