One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 -
PikkuPro kirjoitti:

 

PikkuPro kirjoitti:

Tällä kertaa muuten mutufiilis oli oikea. surprise

Tuli siis lisää EVOa 850,8sek. Rahoja odotellessa...

 

No, tuo meni vain kahdella tevalla ketuille. Olikin pitkä viesti niin ymmärrettävää..laugh

Mun rajahinta oli siis 860,8sek eikä 850,8sek ja kuten ennenkin, niin nytkin automaagisesti oletin, et tuli rajahinnalla....näistä mitään tiedä, mut olettanut, et jotku robot syö tällset rajahinta-tuularit.

Mut siis kaupat ovat syntyneet hintaan 850sek. Siis tasan. Ja se varsinkin hämää, että kun mun rajahinta oli 860,8sek ja musta näyttäs, että päivän ekat kaupat on 855sek niin tosi yllättynyt ja iloinen, että rarahintatuulari siis sai lisämällin lähes päivän pohjiin.

Jos ei taidolla, niin tuurilla. cool

 

Muistelen, että olet aiemminkin ihmetellyt samaa asiaa. smiley Ennen avausta järjestetään huutokauppa (9.45-10.00), jossa määräytyy tasapainohinta tarjousten mukaan. Eli vaikka "haluaisitkin" ostaa kalliimmalla, saat osakkeesi samaan hintaan kun kaikki muutkin. Tänään se oli juurikin tuo 850sek. Ensimmäinen varsinaisen kaupankäynnin aikana tehty kauppa oli 849sek. Pörssipäivän lopuksi (18.25-18.30) on myöskin huutokauppa. Huutokaupan aikana tasot heiluvat miten sattuu, eikä niillä ole sinänsä väliä. Huutokaupan loppumishetken tasapaino ratkaisee määräytyvän hinnan.

Näytä koko viesti
Citycon -

Ja vielä pikkuviilaus. Eikös noilla päivämäärillä ehdi vielä maanantainakin ostetuilla mukaan osinkosateeseen?

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita -
PikkuPro kirjoitti:

Se sen sijaan vähän jo ressaa, että oon taas aikas likvidikatki kun painoin ineen 7,62e tyyppisesti...en siis ehtinyt olemaan koneen ääressä 10.00 niin painoin preflop ja yllättäen maksoin "liikaa". Tai siis "yllättäen". Mut joo, tavallaan aina innostun näistä spoteista mut likvidihaaste nyt vähentää intoa...

Miten onnistuit painamaan preflop ineen? Huutokauppaako tarkoitat? Miten se tuollaisen hinnan sieltä arpoi?surprise

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita -

Kruunusijoitukseksi Raketech Group. Toimii pelialalla affina. Läppähalpa, varsinkin 2021/2022 ennusteilla. Tiedä sitten toteutuvatko.

Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) -

Itse olen valinnut gambling affi/media-alalta hepakseni Raketech nimisen lafkan. Alla hieman lukuja, jotka on poimittu MarketScreenerin ennusteista.

Catena Media p/e 2020: 22,4, p/e 2021: 11,2, EV/EBITDA 2020: 5,37, EV/EBITDA 2021: 4,7

Better Collective p/e 2020: 46,7, p/e 2021: 26,3, EV/EBITDA 2020: 26,4, EV/EBITDA 2021: 15,6

Raketech p/e 2020: 8,8 p/e 2021: 5,7, EV/EBITDA 2020: 3,4, EV/EBITDA 2021: 2,3

En osaa sanoa mitään firmojen eroista kilpailuetujen, yrityksen laadun tai kasvuvauhdin suhteen mutta onhan toi Rake nyt lukujen puolesta aivan törkyhalpa. Kommentoikaa ihmeessä jos jollain on näkemystä juuri näihin yllämainittuihin asioihin.

 

Näytä koko viesti
Tekninen analyysi -
Heikin Ashi kirjoitti:

Laiskan sijoittajan  käyrä (eli älä seuraa mitään uutisia vain käyrää).  Tekninen analyysi on humbuukia "eikä yksikään tieteellinen tutkimus osoita, että sillä olisi mitään käyttöä". .laugh

Kerrotko sivistymättömälle, mitä nämä käyrät ($ HA SPEC ja E SPEC ???) tässä ovat ja miten saan replikoitua saman kuvan. Tutkin SPX käyrää eri liikkuvien keskiarvojen kanssa ja ne ovat kyllä antaneet liikaa kalliiksi tulevia signaaleja. Mistä tällaisen viisasten kiven löytää?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Georgia ja Pennsylvania ovat vahvistaneet Bidenin voiton. Silti Betfairilla voi vielä lyödä niistä vetoa 1,02 kertoimella. Onko tässä joku takaportti, millä demokraatit voisivat hävitä vielä tämän?

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? -

Täällä ollaan vahvassa Tesla-lastissa varmaankin ainakin joulun korville saakka. Nyt kiinnostaisi saada vinkkejä mahdollisista ETF/indeksirahastojen ostoista ennen 21.12. indeksiin lisäystä. Mitkä ovat netin informatiivisimmät keskusteluketjut Teslan suhteen, joita kannattaisi tarkkailla? Varmaan löytyy myös Teslan treidaajien keskusteluketjuja, joissa tämänkaltaista infoa voisi olla tarjolla.

Näytä koko viesti
Pfizer -
Kekkoslovakki kirjoitti:

Onko kukaan muuten vielä saanut noita Viatris-osakkeitaan ao-tilille? Nordeassa ei näy (mutta en toisaalta niillä ajatellut mitään operaatioita tekevänikään).

 

Mulla oli ostettuna SEK listattua Nordnetin kautta. Siitä ei tule Viatris-osakkeita tilille vaan Euroclear myy ne osakkeet ja tilittää rahana. Nordnetissä näkyy rivi "Pfizer SR 1" harmaana.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
Adreno kirjoitti:

Koskas paluu pokeripöytiin? Ehkä vähän omahaa?

Näytä koko viesti