Olet täällä

Optiosijoittajan treidit&makronäkemykset - 29.2.2020 03.59

Hienoa pohdintaa Tomi. Seuraan ensimmäistä kertaa markkinoita aktiivisesti tälläisen "kriisin" aikana, vaikka olin teini 90-laman aikoihin ja 2008 pohdin, että vitsi nyt kun osaisi ostaa osakkeita kun uutislähetyksissä Lehman Brothersin työntekijät kantoivat tavaroitaan toimistoistaan kotiin. Olen elänyt läpi näitä kriisejä ja aina on talous päässyt jaloilleen. Tosin koskaan aiemmin en ole elänyt näitä vaiheita läpi omaa salkkua seuraamalla. Nyt olen kerännyt dataa omaan käyttöön salkun liikkeistä ja uutisoinneista niin osaan seuraavan "kriisin" iskiessä tehdä jotain toisin.  En ole siis tehnyt salkun suhteen mitään peliliikkeitä vaan olen rauhallisesti istunut käsien päällä ja katsonut kuinka salkun arvo sulaa. Kaikki sijoitetttu raha on onneksi sellaista että en sitä tarvitse, niin näinkin typerästi voi käyttäytyä ja nukkua yönsä silti hyvin. Noista sun skenaarioista oma veikkaus on Skenaario 1. Rahamaailmassa pitäisi olla töissä keskimäärin älykkäimpiä ihmisiä, joilla on pääsy parhaaseen dataan. Sillä taustalla en usko Skenaario 2 todennäköisyyten. Oma villi veikkaus on, että he tekevät rahaa nyt kun bullerot tyhjentää osakesalkkuistaan viimeisiä voittoja. 

Näytä koko viesti
Tammiralli - 9.1.2020 09.48

Eikös kaikki rahastot toimi forward pricing perusteella niin niiden kanssa ei ihan tarkkaan tiedä millä hinnalla myynti tapahtuu?? 

 

Tänään luvassa on sitten helpotusralli...

https://www.arvopaperi.fi/uutiset/asiantuntija-tanaan-voi-olla-luvassa-helpotusralli-aasian-porssit-ottavat-kiinni-eilisen-menetyksia/0372ec27-d1d7-4adb-8bb6-4828edf58a77

Näytä koko viesti