Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 16.6.2021 08.55

Casteliero kirjoitti:

Kuinka ether tokenia saa haltuunsa nolla kuluilla? 

 

Ostat kaverilta markkinahintaan

Ei nyt ihan nollakulu sentään, mutta Binancella 0,1 prosentista alaspäin: https://www.binance.com/en/fee/schedule

SEPA-siirrot ilmaisia ja tiukat spreadit.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 1.7.2020 11.46

Miksei Nordnet välitä listattuja bondeja? Eikö ne voisi laittaa edes meklarikauppaan? Nyt joutuu jakamaan salkun nonin ja kivijalkapankin kesken ja maksamaan pankille säilytyksestä.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 27.3.2020 03.43

starsailor kirjoitti:

 

k70 kirjoitti:

Tästä ei ole keskusteltu, mutta voisiko olla järkevää rokottaa aikuiset tai vanhemmat keuhkokuumetta vastaan? Jos ajatellaan keuhkokuumeen aiheuttavan kuolemia sekä kuormittavan terveydenhuoltoa, voitaisiinko kuolleisuutta vähentää rokotteen avulla? Käsittääkseni lapset saavat nykyään rokotteen keuhkokuumetta vastaan, mutta valtaosa väestöstä ei ole sitä saanut.

 

Itselläni on tänään lääkäriaika (puhelin) juuri tätä varten, että saan rokotteen. Siinä on vain huonopuoli, että kestää pariviikkoa vasta-aineiden syntymiseen, jotta teho on täydellinen. En tiedä onko sillä suurta vaikutusta, mutta riskiryhmäläisenä tuskin mitään menettää...

Ei tuo taida edes vaatia erillisiä lääkäriaikoja ja erillisiä respoja. Tai ei ainakaan minulta kyselty, kun kävin taannoisesta Tomi Haatajan vinkistä hakemassa pari viikkoa sitten Terveystalosta influenssa- ja prevenar-tuikkaukset. Nettipalvelusta varasin 20min rokotusajan terveydenhoitajalle ja viestiin laitoin, että nuo kaksi kerralla haluan. Homma oli samana päivänä tehty ja maksoi 150,21€.

 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 11.3.2020 12.44

Ei kai tuossa alun perin puhuttu välttämättä kerrostalosta ensinkään. Itselleni tuli mielikuva lähinnä korjausikäisestä rivarista keskustan lähisaaristossa tai rannassa kauempanakin.

Näytä koko viesti
Sijoitusyhtiön perustaminen, verotus ja taloushallinto - 8.1.2019 07.46

kaleeri kirjoitti:

Osakkeiden/rahastojen nettovarallisuus määräytyy veroilmoituksella hankinta-arvojen tai vertailuarvojen mukaan. Vertailuarvo on 70% markkina-arvosta. Kaikkien näiden arvopapereiden kohdalla on käytettävä joko hankinta- tai vertailuarvoa, ei voi päättää toiselle toista.  

Voiko hankinta-arvoa käyttää edelleen nettoarvon laskennassa, vaikka salkku on turskalla? Omistamani yhtiön teräspainotteinen osakesalkku nimittäin päätyi vuodenvaihteessa kevyesti miinukselle... Laput rahoitusomaisuutena ja hankinta-arvoa on tähän asti käytetty ja täydet 8% osingot maksettu.

Näytä koko viesti
Privanet - 30.1.2017 07.37

(In)deresin maksulliset "analyysit" voi muutenkin laittaa omaan arvoonsa. Oikeat analyytikot laskuttavat (ainakin tähän asti ennen Mifid II:ta) asiakkaitaan, mutta (in)deres tekee nakkikioskeista rahaa vastaan "analyyseja" ja laskuttaa niistä analyysin kohteena olevaa yritystä (noin tonnin kuussa tietääkseni). Jos analyysin tulos ei miellytä, voi lopettaa maksamisen. Parempi siis tehdä asiakasta miellyttävä analyysi... Ja tätä sanotaan "independent" researchiksi. 

Näytä koko viesti