Koronavirus Covid-19 -

Lukemattomat bisnekset ovat kestäneet (tai jopa kukoistaneet todella) covid-19 huolimatta, vaikka monet pelkäsivät alkuun ihan muuta.

Tällä hetkellä vaikuttaa, että tuo Modernan rokoite on ollut paras ja todennäköisest tulee vielä kolmas, neljäs jne. tehoterokotteen ja rokotteiden muokkausta delta-varianttiin (ja tuleviin pahempiin variantteihin) jossain vaiheessa. Rokotefirmat kyllä varmasti osaa sitä ennen maksimoida nykyisten rokotteiden myynnit ennen kuin tulee tehokkaammat versiot.

 

Hyvää infoa:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008188549.html

 

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -

Vaikka olen jo seurannutkin pidemmän aikaa Daytraderin blogia ilman tunnusta niin täytyy antaa nyt rekistöreityessä vihdoin iso peukku, sillä tämä on varmasti laadukkainta ilmaista sijoitusvinkki ja opas materiaalia mitä Suomen kielellä saa! yessmiley

Kiitos vaan laadukkaista teksteistä ja intohimosta jakaa tietämystäsi muiden kanssa! On itsekkin täältä ammenetuilla vinkeillä saatu tehtyä markkinoilla monia tuotteliaita muuveja!

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Kun tuntuu moni antaneen Jenssille palautetta viime aikoina niin laitetaan itsekkin. Tykkäsin varsinkin seurata Jenssin (pokeri)blogia pokeriaikoina ja tätä blogia pitkään, mutta nykyään (viimeiset vuodet) tulee väkisellä mieli näistä viesteistä "äänestä mut parhaaksi sijoittajaksi kilpailussa", jossa ei millään meriiteillä edes äänestetä ihmisiä ja vastaavista viesteistä tulee kyllä väkisellä mieleen, että väkisellä yritetään julkisuudessa pysyä mikä kyllä syö tunnelmaa ja arvostusta.

Nykyään tuntuu ettei blogia tunnista enää samaksi, kun kirjoitetaan jo niistäkin kuvitelmista, että ajatellaan että ihmiset olisivat valmiita maksamaan tästä blogin sisällöstä ja lukijoiden pitäisi olla kiitollisia että kirjoittaa ilmaiseksi. Omasta mielestäni Jenssin blogien suola on aina olleet mielenkiintoiset kertomukset yhdistettynä asiasisältöön. Jos verrataan esimerkiksi parhaisiin netistä löytyviin maksullisiin sijoitusvinkki/opetus/opas sisältöihin niin laadulta ja määrältä niihin on  vielä paljon matkaa.

Tosin että ei jäisi liian negatiivinen kuva tästä palautteesta (mikä ei todellakaan ollut tarkoitus vaan antaa palautetta mikä on kenties blogaajalta itseltään jäänyt huomaamatta) niin täytyy sanoa, että blogissa on ollut mielestäni hyvin mielenkiintoista antia esimerkiksi kertomukset harjoittelusta Amerikassa, HSE:n koulusta kerrotut jutut ja pokeritarinat ja ne pohdinnat joissa kirjoittaja on muiltakin kysynyt sijoituksiin ja bisnekseen liittyen apua interaktiivisesti. Varsinkin noita kahta ensimmäistä näkee harvemmin suomalaisissa kirjoituksissa ja suomalaisista näkökulmista.

Toivottavasti Jens palaa juurilleen jossa kerrottiin ns. asia sisällön lisäksi mielenkiintoisia kokemuksia ja tarinoita ja toivottavasti ymmärrät että me palautteen antajat ei tehdä tätä mitenkään haukkuakseen vaan ihan sillä että halutaan suoraan sanoa mikä blogissa on ollut hyvää ja mikä taas ehkä viime vuosina mennyt huonompaan päin. Varmasti se omakin motivaatio kirjoittaa paranee kun kirjoittaa niistä asioista jotka eniten kiinnostaa. Muistan vielä kuin eilisen kun pokeriblogiinkin (ja tämän blogin alussa) tuli innolla uutta tavaraa vähän väliä ja kritiikkiäkin otettiin muilta vastaan miettien miten voisi kehittää itseä.

Näytä koko viesti