Olet täällä

Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 6.10.2021 09.55

Lähe reissuun. Mitä kauemmas, sitä parempi. Kyllä tyhjenee pää ja saa muutenkin uutta näkökulmaa omaan elämään. Ei mitään parin viikon pakettimatkaa Malagaan vaan vähintään 3-5kk mittainen jakso johonkin, missä kerkeää luoda rutiineja ja järjestää pääkoppaa ilman kiirettä tai suuria sunnitelmia. Hyvinä vaihtoehtoina esim Thaimaa tai Vietnam, jotka ovat helppoja maita matkustaa ja myös todella lompakkoystävällisiä. Pidempiaikaiseen oleskeluun uuden studio huoneen taloyhtiön uima-altaalla ja kuntosalilla voi löytää jo alle 150e/kk + sähkö/vesi ja päivittäiset ruokakulutkin varsin olemattomat.

Eihän tämäkään välttämättä pysyvää ratkaisua niihin pään sisäisiin ongelmiin tuo tai muutenkaan sovi kaikille, mutta mielestäni kokeilemisen arvoinen jos yhtään ulkomailla oleskelu kiinnostaa. Itse viimeiset 10v työtilanteista riippuen vähintään joka toisen talven kaukomailla asuneena/reissanneena huomannut, että virtaa riittää usein kotiinpaluun jälkeen pidemmäksikin aikaa. Monesti myös opiskeluun/harrastuksiin liittyvät projektit ovat edenneet ulkomailta käsin varsin vaivattoman tuntuisesti.

Ajattelin kirjoittaa kun ikää mittarissa itsellä about saman verra kun sinulla ja elämätilanteessa muutenkin paljon yhtäläisyyksiä.

Tsemppiä jatkoon!

Näytä koko viesti