Olet täällä

Brexit - 10.9.2019 10.32

Kun miettii kuinka aljon tämä touhu on vienyt parlamentin aikaa kaikelta muulta, niin voi vain todeta kuinka hyvin maa pyörii vaikka parlamentti pyörittää samaa asiaa saamatta mitään aikaan. Liekö jopa brittien etu, kun eivät jouda säätämään muita turhua lakeja kansan kiusaks.

Näytä koko viesti
Brexit - 10.9.2019 02.11

On tää surkuhupaisaa touhua. Miten ihmeessä he ovat näin merkittävän asian saaneetkin tähän jamaan.

Voisivat perua koko jutun ihan vaikka sillä perusteella, että oikeasti vain 37,5% kansasta halusi eroa.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 2.9.2019 08.12

Vaikuttaa pettyneitä asiakkaita Aspirella olevan ja riveiltä lukien suorastaan petettyjä ja vihaisia.

Miten Aspire on kyennyt tähän asti kasvamaan ja parantamaan tulostaan vaikka se on asiakkaiden mielestä niin paljon huonompi kuin muut?

Näytä koko viesti
Aspire Global - 2.9.2019 04.03

Jos pelaaja käy pelaamassa tervetuliaisbonareita ja hyppää aina uudelle sivustolle, kun bonarit kulutettu, niin mitä haittaa tällaisen pelaajan muualle siirtymisestä yritykselle on?

Näytä koko viesti
Aspire Global - 2.9.2019 02.59

Anteeksi, kun täytyy kysyä miksi yriksen osakkeiden omistajana pidätte yrityksen tapaa rajoittaa bonusrahoilla keinottelua huonona asiana?

Ilmeisesti en omaa riittävää ymmärrystä näiden pelitalojen toimintaan ja siksi kysyn tästä.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 29.8.2019 05.57

Ihmiselle tuo pelaaminen lienee sen verran verissä, että se tuskin vähenee. Se, mihin ihmisen pelihimo kanavoituu, muuttuu vähän kuin muoti konsanaan.

Itse en ole missään muotoa pelialan ammatilainen ainakaan, mutta en kyllä näe ihmisten kokonaisuutena vähentävän kiinnostustaan pelaamiseen.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 29.8.2019 11.01

Liian aikasee otin takaisin myydyt, josko olis pitänyt ottaa ollenkaan. Osarissa ei ollut suoria varoituksia q3:sta, joka aika hyvin pitäisi olla jo tiedossa yhtiön johdolla

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 24.8.2019 09.19

Vähän sellainen tuntuma, että sijoittajien optimismi kauppasodan hetkellisyyteen on liiallista. Kauppasota on käytännössä vasta alkanut ja monet merkit tuntuvat viittaavan riidan kierteeseen. Markkinoilla uskotaan järjen (rahan ahneuden) voittamiseen lopulta ja siten tilanteen rauhoittumiseen. 

Mielestäni koko ajan kuitenkin ilmaantuu merkkejä syvenevästä juovasta osapuolten välillä. 

Näen itse tämän jo niin, että liikkeelle lähtenyt vyöry saa vain lisää voimaa ja kauppasota pahenee aina vain rumemmin seuravat 1-2 vuotta

Näytä koko viesti
Aspire Global - 21.8.2019 03.17

Matalon Barak, Zahavi Pini, Azur Eli  ja Aran Aharon omistavat n. 2/3 osakkeista. Ainakin on vahva yksityinen omistus ja toki samalla päätösvalta.

 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 21.8.2019 02.14

Osari oli lähtökohtaisesti ok. Kurssireaktio kertoo muuta.

1/2 q3 mennyt ja firmassa tieto q3 tuloksesta jo aika vahva. Kurssireaktion perusteella syytä epäillä onko osarin antamassa viestissä jätetty jotain tiedossa olevaa kertomatta.

Näytä koko viesti