Olet täällä

Manialöytyy

Manialöytyy

  • Liittynyt 22.12.2017
  • 18 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

FIT Biotech - 20.2.2018 18.41

Ehdotan, että esim. Aki kahmaisee 3 miljoonaa osaketta ja menee seuraavaan yhtiökokoukseen pistämään poikien päät punaiseksi. Vähän (oikeasti vähän) tekisi mieli ostaa tätä itsekin miljoona kpl lottokupongiksi alle 0,002 hintaan.

Kolumni: Kryptokupla ei vielä puhjennut ja muita vuoden 2017 ilonaiheita - 4.2.2018 15.16

Aki Pyysing kirjoitti:
Manialöytyy kirjoitti:

Vaikutat vähän huumorintajuttomalta kaverilta tai sitten kryptot ovat jotenkin hieman liikaa nahkasi alla. Ei kyllä kiinnosta sinunkaan selvät "vittuilusi", edes omani ei ollut sellaiseksi tarkoitettu.

En välttämättä ole huumorintajuton, tämän tosin määrittelevät muut. Mutta olen natsi Sijoitustiedon keskustelupalstahygienian suhteen. Olen seurannut useiden sijoituspalstojen ja yhden pokeripalstan menemistä keskinäiseksi vittuiluksi, ja sen seurauksena luisuvan alamäkeen, kun viisas raha (eli fiksut keskustelijat) jätti markkinan.

Kryptot eivät ole yhtään nahkani alla. Olen pyrkinyt lähinnä heristämään varoittavaa sormea kolmen edellisen kuplan veteraanina melko pyyteettömistä syistä. Muiden voitot sijoitusmarkkinoilla eivät ole mitenkään minulta pois. Pokeripöytä on eri asia, siellä pelataan nollasummapeliä.

Toivotan onnea ja osaamista kryptojen parissa!

Kuten sanoin, olen vain katsomosta huutelija. 

 

Ok.

Jos ja kun lähdet jossain vaiheessa kryptoihin hiluilla niin pidä meidät ajan tasalla. Uskoisin, että sinulla riittäisi niidenkin suhteen pelisilmää, kun jaksaisit niihin hieman perehtyä. Jens on jo selvästi astumassa voiman pimeälle puolelle.

Kolumni: Kryptokupla ei vielä puhjennut ja muita vuoden 2017 ilonaiheita - 4.2.2018 0.42

Vaikutat vähän huumorintajuttomalta kaverilta tai sitten kryptot ovat jotenkin hieman liikaa nahkasi alla. Ei kyllä kiinnosta sinunkaan selvät "vittuilusi", edes omani ei ollut sellaiseksi tarkoitettu.

Kolumni: Kryptokupla ei vielä puhjennut ja muita vuoden 2017 ilonaiheita - 3.2.2018 18.47

Näistä nyt voisi jankata vaikka kuinka. Varmaan ihan ennustettavissa oli toi kurssien alastulo/romahdus ja Aki ihan oikeassa siinä oli. Mutta jos kanalla olisi munat niin pääsemme siihen, että esim. ethereumin arvo on tälläkin hetkellä paljon korkeampi kuin Akin "ennustushetkellä" ja minun ja varmastikin esim. Lieron krypto-omistuksista 9/10 on eth:ssa, että lällällää :D

Kolumni: Kryptokupla ei vielä puhjennut ja muita vuoden 2017 ilonaiheita - 6.1.2018 13.18

Ok, poistin sen, ettei se herätä liikaa tunteita. Mielenkiintoinen seurattava kuitenkin ja hieman omistaa.

Kolumni: Kryptokupla ei vielä puhjennut ja muita vuoden 2017 ilonaiheita - 6.1.2018 13.16

With all respect Aki pakko myöntää nähneeni muutama päivä sitten taas hieman punaista lukiessani kirjoituksesi, kun kyseessä on vielä ent. pokeriammattilainen ja uhkapeliyhtiöihin sijoittaja. Laskin kuitenkin sitten kymmeneen :). Uhkapeliyhtiöistä puheen ollen, suosittelen sijoittamaan ehkä vielä Kucoin Sharesiin eli niiden omaan tokeniin. Itse mietin pari viikkoa sitten all inniä ja se toki olisi kannattanut ja tehnyt minusta hetkessä erittäin varakkaan. Omistan nyt sitä jonkin verran...

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 5.1.2018 8.39

Iselläni ei ole yrityssijoituksia, mutta tarvitsee muuten pelkissä kryptoissa sitä LEI-tunnusta, mitä vuoden alusta muuten vaadittiin? Taas yksi pikku rahastus lisää :).

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 2.1.2018 20.22

Kerro minulle fundamentit millä perusteella bitcoin on kuplassa 2 euron hintaan tai 200000 euron hintaan, kerro? Ei taida tulla koskaan vastausta. Orion oli viime kesänä kuplassa.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 2.1.2018 18.18

Veikataan nyt sitten että ne pitkoinin pohjat tuli ja meni siinä 11k. Itseäni ei btc:n kurssi edes kiinnosta, mutta eth elää aina vähän sen mukana. Paniikin lietsonta ja KUPLA-huutelut voimistuu toki päivä päivältä ja mielestäni siksi bitcoinin kurssi junnailee nyt paikoillaan. Voi sitä kivun määrää jos esim. btc ei rommaa enää alle 10k.

Yhtä lapsellisia ja häröilyä ovat nämä minunkin kirjoitukset, kuin ns. vastapuolen, mutta bitcoin ei ole edelleenkään mikään kupla vaan sen hinta perustuu kysyntään ja tarjontaan. Ei ole kai varsinaisesti mitään fundamenttia millä sen voi teilata kuplaksi.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 28.12.2017 16.41

Kryptopaniikki-/v..utus kasvaa isoilla pojilla ja sitä kautta lehdistöllä päivä päivältä. Ns. rahojen uudelleenjako ei kiinnosta :) ja varmaan aletaan enemmissä määrin kaiken maailman toimenpiteisiin. Olen viime päivät treidaillut pikkusummilla, kun ei arvaa yhtään esim. eth:n kohdala mihin on menossa. Kyllä se uusi kunnon rommi saadaan varmaan taas lähiaikoina, mutta ei ne mihinkään ole kokonaan häviämässä. Hypekin on vasta alkamassa. Olisi mielenkiintoista joku tunnin keskustelu aiheesta esim. Aki Pyysing vs. Casteliero.