Olet täällä

Manialöytyy

Manialöytyy

  • Liittynyt 22.12.2017
  • 14 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Kolumni: Kryptokupla ei vielä puhjennut ja muita vuoden 2017 ilonaiheita - 6.1.2018 13.18

Ok, poistin sen, ettei se herätä liikaa tunteita. Mielenkiintoinen seurattava kuitenkin ja hieman omistaa.

Kolumni: Kryptokupla ei vielä puhjennut ja muita vuoden 2017 ilonaiheita - 6.1.2018 13.16

With all respect Aki pakko myöntää nähneeni muutama päivä sitten taas hieman punaista lukiessani kirjoituksesi, kun kyseessä on vielä ent. pokeriammattilainen ja uhkapeliyhtiöihin sijoittaja. Laskin kuitenkin sitten kymmeneen :). Uhkapeliyhtiöistä puheen ollen, suosittelen sijoittamaan ehkä vielä Kucoin Sharesiin eli niiden omaan tokeniin. Itse mietin pari viikkoa sitten all inniä ja se toki olisi kannattanut ja tehnyt minusta hetkessä erittäin varakkaan. Omistan nyt sitä jonkin verran...

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 5.1.2018 8.39

Iselläni ei ole yrityssijoituksia, mutta tarvitsee muuten pelkissä kryptoissa sitä LEI-tunnusta, mitä vuoden alusta muuten vaadittiin? Taas yksi pikku rahastus lisää :).

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 2.1.2018 20.22

Kerro minulle fundamentit millä perusteella bitcoin on kuplassa 2 euron hintaan tai 200000 euron hintaan, kerro? Ei taida tulla koskaan vastausta. Orion oli viime kesänä kuplassa.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 2.1.2018 18.18

Veikataan nyt sitten että ne pitkoinin pohjat tuli ja meni siinä 11k. Itseäni ei btc:n kurssi edes kiinnosta, mutta eth elää aina vähän sen mukana. Paniikin lietsonta ja KUPLA-huutelut voimistuu toki päivä päivältä ja mielestäni siksi bitcoinin kurssi junnailee nyt paikoillaan. Voi sitä kivun määrää jos esim. btc ei rommaa enää alle 10k.

Yhtä lapsellisia ja häröilyä ovat nämä minunkin kirjoitukset, kuin ns. vastapuolen, mutta bitcoin ei ole edelleenkään mikään kupla vaan sen hinta perustuu kysyntään ja tarjontaan. Ei ole kai varsinaisesti mitään fundamenttia millä sen voi teilata kuplaksi.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 28.12.2017 16.41

Kryptopaniikki-/v..utus kasvaa isoilla pojilla ja sitä kautta lehdistöllä päivä päivältä. Ns. rahojen uudelleenjako ei kiinnosta :) ja varmaan aletaan enemmissä määrin kaiken maailman toimenpiteisiin. Olen viime päivät treidaillut pikkusummilla, kun ei arvaa yhtään esim. eth:n kohdala mihin on menossa. Kyllä se uusi kunnon rommi saadaan varmaan taas lähiaikoina, mutta ei ne mihinkään ole kokonaan häviämässä. Hypekin on vasta alkamassa. Olisi mielenkiintoista joku tunnin keskustelu aiheesta esim. Aki Pyysing vs. Casteliero.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 27.12.2017 10.30

Nordnetissä taas aamusta e-xpte:n alepäivät. Kai se on kohta pakko täräyttää noi myyntiin, mutta ei ihan vielä. Noilla ihme aamudipeilläkin pystyisi elättämään itsensä.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 26.12.2017 11.36

Manialöytyy kirjoitti:

Jätin sitten lottolaput sisään Nordnettiin pitkiksi pyhiksi, kun arvelin sen olevan tällä kertaa peliliike. 

 

Dodiin.. riski näyttää tällä kertaa taas kannattaneen ja aikamoinen tilipäivä huomenna näkyvissä, tosin 24h kryptoissa on hyvin hyvin pitkä aika ja kurssi heiluu tällä välinkin kun härän mela. Toivon toki, että nousisi lisää vielä huomiseen. Sitten todotellaan taas jonkinmoista dippiä ja ostetaan laput osittain takas, mutta ei ihan näillä summilla, jotka ovat nyt sisässä.

Vaikka uskon esim. eetterin arvon tästä vielä nousevan niin muistakaa ettette pelaa näillä omaan varallisuuteen liian suurilla summilla. 

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 24.12.2017 18.05

Aattoilta ilta pitkä on, bitcoin levoton. Toivottavasti se "bull trap" oli tässä. Littleltäkin ihan hyvää pohdiskelua.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 23.12.2017 13.37

Itse sijoittaisin/olisin sijoittanut Ethereumiin ja Salttiin. Tuolla opiskelumäärällä osaat varmaan itse perustella paremmin :). Mun mielestä kryptoilla kannattaa treidata, mutta kukin tyylillään.