Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 31.1.2021 03.36

von Fyrckendahl kirjoitti:

Ethereumiin kuuluu lisäksi se, että etheriä printataan koko ajan lisää

Joo huomenna printataan taas 40 pilardia etheriä👌

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 31.1.2021 03.28

Indrid Cold kirjoitti:

en usko että WSB-jengi on oikeasti yrittämässä hopeamarkkinan..

Kuuluisat viimeiset sanat..😅

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 30.1.2021 10.48

Kiitos samoin! Ei yllätä yhtään, että ammattilaisena et taaskaan jäänyt tuleen makaamaan ja "voitit markkinat". On se kova💪

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 30.1.2021 08.14

Hyvää tarkoittaen pieni nahan kasvatus ei olisi pahitteeksi ihan oman hyvinvoinnin/päänupin kannalta. Moni on joutunut olemaan vuosikymmeniä töissä niin kusisissa työpaikoissa/-yhteisöissä, että moni ei ehkä tajua. Itsellänikin vähän kokemusta. Heitä minä säälin.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 26.1.2021 11.30

Joo Bitcoin voidaan näillä puheilla julistaa kuolleeksi, kun siinä on kaiken maailman valuviat. Nyt porukan helpompi taas hengittää 💪.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 24.1.2021 04.11

Kieltämättä hyvin kuitattu A:lta😄

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 23.1.2021 05.10

luxa kirjoitti:

Minä sain koronarokotteen keskiviikkona. 

Tuliko huono olo seuraavina päivinä. Eiks noista yleensä tuu pariksi päiväksi semmoinen pikkutauti. Milloinkohan me muut halukkaat saadaan se. Varmaan tätä menoa aikaisintaan kesällä.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 17.1.2021 03.36

Makkone kirjoitti:

Kiitokset täältäkin Castelieron näkemyksille, etenkin käytännön esimerkit oraakkeleiden jne mahdollisuuksiin ovat olleet todella mielenkiintoisia.

Kysymys Castelierolle (miksei muillekin): otit taannoin kantaa muutamalla eri skenaariolla Tetherin tilanteeseen. Oletko tutustunut ao. artikkeliin, ja mitä ajatuksia se herätti? Vahvistaako se näkemystäsi vaihtoehdosta nro "kolme", jonka esitit. 

 

Casteliero:

"[...]Kolmas vaihtoehto on, että siellä on painettu tetheriä ja ostettu niillä kryptoja ja nostettu niiden kurssia. Tämä on huonoin vaihtoehto koko kryptoekosysteemin kannalta. Mutta silloinkin on vielä vaihtoehtoja ja aikaa. Ensin pitää selvittää, että hyväksytäänkö esim kryptot vakuutena taustalla. Jos kryptojen yhteenlaskettu arvo on vaikka 10x kierrossa olevien tethereiden määrä? Jos ei hyväksytä, niin pakottaako USA myymään kryptot ja lunastamaan tetherit pois markkinoilta? Miten muut maat? Tether voi hyväksyä bannin USA:ssa ja toimia muualla. Ja vaikka heitä painostettaisiinkin myymään kryptot fiat-valuutoiksi, se on uusi oikeudenkäynti ja tulee kestämään taas vuosia (vrt mt gox). 

Vaikka sieltä tetherin takaa paljastuisi mitä vaan, niin sen merkitys varmasti vaikuttaa isommin vasta muutaman vuoden viiveellä. Toki varmasti päätöksen ja tiedon tullessa tapahtuisi paniikkireagointia, jos se uutinen on negatiivinen. "

 

 

Artikkeli on pitkä, mutta varsin asiallisen oloinen kokonaisuus itse tekstinä.

https://crypto-anonymous-2021.medium.com/the-bit-short-inside-cryptos-doomsday-machine-f8dcf78a64d3

Tl;dr: artikkelin kirjoittaja ottaa vahvan näkemyksen, että Tether on puhdas huijaus (printattu ns tyhjästä), ja sitä kautta on virrannut valtaosa "dollareista" kryptoihin. Tämän seurauksena hän myi koko kryptovaluuttapositionsa.

Joo Tetherillä on ollut varjoja yllä jo pitkään, paitsi joidenkin moonboyssien tubevideoilla. Vaikutuksia esim. Btc:n hintaan lyhyemmällä ja pitkällä aikavälillä on tosiaan vaikea arvailla. Mutta kuten Casteliero sanoi, joku paniikkireaktio heti alkuun olisi lähes varma.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 17.1.2021 01.06

Tinggeli kirjoitti:

Joskus alapeukkuja jaetaan käyttäytymisenkin perusteella. Olisiko tämä kyselijä saanut alapeukut siksi, että tositi saman kysymyksen 3-4 kertaa kahden päivän sisällä copy-pastella, kun alapeukkut on muistaakseni vasta viimeisessä kysymyksessä?

Okei, en tuota huomannut. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 17.1.2021 11.48

Qreps kirjoitti:

Tietääkö täältä joku zilliga coinista itsellä aika pienillä panoksilla vielä cryptoja, mutta tarkoitus hajauttaa cryptoihin noin 20% varallisuudesta. Kuulisin mielelläni mielipiteitä tuosta coinista.

Omistan itse tällä hetkellä tuota coinia sekä ETH:ta.

 

 

Kryptovaluutat sijoituskohteena ketjussa joku kysyy muiden mielipidettä jostain kryptosta sijoituskohteena, niin vastauksen sijasta saa 6 alapeukkua😅. Välillä vähän paskatunkio haiskahtaa. 

Näytä koko viesti