Olet täällä

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 11.1.2023 03.42

Pienehkössä krapulassa treenaamisen voi olla jo keski-ikäiselle kohtuu vaarallista, mutta jokainen aikuinen ottaa toki omat riskinsä. Varsinkin jos suvussa on ollut sydänperäisiä sairauksia tai kuolemia, niin suosittelen jättämään väliin.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 2.1.2023 07.39

rivarti kirjoitti:

 

Manialöytyy kirjoitti:

Steikkaatko Immutablea tuolla https://imx.community/staking vai annatko vain olla? Itse ajattelin aloittaa "osto-ohjelman" alkuvuodesta ja laittaa tuonne pelkän holdailun sijaan. Aikaisemmin ostin onneksi keväällä vain pikku satsin. Säilytätkö muuten yleisesti kryptojasi Metamaskissa, Ledgerillä vai siellä sun täällä?

 

 

Kommentoin tähän omasta puolesta, eli omat IMX:it on steikattuna tuolla. Ne palkkiot on omalla sijoitusmäärällä sen verran pienet, että ei niistä nyt juurikaan hyötyä ole, mutta tuleepahan testattua tuollaista steikkaustakin. Tuossa IMX:in steikkauksessa on se hyvä puoli, että palkkiot tulevat 14 päivän sykleissä, eli oman veroraportin kannalta ylläpito pysyy kohtuullisena. 

 

Se hyvä huomioida tuohon steikkaukseen liittyen, että kolikot pitää siirtää tuonne Immutableen Layer 2:lle eli gas feet joutuu maksamaan L1 -> L2. 

 

👍 Kaasumaksuthan saa toki vähentää verotuksessa, jos jaksaa niistäkin kirjaa pitää. Itse näin steikkauksen kryptoissa verotussyistä järkevämmäksi, kun sijoitussumma on kohtuullinen tai hinta mahdollisesti vielä alhainen. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 31.12.2022 06.55

Steikkaatko Immutablea tuolla https://imx.community/staking vai annatko vain olla? Itse ajattelin aloittaa "osto-ohjelman" alkuvuodesta ja laittaa tuonne pelkän holdailun sijaan. Aikaisemmin ostin onneksi keväällä vain pikku satsin. Säilytätkö muuten yleisesti kryptojasi Metamaskissa, Ledgerillä vai siellä sun täällä?

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 31.12.2022 10.58

Aika rohkea veto tuo Teslashortti. Olisi kyllä kaikkien aikojen surkein  kissapomppu, jos muutamaan viikkoon ei tuosta enempää nousisi. Kova vola ollut ostoissa viime päivinä, mitä ei kannata jättää huomioimatta. Varmaan aika moni isompi ostaja uskoo, että lähellä pohjia ollaan.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 17.12.2022 11.49

Voi Jesse. Muistaakseni mm. Casteliero on tästä lainapalveluasiasta etukäteen "varoitellut" ja puhunut steikkauksen puolesta. Jos/kun Coinmotionin pomo luet tätä palstaa, niin ei tainnut mennä ihan putkeen hommat, vaikka vika ei virallisesti teidän olisikaan. Mm. mikä siinä Ethereumissa ja steikkauksessa on ollut aina niin helkkarin vastenmielistä, että pitää vapaaehtoisesti päätänsä mäntyyn hakata.

.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 28.11.2022 01.34

yes Oletko Casteliero (tai muut) ostanut muuten koskaan suoraan MetaMaskin kautta kryptoja? Kovin helpoa näyttäisi olevan toi kryptosta toiseen swappailukin jne siellä, toki sitten tulee verohommat mukaan. Itsellä kyllä lompakko, mutta en ole koskaan mitään sieltä suoraan ostanut. Mietin vaan taas mikä olisi helpoin ja halvin siirtokulujen kannalta.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 18.9.2022 11.34

Noissa serteissä on ainakin ihan liikaa toimintahäiriöitä. Usein isojen liikkeiden aikana tuotteet jumissa ja ymmärrän, ettei ole aina varmasti Nordnetin vika, mutta näin ei saisi olla. Tuskin treidaajat saavat niistä mitään korvauksia, jos ei pääse myymään tai menee knokkiin. Se on tietysti treidaajan vastuulla, jos paljon mainostetuissa  laadukkaissa viputuotteissa sattuu tilapäisesti olemaan erittäin erittäin uskomattoman harvinainen toimintahäiriö.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 25.6.2022 11.17

Onko tuolta mitään "hyvää" tulossa? Eikö se PoW-ääänestys ollut jo keväällä.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 4.5.2022 09.59

Tulevaisuus näyttää kirjoitti:

 

HC Bailut kirjoitti:

 

Tulevaisuus näyttää kirjoitti:

Vuosi 2022 tulee vastamaan seuraaviin kysymyksiin

1. Miksi tarvitsemme markkinapaikkojen sääntelyä?

2. Miksei kannata shortata?

3. Mitä voi seurata, jos on ahne ja typerä samaan aikaan?

 

 

Täällä sijoitustiedossa on mahdollista perustaa oma sijoituspäiväkirja tällaisille monologeille ja ennustuksille. Pyydän, että perustat itsellesi sellaisen ja jättäisit tämän ketjun spämmäämisen väliin. Mikäli et ole täällä pahantahtoisesti sotkemassa keskustelua tämän ei luulisi olevan ongelma.

Ennustuksistasi kiinnostuneet seuraavat sinua varmasti päiväkirjasi puolelle.

Esitän pienen haasteen sinulle. Olet ennustanut BTC kurssin olevan 4.5.2022 alle 29200$. Annat ketjulle rauhan seuraavaksi kahdeksi viikoksi ja mikäli ennustuksesi ei täyty jätät ketjuun kirjoittamisen väliin seuraavaksi 12 kuukaudeksi.  

 

Ei ole ongelma, mutta korjaan muutaman kohdan ehdotuksestasi.

Ihan noin en ennustanut. Ennustin, että siitä hetkestä kahden viikon sisään saavutetaan alle 29200$ taso ja tuo 4.5 on vähän yläkanttiin arvioitu, koska se tapahtuu selvästi aikaisemmin. Annan ketjulle rauhan ennustuksen toteutumiseen asti. Ennustuksen toteutuessa tulen takaisin ja kirjoittelen siinäkin skenaariossa suhteellisen lyhyen ajan täällä. 12kk päästä ja sen jälkeen en ole varmasti täällä kirjoittelemassa.

Onhan tässä vielä pari tuntia profeetalla aikaa, mutta hyvältä vaikuttaa ketjun tulevaisuuden kannalta. Ei tota paskaa olisi jaksanut enää kukaan montaa viestiä enempää lukea.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 31.3.2022 07.46

Asiaan huonosti tutustuneena.. onko tässä vaaraa, että pörssit heivaisivat jossain vaiheessa eurooppalaiset asiakkaansa pois tämän seurauksena.

Näytä koko viesti