Olet täällä

Suuri Pörssiromahdus 2020 - 9.6.2020 10.18

Tänäänkö se alkoi?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 31.5.2020 10.12

Pitää melkein haukkoa henkeä, kun Iltalehti jatkuvasti vihjaa, että Usan mellakoista epäillään valkoisen ylivallan kannattajia. Nyt aletaan olemaan todella syvällä näissä aatteellisissa kiihkoiluissa.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e4cf2796-be69-44b5-bf0a-63deba7dba98

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0f965d91-693d-43b2-b913-18ffe488bfe3

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 10.5.2020 03.36

Anteeksi yöllinen kielenkäyttöniangel. Arvasin kyllä alapeukkuja tulevan, mutta itse en saa minkäänlaista actioinia/jöpötystä muutamista sijoituskämpistäni, mitä PikkuPro oli käsittääkseni etsimässä. Tiedän kyllä luonteeni poikkeavan perussijoitustietolaisesta. Jos tietysti tekee itse pintapokan ostamaansa kämppään, niin siitä nyt saa hetkeksi sitä oikeaa kunnon actioinia.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 10.5.2020 12.46

Miksi ostaa joku yksi "kusinen/ylimääräinen" sijoituskämppä vaivoiksi, jos haluaa actionia. Jos halua tuottoa ja actionia pidemmällä tähtäimellä, niin sijoita vaikka Bitcoiniin. Jos haluat vaan jännitystä, niin onhan noita Afarakkeja..

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 8.5.2020 07.09

Siellä se Hard Asset Money taas 10000 huitelee. Voi olla tulevaisuudessa yllättävän kova, kun alkaa olla kaikkea Pelkiarahaa liikkeellä.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 3.5.2020 09.49

Alfil kirjoitti:

 

Casteliero kirjoitti:

Tietty, jos tässä tarkoitetaan kouluja, niin se on asia erikseen. Siinä ei ole mitään järkeä, että pariksi viikoksi palataan normaaliin pelkästään sen takia, että joillakin lapsilla on isompi riski olla kotona. Heillä on varmasti ihan yhtä iso riski olla kotoa joka päivä, ja viruksen leviäminen koululaisten keskuudessa on varmasti isompi riski siihen verrattuna.

 

Jos tarkoitat, että joillakin lapsilla olisi isompi riski saada korona kotona, siitä ei ole kysymys. Osalla lapsista kotiolot ovat muuten huonot eikä etätyö sovi kaikille yhtä hyvin. Jää puuttumaan normaali fyysinen kontakti kavereiden kanssa. Tauti aiheuttaa ylipäätään vähän ongelmia lapsille ja nuorille, joten on vanhojen ihmisten itsekkyyttä uhrata nuorten elämä oman koetun turvallisuutensa takia.

Onko tää nyt sitä parempaa ajattelua. Luuletko ettei 99% vanhemmista uhraisi itsensä lastensa puolesta. Kyllä tauti aiheuttaa ylipäätään hetkellisesti isoja ongelmia lapsille ja nuorille, jos esim. yrittäjäisä sattuisi kupsahtamaan.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 27.4.2020 07.31

shaksuka kirjoitti:

Hyviä postauksia Castelierolta (kuten aina), en ymmärrä kuka niitä alapeukuttaa.

Kyllä... tällä jätkällä on ihan helkkaristi aivokapasiteettia, toki kukaan ei ole aina oikeassa ja älykkyyttä on monenlaista jne. Äijä on jopa vaurastunut krypto-/lohkoketjusijoituksilla ymmärtämällä niistä oikeasti jotain.

Näytä koko viesti
Afarak - 24.4.2020 05.32

Torille?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 23.4.2020 09.22

Niinpäs onkin ja BTC saanut näköjään tänään jonkin säkärin. Harmi että keskustelu kryptoista on ollut niin hiljaista, vaikka Bitcoinin halving ja ETH 2.0 tulossa jne. Asiantuntijoiden BTC:n lähitulevaisuuden/tämän vuoden hintaveikkaukset ovat liikkuneet jossain 1000 - 50000 dollarin välissälaugh. Moni on uskonut tosissaan, että tontussa tai alle käydään. Ainakin kaikki Petterit, mutta niin moni muukin.

https://tokeneo.com/bitcoin-price-will-fall-to-1000-usd-says-peter-brandt/

https://coingape.com/peter-schiff-predicts-btc-price-1000/

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 15.4.2020 01.39

Junas kirjoitti:

Teslan eilisen päätöskurssi ja tämän päivän pre-market näyttää siltä, että tällä viikolla saatetaan nähdä uusintana sama leffa kuin helmikuun alkupäivinä. Vaikea keksiä mitään yksittäisiä perusteita kurssinousulle, mutta pari vaihtoehtoa:

  • Shanghain rekryilmot (siirrytään kolmeen vuoroon kysynnän takia) ja Kiinan kasvaneet tilausmäärät: https://www.tesmanian.com/blogs/tesmanian-blog/tesla-giga-3-shanghai-china-made-model-3-order-skyrocket-10-orders-in-1-minute
  • Tesla ilmoitti toteuttavansa omat nykyistä tarkemmat kartat perustuen Tesla-kuskien aiemmin toteutuneisiin ajolinjoihin. Jokainen auto siis tietää risteykseen tullessaan miten muut kuskit ovat ryhmittyneet samassa tilanteessa. Tämän pitäisi auttaa autopilottia erityisesti pahoissa risteyksissä (esim. Pohjolanaukio Helsingissä, Viinikan liikenneympyrä Tampereella, jne.) missä merkinnät ja opasteet ovat haastavia ihmisellekin. https://www.xautoworld.com/tesla/smart-summon-tesla-maps-data/
  • Lisäksi Teslan kurssia saattaa nostaa kilpailijoiden heikkous. Analyytikoiden mukaan Ford polttaa rahaa 1,2 miljardia viikossa ja VW yli 2 miljardia viikossa. Mitä pidemmäksi kriisi venyy niin sitä tukalammaksi monen valmistajan ennestään tukala velkataakka kasvaa. Samaan aikaan pitäisi panostaa R&D puoleen vahvasti jotta katteita saisi tulevaisuudessa sähköautoistakin. Ehkä markkinat parhaillaan hinnoittelevat käynnissä olevan pudotuspelin jälkeistä tilannetta uusiksi?
  • Perinteinen "joku tietää jotain" mahdollisuus on myöskin taas ilmassa. Tuo kurssinousu ei nyt selity millään fanboy -ostoilla vaan isot kalat ovat liikkeellä. 
  • Osa noususta toki liittyy taas call-optioiden delta hedgingiin, mutta se on enemmänkin seuraus kuin syy. 

Nyt kun Disneyland ja Lintsi ovat viruksen takia suljettuna niin Teslan osake taitaa olla ainoa laillisesti toiminnassa oleva vuoristorata. Ehdottomasti ykkösvaihtoehto jos huvipuisto-osakkeet kiinnostaa. Arvauksia mihin asti mennään tällä kertaa? 800? 900? 1000?

 

Hitto, ilman mitään sarkasmia ja keljuilua kellekään, niin pitäisiköhän tätä sittenkin taas vähän shortata, vaikka  lupasin itselleni lopettaa voitolla. Alkaa taas vaan olla sellaisia voimafantasioita ilmassa, että vois olla saumat hyvälle shortille... ei sijoitusneuvo.

Näytä koko viesti