Olet täällä

Manialöytyy

Manialöytyy

  • Liittynyt 22.12.2017
  • 32 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 13.1.2019 10.31

Yllättävän usein te shamaanit olette suurin piirtein oikeassa. No sehän tarkoittaisi, että on reilun vuoden verran tankkausaikaasmiley.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.1.2019 21.24

Mutta muistakaa kaikki uudet sijoittajat, että "turvallisin" tapa sijoittaa Ethereumiin ja Bitcoiniin on varmasti esim. Nordnetistä ostettavat Tracker-sertifikaatit, kun niistä tappiot vähentyvät verotuksessa wink.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 10.1.2019 9.04

Olipas taas asiallinen ja hienovarainen kirjoitus sinulta. Nyt on kurssi yöllä Bitcoinin vanaveessä ainakin laskenut. Ostan ip tai sitten kyttää pokalla vielä vaikka ensi viikkoon.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 9.1.2019 21.03

BCH_PLS kirjoitti:
Jeans kirjoitti:

Olisi mielenkiintoista tietää kuinka suuri % kryptojen omistajista on perustanut sijoituspäätöksensä jotakuinkin samaan kuin BCH_PLS. Mun arvio on melko korkea ja on pääsyy miksi en koske Bitcoiniin. Hintaan on leivottu sisään niin paljon tällaista uskomusta ja mielummin betsaan sellaista vastaan. Tai sit oon vaan saavuttanut sellaisen varallisuustason, että oon saanut kutsun mukaan eliittipankkiirien salaliittoon ja yritän manipuloida teitä lampaita.

Pikkubetsi Ethereumiin voisi kiinnostaa, mutta valuaatio tuntuu liian korkealta ja se seuraa varmasti mukana jos Bitcoin lähtee rajumpaan laskuun.

Mihin minä muuten olen perustanut sijoituspäätökseni? Olisiko se toukokuussa vuonna 2010 0.3 senttiä/kpl ja nykyään n.3500e/kpl nyt kun fiat valuutat ovat vielä hyödyksi omavaraisuusasteen kasvattamisessa.

No, suuri osa porukasta niin täällä kuten missä päin vain ovat aika lailla autuaan tietämättömiä vielä mitä heidän ympärillään tapahtuu, mutta kyllä se valo vielä risukasankin tavoittaa jonakin päivänä ;)

Jos aiot joskus esim. BTC:hen sijoittaa suosittelen odottamaan vähintään tämän vuoden syksyyn tai vuoden 2020 helmikuuhun.

 

Mihin tämä sijoitusneuvo/-ennustus nyt sitten perustuu? 

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 9.1.2019 19.33

Mikäs on Mastermind Lieron tai muiden näkemys/arvaus alkuvuoden Ethereumin kurssikehityksestä? Vaisto käskisi ostamaan lisää, mutta olen viikon verran odotellut, jos laskisi hieman tuon parin viikon takaisen pompun jälkeen.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 4.7.2018 19.00

Harmi jos tehdään noilla kaupankäynti lähes mahdottomaksi. Mikäköhän toi ns. raja noille uusille "ehdoille" nyt oikeasti on, 29.5. vai heinäkuun alku. Vähän outo juttu kaikin puolin. Ei kai noita nyt voi jälkitäteen takautuvasti tulkita, mutta aikamoinen soppa kuitenkin. Aika absurdilta kuulostaa toi krypto-krypto myyntivoittovero (tappioitahan ei saisi tietenkään vähentää, mitä!?).

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 4.7.2018 15.09

https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/48411/virtuaali...

Ylilaudalta bongattua. Että sellasta.. Aika "mielenkiintoisia" juttuja tuossa.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 19.5.2018 19.34

"Lievää" myötähäpeää aiheuttaa toi Maran viimeinen viesti smiley

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 10.5.2018 0.24

Tupla

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 10.5.2018 0.22

No kysy vaan. No eikö niissä lukemissa jo käyty ja sitähän minä sinulta kysyin, että ostaisitko jos tippuisi alle 600. Minä ainakin ostin vähän lisää jossain 500 hinnoissa. Tulevaisuus näyttää oliko hyvä ostos, kun en jaksa nyt ainakaan myydä. Miksi ei odottaa, jos tippuu 100-200 hintoihin ja ostaa sitten hiphei.

Luulitko oikeasti, että luulen osaavani tai yrittäväni saada sinua jotenkin "vakuutettua" ostamaan Ethereumia, että tunnet saavasi sillä 100% varmuudella voittoa. Noita eri ihan peruspörssiyhtiön vakuuttelijoita löytyy Kauppalehden keskustelupalstalta aika paljon, että etsi sieltä :).