Olet täällä

Eläkeläinen muistelee - 20.9.2020 09.30

ManU taas näyttää oikean luontonsa kun pelit alkaa ja painetila on jälleen suurempi kuin viimekauden loppu jossa pystyi vain pelastamaan UCL paikan kun mestaruus meni jo. Tässä aloin miettiä että milloin viimeksi ManU paidassa on pelannut oikeasti varteen otettava maalintekijä? Itselleni tulee mieleen Van Persie mutta sen jälkeen hiljaista, toki oli Lukaku mutta hän ei onnistunut isoja seuroja vastaan.

Dortmund nauraa matkalla pankkiin koska eilisen pelin jälkeen Sanchon hinta ei ainakaan laske kun ei ManU saa edes kunnon paikkoja hyökkäyspäässä.

Näytä koko viesti
Eläkeläinen muistelee - 19.9.2020 11.53

Nyt Trumpilta vaaditaan että ei saa nimittää uutta henkilö RBG tilalle koska vaalit on kohta, demokraatit aivan varmasti odottaisivat vaaleihin asti jos olisivat itse tässä tilanteessa... Olisihan se hauskaa jos demokratian "tuhoaja" Trump päättäisi odottaa vaaleihin asti nimittämistä ja vaalien voittaja saisi päättää ketä valitaan.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 18.9.2020 06.01

Floridassa elokuussa työttömyys laski 7,4% heinäkuun 11,4%, yllätteän suurin työttömyys on turismiin liittyvillä aloilla. Tuolta voi tarkemmin katsella alojen työllisyyttä https://www.bls.gov/regions/southeast/florida.htm#eag

Näytä koko viesti
Eläkeläinen muistelee - 18.9.2020 05.46

Vielä lisäys noihin työttömyyslukuihin on se että lähes kaikissa osavaltioissa suurin työttöyys on yllättäen hotelli/turismi ja siihen liittyviin palveluihin ja muilla aloilla on paljon parempi työllisyys, toki ei olla vielä tilassa ennen koronaa mutta lähes täystyöllisyyden saavuttaminen ei tapahdu muutamassa kuussa.

Sitä voi jokainen miettiä että olisi noita turismiin ja matkailuun liittyviä työpaikkoja pelastaa paremmilla koronatoimilla mutta jos katsoo Aasian maiden turismia nyt niin ei työpaikkoja olisi voinut pelastaa koska vieläkään Aasiaan ei turistit ole palanneet vaikka hyvä korona taktiikka. Toki USA kotimainen kulutus olisi voinut hieman pelastaa mutta loppujen lopuksi aika mahdoton tehtävä pelastaa nopealla aikataululla turismiin liittyvät työpaikat.

Näytä koko viesti
Eläkeläinen muistelee - 18.9.2020 05.18

Elokuun työttömyyslukuja USA,suluissa edellisen kuun, Wisconsin 6,3%(7%), Pennsylvania 10,3%(13,7%),Michigan8,7%(8,7%) North Carolina6,5%(8,5%),Georgia 5,6%(7,6%) ja Florida 7,4%(11,3%).

Michigan vähän tippunut kyydistä mutta muissa työttömyys laskee sellaista vauhtia että Bidenin pitää olla varuillaan koska tuossa alkaa olla jo paljon tyytyväisiä työllisiä joiden pitää tehdä valinta ketä äänestää.

Näytä koko viesti
Eläkeläinen muistelee - 18.9.2020 12.14

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8743605/Nashville-mayors-office...

USA ei voi käyttää koronaa mitenkään "aseena" vaan kaikki pelaavat samoilla säännöillä, miksiköhän tietyissä osavaltioissa on korkeampi työttömyys kuin toisissa vaikka korona yhtä hyvin hallussa.

Näytä koko viesti
Eläkeläinen muistelee - 18.9.2020 11.23

TBOAW kirjoitti:

 

Mäkelä kirjoitti:

Valioliiga varmaan pelataan tyhjille katsomoille siihen asti että rokote tulee eli varmaan ainakin tämä vuosi loppuun. Aika iso määrä menetetään rahaa mutta jos saisi edes puolet kaudesta pelastettua niin se olisi jo positiivinen asia.

 

Siltä näyttää. Koronatapausten määrä kaksinkertaistuu UK:ssa nyt 8 päivän välein. Tämä kausi menee eristyksissä.

Heti kun rokote on saativilla niin aivan varmasti yleisö pääsee stadioineille koska futis on niin iso juttu ja osa elämää että se halutaan takaisin normaalitilaan. Saa nähdä kuinka nopeasti rokote saadaan mutta toivottavasti ennen vuoden loppua.

Näytä koko viesti
Eläkeläinen muistelee - 18.9.2020 11.16

Valioliiga varmaan pelataan tyhjille katsomoille siihen asti että rokote tulee eli varmaan ainakin tämä vuosi loppuun. Aika iso määrä menetetään rahaa mutta jos saisi edes puolet kaudesta pelastettua niin se olisi jo positiivinen asia.

Näytä koko viesti
Eläkeläinen muistelee - 17.9.2020 02.39

Se että pääsee jälleen pelaamaan täydet minuutit eikä vain jämäminuutteja, lisäksi Bale ei ikinä sopeutunut espanjalaiseen kulttuuriin vaan pysyi omissa oloissaan(päivät golfia pelatessa ja illat kotona), ja käsittääkseni Bale on aika intohimoinen mitä tulee Tottenhamiin niin varmasti motivaatiota loytyy.

Näytä koko viesti
Eläkeläinen muistelee - 17.9.2020 02.08

Tottenham on ilmeisesti hommannut Balen takaisin Lontooseen niin kunhan hän pääsee kuntoon niin on aika vaarallinen kaksikko Tottenhamin hyökkäyksessä kun on Bale ja Kane, toisaalta molempien pitää pysyä terveenä mikä ei ole mitenkään varmaa kun katsoo heidän historiaa.

Näytä koko viesti