Joe Bidenin suunnitelmat jenkkitaloudelle -

Itse en näe mitään väärää siinä että käyttää verojärjestelmää sillä tavalla että maksaisi mahdollisimman vähän veroja, ja tottakai voi arvostella miten verotus toimii vaikka itse optimoisi veronsa niin että maksaa niitä mahdollisimman vähän. Trump teki ihan samaa mutta silloin häntä haukuttiin huonoksi liikemieheksi kun oli käyttänyt Obaman pidennettyä alaskirjaus-verohelpotusta.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Lähes yhtä itsestäänselvyys kuin se että jos maahantulijoille ei ole vaatimuksia karantateeniin tai negatiiviseen koronatestiin niin kyllä korona leviää maansisäisesti myös niille alueille missä ei ulkomaalaisia käy.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Linkki jonka jaion oli euroopan maat, ei globaali. Jokainen voi itse mennä katsomaan kuolemat/100 000 asukasta ja itse miettiä minkä maan tilastoihin luottaa ja laskea kuinka monta maata menee edelle.

Voin myös sen sanoa että vaikka Thaimaan keskiosissa ei hirveästi näy/käy ulkomaalaisia ja siellä ei ole tartunnan tartuntaa, mistä se mahtaa kertoa...

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Nopeasti laskettuna suomen edellä on noin 40 luotettavaa maata jotka ovat hoitaneet koronan paremmin kuin Suomi.

Mistäköhän ne tartunnat tulee kotiin? Ihan uusiako viruksia syntyy vai tulisiko niitä vaikka kouluista ja työpaikoilta. Ja mistäköhän ne tartunnat sitten tulee? Mutta ei voi pitää tiukkaa rajakontrollia koska turismi ja työmatkat... Thaimaa nyt ei vaikka esimerkiksi ole yhtään riippuvainen turismista mutta silti koko maa oli kiinni turismilta maaliskuusta asti mutta sallivat työmatkailun tiukoilla vaatimuksilla.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -
 
Siitä voi katsella miten korona on vaikuttanut eri maissa.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Miten Trumpille kuuluu suomen asiat?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Onneksi EU-johdossa oli Trumpin aikaan hyvin asiallinen kaveri ja hän ei tehnyt mitään tyhmää tai asiatonta... Tunnetusti Trump oli kännissä huippukokouksissa tai tuli eripari kengät jalassa lehdistötilaisuuteen eikä ollut edes tajunnut sitä ennenkuin avustaja sanoi siitä.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Itse näen että ongelma on siinä että koronan taltuttamisesta ei ole kerrottu tarpeeksi tietoa joten pitää varmaan lisätä tiedotusta... HUS-alueella vain 341 tartuntaa ja Helsinki 188.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Turha tukahduttaa korona koska koronaa on vielä silti maailmassa ja se tulisi rajojen yli takaisin, näin sanoi Kiuru Ylen haastattelussa...

Jos maa ei itse voi päättää ketä maahan pääsee(rajavalvonta) niin ei kyseinen maa ole itsenäinen, hyvin on Itä-aasian maat pärjänneet vaikka kaikki muu matkailu paitsi pakollinen kuten työmatkat ovat jäissä.

Loppuun vielä hauska huomio, Australiassa oli noin 50k ihmistä rugby ottelussa koska siellä ei koronaa(toki jotkin Australian toimet ovat aivan liian kovia mutta koska matkailu seis niin ei tule uusia tartuntoja) kun taas HIFK ja Jokerit saavat seuraavat viikot ottaa 19 katsojaa peleihinsä.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

En oikein ymmärrä sitä että tänne postataan "todisteita" siitä että on tapahtunut suuri vaalivilppi ja sitä todistellaan. Eiköhän Trumpin tiimi esitä todisteet oikeudessa jos sinne asti menevät ja varmasti heillä on parempi tieto siitä mitä on tapahtunut(jos on tapahtunut) verraten siihen mitä itse voi löytää netistä. Itse en näe mitään syytä alkaa tutkimaan sen tarkemmin mitä on tapahtunut koska kyllä oikeus hoitaa asian jos sinne asti mennään.

 

 

Näytä koko viesti