Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -
Kilppari kirjoitti:

Eikö niille vuosien päästä tuleville tappaville sivareille pitäisi pystyä kuvailemaan edes fiktionaalinen mekanismi jotta niitä kannattaisi pelätä?

Esim. mRNA keksijöistä Robert W. Malone on levittänyt sosiaalisessa mediassa ja haastatteluissa omia teorioita siitä minkälaiset tappavat sivuvaikutukset voi mahdollisesti tulla vuosien viiveellä. Jos et ole törmännyt näihin teorioihin niin et ole edes yrittänyt löytää koska netti pullollaan eri teorioita. Ymmärrettävää tosin ettei niistä haluta kuulla koska melkee kaikilla tuttavia, ystäviä ja perheenjäseniä jotka rokotettu.Oon myös huomannut et suurin osa kyllästyneet koronaan, halutaan epätoivoisesti ottaa rokote tai mitä tahansa et päästäisiin jatkamaan elämää ennen koronaa. Itselläni eristäytyvä persoonallisuushäiriö niin voin helposti olla näkemättä ihmisiä monta vuotta ilman ongelmia niin pystyn suhtautumaan objektiivisesti koko tilanteeseen. Toivon ettei kliinisissä kokeissa löydy mitään vakavaa niin käyn ottaa rokotteen heti 2023 kun jos Pfizerin rokote osoittautuu turvalliseksi.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -
tonza kirjoitti:

 

väiski kirjoitti:
Aki Pyysing kirjoitti:

P.S. Suosittelen rokotekriittisille pienikuluisia indeksirahastoja ja pokeripöytien välttelemistä yhä edelleen.

Et kai itse kuulu näihin "on rokottamattomien vika ettei rokote toimi" -ihmisiin?

Lienee aika harvalukuinen joukko, kun rokote toimii aivan huikean loistavasti. Ilman sitä kuolintilastot ja sairaaloiden täyttöasteet olisivat aivan toisella tasolla kuin nyt, kun ko. tilastoja hallitsevat rokottamattomat.

Rokotevastaiset someprofessorit eivät toki hukkaa kallisarvoista aikaansa tällaisiin faktoihin.  

Kannattaisko odottaa et nähdään riveri ennen kuin hehkutetaan voittoa flopilla?

Voi olla et rokotteesta tulee vielä sivuoireet vuosien viiveellä jotka vakavemmat kuin mitä itse tauti, vaikka todennäköisyydet sille pitäisi olla pienet.

Pfizerin kliiniset kokeet valmistuvat 2023. Et ennen sitä ei tiedetä jos antivaxaajat vai rokotetut oikeassa. Mut se tiedetään et rokotetut tulevat ainakin siihen saakka jatkamaan flopilla osuneen setin hehkuttamista. https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728?term=NCT04368728&draw=2…

Tärkein mielestäni kassanhallinta, ei rokoteta kaikkia ennen kuin nähdään riveri. Jos rokotetut kuolee niin rokottamattomat jää henkiin, jos rokottamattomat kuolee niin rokotetut jää henkiin. Ja jokainen ihminen päättäköön itse kohtalonsa. Ite vedin kuten pokerissa niin numerogeneraattorilla 1-100 ja päätin et otan rokotteen jos tulee 1-99. 100 tuli niin en ota rokotetta ennen 2023.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Kävi sitten niin että 2-vuotias poikani sai vakavan koronavirustartunnan, joten hänet oli pakko kiidättää täyttä häkää sairaalaan. Kuumetta oli 39,5 astetta ja poika ei meinannut saada happea, niin kyllä siinä kiire ja paniikki tuli. Koronapotilaita täynnä olleesta sairaalassa oli tehohoitopaikat täynnä, joten jonkun vanhuksen tehohoito lopetettiin ja hän tukehtui kuoliaaksi, jotta poikani henki saatiin pelastettua.

Vihainen hoitaja tuli ärhäkkäästi torumaan minua: "anna mä arvaan, sä saatanan idiootti et ole ottanut rokotetta ja altistit lapsesi koronavirukselle?" Kakistelin siinä jotain rokotteen vaarallisuudesta, piikkiproteiinista ja kun mainitsin Bill Gatesin maailmanvalloitussuunitelmista, niin hoitaja epäuskoisesti naurahti ja sanoi että ainoastaan selkärangaton pelkuri uskoo internet-huhuja eikä ota rokotetta. Pakko se oli myöntää että olin ollut pelkuri ja asettanut ihmisiä hengenvaaraan.

Hoitaja kuitenkin hieman leppyi ja ammattimaisesti antoi minulle pikakoulutuksen korona-viruksen ehkäisyyn. Opeteltiin yhdessä pesemään käsiä, käyttämään käsidesiä ja käyttämään oikeaoppisesti kasvomaskia. Varattiin myös koko perheelle rokoteajat huomiselle.

Älä ole pelkuri, vaan ota sinäkin rokote. Varaa aika jo tänään.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Eihän noi lyhyen aikavälin sivuvaikutukset pelota, niitä jo testattu yllin kyllin.

Mutta miten voit jo nyt olla niin varma ettei tule vakavia pitkäaikaisvaikutuksia kun kokeet valmistuvat vasta 2022-2023? Pfizer ei suostu edes ottamaan vastuuta rokotteista ennen eläinkokeiden valmistumista 2023. Tuntuu siltä et yli puolet ihmisistä jo nyt täysin varmoja ettei tule vakavia pitkäaikaisvaikutuksia, onko kyse toiveajattelusta vai mistä?

JR kirjoitti:

    Lurkkaaja kirjoitti:

    Suurin osa tästä varmaan bullshittiä https://koronarealistit.com/tutkija-koronarokotteesta-me-teimme-suuren-v...

Tää on itsestäänselvästi kohinaa ja bullshittiä - voi siellä olla joku todellinen väite seassa, mutta ei liity johtopäätökseen.

Kaveri postasi tämän tosissaan facebookiin, ja vaivauduin googlaamaan vähän lähteitä ja väitteitä. Älä anna mitään painoarvoa. Ota rokotteet.

Kuten sanoin niin suurin osa varmaan bullshittiä paitsi esim. se et hypättiin standardien mukaisten perusteellisten eläinkokeiden yli.

Voitko perustella miksi rokote kannattaa ottaa ennen eläinkokeiden valmistumista? 1.5v odotettu eikä tarvitsisi odottaa kuin 1.5v lisää niin tiedättäisiin melkein 100% varmuudella jos rokote on ihmisille turvallinen myös pitkällä aikavälillä.

Pfizerin ja Modernan ~2023 valmistuvat kokeet rokotteen mahdollisista pitkäaikaisoireista:

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728?term=NCT04368728&draw=2…
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04470427?term=NCT04470427&draw=2…

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Suurin osa tästä varmaan bullshittiä https://koronarealistit.com/tutkija-koronarokotteesta-me-teimme-suuren-…

Mut osaako joku vastata onko fiksua ottaa rokote jo nyt ennen kuin eläinkokeet valmistuu ~2023?

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728?term=NCT04368728&draw=2…

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04470427?term=NCT04470427&draw=2…

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Jens muistan et perehdyit aika hyvin koronaan niin kysyisin ootko perehtynyt myös rokotteeseen ja jos oot niin onks heittää mietteitä mRNA rokotteen keksijä Robert W Malonesta sun muista koronarokote "vastaisista"? Vähän huolestuttaa että eläinkokeet valmistuvat vasta 2023 mut jo nyt moni ottanut rokotteen enkä tiedä jos pitäs myös ite ottaa

Pfizer:

"Estimated Primary Completion Date :November 2, 2021

Estimated Study Completion Date :May 2, 2023"

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728?term=NCT04368728&draw=2…

Moderna:

"Estimated Primary Completion Date :October 27, 2022

Estimated Study Completion Date :October 27, 2022"

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04470427?term=NCT04470427&draw=2…

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Nyt saa taas 1.06 kertoimet Bidenista laugh Onks näissä Trumpin videoissa mitään perää?

 

https://www.youtube.com/watch?v=y9kRlWVmWdg

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Betfairilla maksetaan tällä hetkellä 1.80 Bidenista

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Kuka oikee lyö Trumppia isolla rahalla kun saa vielä yli 1.5x kerrointa Bidenista vaikka sijoitustiedon polligurujen mukaan sen voittomahdollisuudet pitäisi olla kevyesti yli 80%? Koska ainakaan Trumpin omat kannattajat eivät lyö sen puolesta koska ovat vannoutuneita kristittyjä joiden uskonto ei salli uhkapelaamisen

Näytä koko viesti