Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 17.8.2020 10.59

Hyvin on sun presidentti betsi edennyt mutta Joe Biden on vältellyt kaikkia live juttuja. En voi kuvitella et Donald Trump ei nöyryytä ja hakkaa Joe Bidenii live debateissa 100-0. Tiukaksi tulee joka tapauksessa menemään ja voihan se olla et ne saa jotenkin kikkailtua ettei Joe Biden tarvitse mennä live debatteihin Trumpin kanssa.

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 6.7.2020 08.07

En muista tarkalleen milloin mut uskon et hinta oli 750 kun Teslan TJ Elon Musk twiittaili et osake liian kallis. En usko et koskaan ollut TJ joka sanonut jotain niin itsetuhoisaa mistä kukaan ei hyödy. Ainut syy sanoa niin on ettei toivo Bitcoinin tapaista kuplaa vaan kestävämpää kehitystä.

Jos TJ millä kaikki informaatio ja tieto miten Teslalla sujuu ja miltä Teslan tulevaisuus näyttää sanoo et hinta on liian kallis niin pakko kyllä ihmetellä kuka ihme maksaa yli tonnin per osake tänään.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 2.6.2020 10.10

Tyhmä kysymys mut kun täällä ollut aikasemmin puhe kotipeleistä ja vedonlyönnistä naurettavilla kertoimilla, niin miksi ihmiset maksaa perintöveroja kun eikö periaattessa voisi verovapaasti voittaa isovanhempien jne. omaisuudet pokerilla/vedonlyönnillä ja vaikka videokuvata koko sessio ettei syyttäjät ja verottajat pysty mutisemaan vastaan. Luulis et joku pokeriammattilainen pystyisi rehellisellä pelillä voittaa sukulaisen joka ei ole koskaan pelannut pokeria koko omaisuuden rehellisellä pelillä sata kertaa sadasta. Tai pitääkö noista kotipeleistä ja vedonlyönneistä maksaa veroa toisin kuin jos voittaa pokerstarssilla tai kasinolla?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 12.4.2020 02.38

eke kirjoitti:

Jos ja kun rokote saadaan markkinoille, tuleeko se kaikille pakolliseksi? Sikainfluessa-rokotteen sai vielä valita. Itse en ole innostunut mistään rokotteesta jos tautiriski on häviävän pieni.

eke kirjoitti:

Niin... tulee vain mieleen sikainfluessa ja siihen kehitetty rokote joka aiheutti joillekin narkolepsiaa.

Miksi pelkäät häviävän pientä todennäköisyyttä saada harvinaisen sivuoireen mut et sitä häviävän pientä riskiä sairastua koronaan?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 8.4.2020 04.38

Uskotko muuten et korona laukaisi nyt pidemmän jopa 10v laman tai et markkinat vaa laskee vielä vähän ennen aggressiivista V korjausta takaisin huippuihin? Voihan se olla et ollaan kohta menossa tonne Complacency dead cat bounceen ennen niitä kunnon laskuja.

https://i.pinimg.com/originals/e0/0b/48/e00b481338fafd70fff9b3d24a792266.png

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 31.3.2020 07.13

En voi käsittää et niin moni fiksu ihminen lankeaa tähän joukkuhysteriaan.

Tällä 14 minuutin videolla saksalainen asiantuntija debunkkaa koronahuijauksen:

https://www.youtube.com/watch?v=LsExPrHCHbw ( saa enkku tekstit jos ei ymmärrä saksaa )

 

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 24.3.2020 02.51

Jeans kirjoitti:

Teslan kurssi on lähes puolittunut shorttitasoiltani.

Anteeksi mut etkö ole hehkuttanut Tesla shorttia 200$ saakka? Tällä hetkellä Tesla vielä yli 430$ niin eikö sen hinta ole tuplannut shorttitasoiltasi vaikka hinta puolittunut 900$->430$. Vai käytätkö jotain Martingale tyylistä tupla tai kuitti sijoitusstrategiaa?

Näytä koko viesti