Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju -

Hieno kevät ja alkukesä. Ihan vain jos leikitään ajatuksella, näinhän ei voi tietenkään käydä, että kurssit ei nyt romahdakaan pariin vuoteen. Porukka kuitenkin aina uskollisesti katsoo peräpeiliin, ja siitä ennustaa tulevaa. Miten sitten seuraava kriisi, uskalletaankohan silloin ostaa tosi halpaa, vai jäädäänkö odottamaan törkeän halpaa. 2020 vs. 2009, ihan eri muoto rysäyksessä. 

 

Näytä koko viesti
Intrum -

Uskon kanssa, että shorttareilla on paljon dataa taustalla, mutta uskoisin nyt vauhtisokeuden iskeneen. Kuukausi sitten tämä oli 277,70€ ja nyt 98,30€ Jos jätettäisiin velkomiset pois liiketoiminnasta ja pidettäisiin vain muut talouspalvelut, niin 98,30€ olisi silti edullinen. Jotenkin uskoisin, että kaikki vakuudet ja saatavat eivät kuitenkaan ole palaneet. Ihan sairasta, kuinka nopeasi arvosta voitiin pyyhkäistä 20% pois -20min? Yhdellä 650K osakkeen lainanneella shorttaajalla...

Näytä koko viesti
Intrum -

Osaisiko joku selittää mitä tämän firman kanssa nyt tapahtuu.

Tänään -22%

Kuukaudessa -67%

Onko jotain muuttunut, mitä ei missään julkisesti kerrota, ei mene jakeluun.

Nyt Muddy Waters tuli ja shorttasi jo ennestään rajusti poljetun osakkeen. Tämä sattumalta juuri kun Intrum viikko sitten aloitti omien ostot.

Selittäisikö joku noitten Hedge fundien toimintaa, miksi shortataan jotain, joka jo on pohjalla ja juuri aloittanut omien ostot, eikö ole relevantti mahdollisuus saada sormilleen? Miten tuo shorttaus toimii käytännössä, eikö MW lainannut osakkeet joltain, tuuppaa niitä rajusti markkinaan ja hinta laskee. Onko tarkoitus ostaa ne halvemmalla verrattuna mihin hintaan?

Eikö Intrummin kannattaisi nyt ostaa tuo pudotus kiinni, kun ilmiselvästi ollaan jo halvan tuolla puolen?

 

Kiitos kommenteista, on ihan siinä ja siinä, että alkaisi ärsyttämään tämän kurssiliikkeet. Tai yhdensuuntainen liike se kai vain on, kun putoaa ihan vapaassa pudotuksessa 2x sen mitä muu pörssi.

Näytä koko viesti
Brexit -

Mikä mahtaa olla palstalaisten mielipide siitä, että mitä tapahtuu osakemarkkinoilla, kun vaihtoehtoisia tuloksia äänestyksestä saadaan? Vielä on aika rauhallista.

Onko kaikki paha jo hinnoiteltu osakkeisiin, ja onko tämä lopulta edes paha asia?

Näytä koko viesti
Nordea -

Minullakaan ei ole kuin hyviä kokemuksia palvelusta. Asiakkaana olin melkein 40 vuotta, mutta vaihdoin Danskeen ihan hinnan perusteella(eikä palvelu ainakaan huonontunut). Omistan edelleen Nordeaa ihan riittävästi ja uskoa löytyy pankkiin. Asiakkuuteni menettivät hinnoittelun takia, mutta eipä tuo haittaa, hyvää sain tilallekin.

Saa nähdä koska nähdään 10€ hinnoissa, nyt tuntuu melko kaukaiselta ajatukselta.

Näytä koko viesti
Nordea -

Tämä on jännä aihe. Itse olen uskossa, että päivän odotusaika on menneen talven lumia. Olen myynyt tappiolliset ja ostanut minuutin päästä takaisin, mutta aina isomman määrän, vaikka yhden lapun enemmän. Pikkupelaajia tuskin syynätään, ja vaikka syynättäisiin, niin tuskin mitään tulee. Omaisuuden ja tulojen optimointia lain sallimissa rajoissa.

Näytä koko viesti
Nordea -
alosuutos kirjoitti:

Mihin me tarvitaan perinteisiä pankkeja 5v päästä? Varsinkaan pientä suomalaista? Raha on bittiä ja yksi iso globaali markkina jatkossa.

Kukaan meistä ei tiedä, kuinka hommat hoituu 5 vuoden päästä. Kuitenkin uskon, että isot asiat tehdään isojen kesken. Yritysjärjestelyt, isot lainat, suuren omaisuuden hoito ja volyymin tuoma etu - ei sitä tee mitkään start upit. Aika näyttää. Veikkaan Nordeassa olevan jokusen fiksun kaverin miettimässä tulevaisuutta, ja jos joku keksii jotain uutta muualla, niin se ostetaan pois.

Näytä koko viesti