Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -

Onko tosi? No sitten antaa olla. Omaa laiskuutta, mutta harmittaa silti kun vuosien osingot Telialta oli unohtunu kruunutilille inflatoitumaan.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -

Saako nordnetissä itse suljettua tarpeettomat valuuttatilit? Haluaisin sulkea ruotsin kruunutilin, niin tulis Telian osinkkot suoraan euroina tilille, eikä tarvis itse vaihdella ja maksaa kuluja.

Näytä koko viesti
Nordic Mining -

Näin näpit polttaneena funtsin, että onko firmalla nyt tarpeeksi kassaa rakentaa se kaivos valmiiksi ja tuotanto käyntiin? En haluaisi nauttia enää yhdestäkään liudennuksesta… kun firma ei tosiasiallisesti pidä vanhojen omistajien puolta lainkaan. 🤔

Näytä koko viesti
Nordic Mining -

Moi, 

uusia tuulariosakkeita (subsequent offering) ei varmaan tuu 200k, vaan 200M (ks lainaus alla). 100% varmuudella tarkoitin sitä priva-antia… se lie varmaa, että toteutuu. Garmittais nyt myydä 0,6nok jos se iso anti peruuntuis…

”The Board has today resolved to propose a subsequent offering of up to

216,666,667 new shares which, if applicable and subject to applicable securities

laws, will be directed towards existing shareholders in the Company as of the

end of trading 2 March 2023 (as registered in the VPS 6 March 2023)”

Näytä koko viesti
Nordic Mining -
Bob Fleming kirjoitti:

Suunnattu anti tuli täyteen hinnalla 0,60NOK/osake. Jos hallitus hyväksyy tämän, liukenee vanhojen omistajien omistus hapokkaat 90%.

Hmm.. tätä turskaa on salkussa. Onko tuularianti niille, jotka omisti vielä perjantaina? Entä onko tää suunnattu 0,60 anti jo 100% taputeltu, ettei tuu mitään ”ei vaiskaan” ja kurssi 2nok. Mielessä kerätä tappiot verotukseen ja ottaa ehkä tuulariannista vähä takas.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

My thoughts exactly! Jos mulla on 100k€ tilillä, niin voin ostaa nyt koko rahalla Levi’s farkkuja tai uuden auton säilyttämään varallisuutta… tai sit en osta sitä 10% vuositahdilla kallistuvaa kulutustavaraa, vaan odottelen, että hyvät osakkeet rommaa vielä sen 20%. Siinä se rahan arvo efektiivisesti nousee! 

Näytä koko viesti
Fortum -

Jos jenkit olis valinnu Trumpin uudestaan, niin tää koko painajainen olis jääny tapahtumatta. 😁

Näytä koko viesti
Akkubisnes käy kuumana -

Eiköhän Keliber järjestä listautumisannin. Kaivoksen saattaminen tuotantoon nielee kumminkin aika paljon rahaa.

Näytä koko viesti
Bioactive Bone Substitutes - Kaikkien arpalappujen isä -

Parempi business olisi tehdä implantteja siitä yhdestä karhun luusta, jota ihmisen anatomiassa ei ole.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju -

40% käteisenä, ikinä ei ole pankkitilillä ollut näin komeaa saldoa. Varat on tarkoitettu sijoitettavaksi, joten inflaation nakerrus ei haittaa, kunhan pörssit rommaavat nopeammin kuin inflaatio juoksee.

Teen jatkossa syvinä miinuspäivinä huvikseni pikkuostoja Nokian Tyreksiin, joka mielestäni poNppaa 100% heti kun sota loppuu. ja… tämä EUn itseään vastaan aloittama energiasota nostaa uskoa vetytalouteen, esim. PlugPowerilta historian suurin 1GW elektrolyyseri-kauppa eurooppaan. Näitä kun alkaa Saksa ostelemaan kuukauden välein, niin a-vot. 
Romahdusta seuratessa, yritän palkasta säästellä maximaalisesti sotakassaan… saa siitä edes OP-bonukset, joilla maksella autovakuutukset. Onneksi lähitöitä on max. 2pvä/viikko, niin bensaankaan ei mee hirveitä summia.

 

Näytä koko viesti