Olet täällä

Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 30.6.2020 05.58

Hyvä uudistus. Toisaalla jännitettiin sitä, että rahastot ovat synteettisiä ja sisältävät vastapuoliriskin, mutta eiköhän tuo ole säännöksillä ja vakuuksilla aika pieneksi rajattu ja muutenkin olematon. 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 17.6.2020 01.48

ScatterBrain kirjoitti:

Millä saiteilla saa lyödä eniten euromääräisesti Trumpin puolesta parhaalla/hyvällä kertoimella?

En ole vielä varma lyönkö, mutta monet saitit jotka antavat hyvää kerrointa, antavat lyödä vain pieniä summia.

Eiköhän tuo Betfairin vedonlyöntipörssi ole paras vaihtoehto. Summasta riippuen et välttämättä saa panostettua koko summaa samalle kertoimelle, mutta vaikka otat vastaan pienempiäkin kertoimia, niin ne on silti parempia kuin vedonlyöntisivujen tarjoamat. Voit toki myös jäädä odottamaan lisää "likviditeettiä" isoimmalle kertoimelle, mitä hyvin todennäköisesti hetken päästä taas ilmestyy.

Esimerkki Trump 2,15 @Unibet, ja Betfairilla saat atm lyötyä 2150€ @2,42; 7470€ @2,40 ja 9300€ @2,38.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 16.6.2020 03.58

Lisätään vielä edellämainittuihin hyviin esimerkkeihin palkkatuloista maksettu eläke, joka on sijoitettuna eläkeyhtiöiden kautta esimerkiksi osakkeisiin. Palkansaajan palkkatuloista maksama raha on siis todennäköisesti kasvattanut arvoaan osakkeiden noustessa ja palkansaaja voi rauhallisemmalla mielellä uskoa saavansa eläkettä tulevaisuudessa. Lisäksi tämä arvoaan kasvattanut eläkeraha tuottaa nyt enemmän hyvää verrattuna siihen, että sen arvo ei olisi kasvanut.

Lisäksi sijoittavien ihmisten varallisuuden kasvaessa voidaan käynnistää mahdollisesti myös ei niin kannattavia projekteja, vaikka harrastusmielessä, ja näihin taas tarvitaan työvoimaa, eli palkansaajille taataan työtä jatkossakin. Lisäksi voidaan vielä teettää töitä mitä aiemmin on tehty itse muilla henkilöillä, ja taas palkansaajien työmahdollisuudet ja hyvinvointi kasvavat.

Pääsikö von fyrckendahl nyt kartalle?

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 16.6.2020 11.25

Kyllä on hyvät uutiset nykyaikana harvassa. Mikähän osa kaupankäynnistä on "spekulatiivista" ja miksi se olisi jotenkin paha asia ja väärin tehtyä kauppaa. Mielestäni jokainen transaktio, joka ei perustu pakkoon on spekulatiivinen.

Montakohan vuotta vielä menee, että kouluihin saadaan talousopetusta ja päästään eroon tästä ajatuksesta, että palkansaaja ei hyödy osakkeiden noususta eikä ainakaan missään tapauksessa voi niitä omistaa. Tai sitten kyseessä on joku vasemmistopiirien kirjoittamaton sääntö, että puolueen jäsen ei saa omistaa osakkeita. Tosin, jos he ymmärtäisivät omistaa osakkeita, olisi varmaan puoluekin joku muu...

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 7.6.2020 11.18

Vähän tuli ehkä turhan kärkkäästi alussa kommentoitua muutaman postauksen jälkeen, koska onhan tänne tullut myöhemmin paljon muutakin asiaa ja itse kyllä luen (ja olen lukenut) ajatuksiasi siitä miten maailma makaa. (Lisäksi videopeli jutut ovat loppuneet). Toki toivoisin enemmän sijoittamiseen ja talouteen liittyviä juttuja, mutta elämäsi taitaa nykyään pyöriä enemmän muissa aiheissa ja sitähän tämä blogi peilaa, eikä sitä mitä täällä ehkä haluttaisiin lukea. Jos saa kysymyksen esittää, niin minkälaisella osakepainolla / sijoitussalkulla ylipäätään olet matkassa?

Ps. Kirjoittaja oli kyllä itsellekin selvä jo Usa vaalit ketjun viestien perusteella.

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 29.5.2020 03.56

Onkohan tää sivu oikea paikka sun tietokonepeli- ja golfblogille?

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 5.5.2020 11.51

Käsitykseni mukaan (ja jossain niin myös lukeekin) vähennyskelpoisuus korreloi aktiivisuuden, eikä niinkään omaisuuden kanssa. Eli jos on esim. Paljon pientä kauppaa vähennykset hyväksytään todennäköisemmin kuin ison salkun päällä istuvalta.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 4.5.2020 04.03

Ostin aiemmin huhtikuussa 15€ kurssiin Amsterdamin pörssistä, eli noin 33$ kurssiin. En tehnyt vappuna toimeksiantoja, enkä varmaan ihan lähipäivinä tule tekemäänkään. Jos tarpeeksi suuria liikkeitä tapahtuu niin sitten reagoidaan. Välillä kun tekee mieli ostaa ja myydä yhtäaikaa niin olen päättänyt olla tekemättä mitään.

PS. Aspire näyttää ottavan hyvää etukenoa huomista varten.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 30.4.2020 10.41

Tekisi mieli myydä jotakin, esim. Cargoteciä, mutta aiemmat myynnit ja halvemmalla takaisinostot ei oikein onnistuneet, että taitaa jäädä myymättä. Shell -6% osingonleikkausuutiseen, oletin tämän olevan jo hinnoissa ja aika selvä asia mutta ei näköjään. 

Näytä koko viesti
TietoEVRY - 29.4.2020 07.22

Aiempi satsi lähti 30€ hinnoissa ja ostin myös takaisin tänään.

Näytä koko viesti