Exel Composites -

 No niin,

Exeliä on pitkään seurattu ja nyt hyppäsin kyytiin 3,6€. Näillä hinnoilla tuntuu hyvältä ostokselta. Handelsbanken näyttää päättäneen luopua ja siellähän tavaraa riittää jos kaiken aikovat myydä.

 Tuulimyllyt ja sähköautot tuonevat tuottoja tulevaisuudessa. Voisiko Exelille löytyä ostaja, ehkä ei, koska sen verran monelle toimialalle tekee tuotteita. 

 Jos SHB jatkaa myyntejä niin lisäerä 3,1€ ostoon. Onko muilla ajatuksia? Viimeksi näissä hinnoissa kävi 2008 pankkikriisiissä. 

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) -

Ovaron uusimman osto-ohjelman ja positiivisen tiedotevirran myötä myyntipaina näyttää vähentyvän. Laita vaikuttaa tosi ohuelta, joten voisi korjata tuohon 4€ pintaan aika nopeasti. 

Näytä koko viesti
Norrhydro -

Yhtiö saa listautumisannista noin kahdeksan miljoonan euron bruttovarat. Tarjottavat osakkeet rekisteröidään kaupparekisteriin ja kirjataan hyväksyttyjen sitoumusten osalta arvo-osuustileille arviolta 29.11.2021.

Näytä koko viesti
Lemonsoft -

Hei,

 Alaikäisen osallistumien antiin vaatii luvan maistraatista, jokaisen annin osalta erikseen. Eli käytännössä alaikäinen ei voi osallistua anteihin.

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) -

 Ensi viikon osarin yhteydessä tulee varmaankin ilmoitus omien osakkeiden hankinnasta. Veikkaisin tällä kertaa määräksi 100 000kpl. Ilmoitus tuli myös Q1 osarin yhteydessä. Edelleen se tuntuu järkevältä näillä hinnoilla.

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) -

Kun PB on 0,7, on tämä siihen nähden kohtuullinen kauppa. Samalla pääsee kalleimmista lainoista eroon, joten tästä voisi tulla vielä liikeotimintaa edellyttäen, että uudet kohteet ovat tuottavia. Nyt varmaan pahin paine velkojien osalta helpottaa.

 

 

Näytä koko viesti
Kesla -

Onko Keslaa kukaan muu seuraillut? Näyttää vihdoin 5€ puhkeavan.

Tässä markkinassa alkaa olemaan pörssin edullisimpia lappuja. Muiden verrokkien nousu ei vielä näy Keslassa. Ensi viikolla tulee tulos, jonka pitäisi olla hyvä. Puun hinta on korkealla ja hakkuita myrkskyjenkin myötä on runsaaasti. Olettaisi, että hyvät metsätuotot näkyvät myös Keslan myynnissä ja tilauksissa. Valko-Venäjä toki haasteena, mutta tilauskirja oli jo alkuvuonna hyvässä mallissa.

Näytä koko viesti
Netum -

 Netum listalle,

 Mielenkiintoista nähdä, miltä tasolta availee. Uskoisin, että 4€ lähellä liikutaan tänään. Aika pieniä allokaatiot yleisö- ja instituutiopuolella, joten varmaan ostopainetta on jäljellä. 

 

Näytä koko viesti
Netum -

 Hei,

 Aikooko kukaan lähteä instikkapuolelle Netumissa?  Aion lähteä mukaan, mutta mietin kummalle puolelle. Mielestäni asiallisesti hinnoiteltu ja kysyntää tulee olemaan jälkimarkkinalla. Tuskin paljoa saa kummaltakaan puolelta. Toisaalta Evlin huono merkintäpalvelu ja mahdollisuus merkitä osakesäästötilille voivat rajata merkitsijöitä. Myöskään alaikäiselle ei voi merkintää tehdä. 

 

Näytä koko viesti
Privanet -

 Näin on. Mielenkiintoista nähdä, miten esim. ST1 arvo osuu kohdalleen ja tuleeko myyntiin Privan kautta. Listaamattomien välitystoiminnalle voisi löytyä ostaja nykytilanteessa ihan kelpo hintaan. Mutta paljon tulee arvo heilumaan lähiaikoina, kun epävarmuutta on ilmassa. 

Näytä koko viesti