Viaplay -

Onko näin? En ole jaksanut kaivella rapsoja, mistä tämä varmaan ilmenisi, mutta perstuntumalta olen itse ajatellut tämän olevan todella kallis ansa, mihin Viaplay voi kompastua lopullisesti. Valioliiga on ihan törkeän kallis paketti lisenssin ostajalle, ja pitäisi olla iso massa tilaajia joille ne kulut sitten vyöryttää.

Kyllähän se varmasti kallis paketti on, mutta en oikeen nää mahdollisuutta siitä luopumiselle menettämättä isoa määrää tilaajia. Säästö suunnitelmana oli lopettaa toiminta Puolassa, Baltian maissa, Briteissä, Kanadassa ja Usa. Käsittääkseni noi katseluoikeuksien hinnat on maa kohtaisia. Lisäksi siivota muu sisältö mistä maksetaan eikä sitä katsota.

 

 

 

 

 

 

 

Näytä koko viesti
Viaplay -

Mielenkiintoista nähdä ensi tiistain osarissa ovatko viaplayn tilaajamäärät elpyneet urheilun kesätauon jälkeen. Viaplayn tilaajista suurin osa katsoo sieltä pelkkää urheilua ja pidän todennäköisenä monien tilaajien peruuttaneen kalliin tilauksen kesätauon ajaksi. Itse uskon kesätauon jälkeen tilaajien palanneen sekä kovasti poljetun hinnan olevan kyseisessä tilanteessa melkoisessa nousupaineessa. 

Q2 osarissa esitetyt tavoitteet pohjoismaihin keskittymisestä sekä vähälle katselulle jääneen sisällön siivoamisesta vaikuttivat fiksuilta, mutta ovat kovan työn takana. Arvokkaimpana asiana pidän vuoteen 2028 olevaa Valioliiga sopimusta, sillä Valioliiga on tällä hetkellä Viaplayn katsotuinta sisältöä. 

Omat laput ostettu @32,2 ja todennäköisesti lisään ennen osaria. Mikään riskitön lappu kumminkaan ei ole kyseessä ja siitä kertoo kurssikin mikä kyntää parhaillaan uutta pohjaa. 

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju -

Kovasti ihmettelen jos viikon päästä ei olla alempana. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Aika mielenkiintoinen tilanne kun risk off tilanteessa eth/btc nousee näin rajusti. Alkaakohan tästä isompi rahan siirto bitcoinista ethereumiin?

Näytä koko viesti
Alibaba -

Baban päivägraafille näyttäisi muodostavan mahdollinen pohja niin itse hyppäsin kyytiin @157.3.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

https://www.zerohedge.com/crypto/own-internet-bull-case-ethereum

 Mikäli eth 2.0 toteutuu niin vaikea nähdä ettei se näkyisi reilusti hinnassa, kun inflatorinen valuutta muuttuu deflatoriseksi.

Teknisestä näkökulmasta eth on erittäin houkuttelevan näköinen mikäli 200 dma pitää. (mukana ollaan 2100usd keskihintaan aika reippaalla painolla)

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Neste shortsit laitettu jalkaan @52.55

Näytä koko viesti
Kesko -

B osaketta on ollut itsellä jo jonkin aikaa shorttina sekä A osaketta longina. En usko että B pysyisi kovinkaan pitkään 8.5% A osaketta kalliimpana.

Näytä koko viesti
Tekninen analyysi -

Dollari tällä hetkellä rikkomassa laskutrendiviivaa ja on jo ylittänyt 50 päivän liukuvan. Mikäli suunta ei kohta käänny voidaan saada indeksien laskulle vielä lisää vauhtia.

Näytä koko viesti
Nokia -

Shortti ostettu kiinni @4,49 ja vaihdoin long puolelle @4,339. Edit nokiat ulos stoploss @4,19. Edit 2 uus entry @4,062.

Näytä koko viesti