Olet täällä

Witted Megacorp - 13.10.2022 10.03

Negarihommiksi meni:

https://mfn.se/a/witted/sisapiiritieto-witted-laskee-nakymiaan-tilikaudelle-2022

Päivitetyt näkymät vuodelle 2022

Ohjeistus tilikaudelle 2022:

  • Liikevaihdon arvioidaan olevan 50–55 MEUR
  • EBITA-liikevoiton arvioidaan olevan -0,5–0,1 MEUR

Näkymien taustat:

Toimintaympäristö on ollut vuoden 2022 aikana poikkeuksellinen. Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa on aiheuttanut epävarmuutta myös Wittedin asiakkaissa ja tehnyt kysynnän ennakoinnista hankalaa. Wittedin keväällä aloitetut kasvupanostukset tehtiin vahvan ensimmäisen vuosineljänneksen jälkeen, ja uusilla markkinoilla liiketoiminnan käynnistäminen on ollut tavoitteita hitaampaa.

Aiemmat näkymät vuodelle 2022

Ohjeistus tilikaudelle 2022:

  • Liikevaihdon arvioidaan olevan 50–60 MEUR
  • EBITA-liikevoiton arvioidaan olevan 0,7–1,3 MEUR
Näytä koko viesti
Citycon - 29.9.2022 12.16

Aiheellinen kysymys, omissa vuokrasoppareissa on ainakin ollut aina mainintana että "vuokraa korotetaan elinkustannusindeksin mukaisesti, mutta vuokra ei voi elinkustannusindeksin laskiessa kuitenkaan laskea". Luulisi että noissa on samantyyppinen kohta, mutta mene ja tiedä.

Näytä koko viesti
Citycon - 28.9.2022 09.11

"Isossa Omenassa kuluva vuosi on ollut vahvaa kasvun aikaa. Keskuksen kävijämäärä on noussut ja vuokralaismyynti kasvanut jopa verrattuna pandemiaa edeltäneeseen ennätysvuoteen. Myös keskuksen vuokrausaste on erinomainen, lähes 100 prosenttia. Vuoden aikana Isossa Omenassa on avattu lukuisia uusia liikkeitä ja ravintoloita, ja lisää on luvassa."

https://news.cision.com/fi/citycon-oyj/r/isossa-omenassa-vahvaa-kasvun-aikaa---liiketilat-kaytannossa-taynna,c3637712

 

Näytä koko viesti
Citycon - 26.9.2022 09.48

Samoin kiinteä matalakorkoinen velkaraha ja pari vuotta aikaa ennen kuin mitään oikeasti isoja bondeja erääntyy. Parhaina nuo 2x 350 miljoonan, 2026 ja 2028 erääntyvät, 1,25%:n ja 1,625%:n kiinteällä korolla olevat bondit. Ehtii vähän katsoa ja tehdä peliliikkeitä parhaaksi katsomallaan tavalla. 

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 26.9.2022 04.19

Tuo on jo kokoluokaltaan ihan statement-osto. Kuukauden päivät tulosjulkistukseen, tuskin sieltä mitään dramaattista marginaalieroosiota, äkkipysähdystä tms. on tulossa, tai muuten on aika huumoritason ajoitus noin isolle ostolle.

Näytä koko viesti
Sisäpiirin kaupat - Seurantaketju - 6.8.2022 11.27

Jännä että voi päästä Solidiumissa sijoitusjohtajaksi asti, ja tehdä noin huonosti suunnitellun rikoksen. Eikö ole ymmärretty että nyt toimitaan väärin vai onko todella luultu ettei tuosta jää kiinni? Vaikkei FIVAn toiminta mitään ruusuja yleensä saakaan, niin tuon yrittäminen ihan pokkana olisi jo heidänkin aliarviointiaan. laugh

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju - 5.8.2022 03.52

JR kirjoitti:

En nyt osaa sanoa onko tämä absoluuttinen totuus, mutta ainakin Helsingin pörssissä mulle on vaikuttanut, että tuoreemmat tarjoukset menis aidosti jonon hännille, saman hintaisista tarjouksista toteutettais ekana vanhimmat.

Käsittääkseni menee näin, tosin sillä poikkeuksella taitaa mennä että ensisijaisesti toteutetaan samaa välittäjää käyttävien ostajien ja myyjien kaupat. Eli vaikka olisin mennyt Nordean käyttäjänä ekana jonoon ostamaan osaketta X hintaan Y, saa jälkeeni saman tarjouksen Nordnetin kautta tehnyt kauppansa ensin läpi, jos myyjän välittäjä on Nordnet.

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 21.7.2022 10.13

Hynägrande kirjoitti:

Markkinat vissiin sitten odotti parempaa. Firma takoo rahaa kuin Seppä Ilmarinen alasinta, mutta pörssikurssi laskee. 

Tällä menolla osake alkaa olla hinnoiteltu aika lailla sellaisen "arvoyhtiön" kertoimilla, vaikka kyse on kasvuyhtiöstä. 

 

Näin se on nähtävä. Toki ei tässä ole hätäpäivää niin kauan kun suorittaminen jatkuu nähdyllä tasolla. Aika nopeasti nuo kertoimet tulevat tällä tahdilla alas vaikka osake tikkaisi paikallaan. Joku päivä se sitten vaan lähtee eikä enää taakseen katso, tai sitten täytyy yhtiön suorituksen alkaa heiketä melko vauhdilla. Tämä raportti oli kyllä omaankin makuun vähän kädenlämpöinen, odotin vahvempaa Q2 ja vähän heikompaa Q3.

Nyt taitaa olla viimeisen kahdentoista kuukauden toteutuneilla luvuilla jotain P/E 25, EV/EBIT 23 ja osinkotuottokin 2%. Liiketoiminta sylkee rahaa kiihtyvällä tahdilla, velkaa ei ole jne.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 12.7.2022 12.26

Täälläkin aukesi taas EVO-possa @872,70.

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 22.6.2022 12.02

JR kirjoitti:

 

JR kirjoitti:

Kuten todettiin, livepelit on Evon leipä, ja siellä on todella vahva vallihauta - hauskaa, että päädyin eilen kävelyllä keskustelemaan juuri samasta aiheesta - kuinka paljon vaikeampaa livepelejä on kloonata halvemmalla ilman isoa laatupudotusta, kuin perinteisiä slotteja. Ja siksi laadukas tuote on mahdollista myös hinnoitella ylös.

Mielenkiintoisempaa on, mistä evo voisi hakea kasvua slottipuolella. Heillähän on nyt valtava levitys (viimeistään netentin oston jälkeen), ja jonkun verran hyviä pelejä (BTG:n oston jälkeen). Red tigerin pelituotannolla orgaanista kasvua ei synny, BTG:kään tuskin kasvaa räjähdysmäisesti, vaikka jatkavat laadukkaiden pelien julkaisua.

Eli pitäisi keksiä lisää ostoksia. Nolimit City olisi looginen kohde, jos on mitenkään järkevällä hinnalla myynnissä.

 

Lainaan tämän 24.2 postaukseni ihan vaan paistatellakseni omassa erinomaisuudessani.

Onko mielipidettä hinnasta? Itse ajattelen, että olisi voinut olla kyllä kalliimpikin. Tietysti ihan samoja riskejä tässä on, kuin mitä ehkä BTG:n kohdalla on hieman näkynyt tuotannon tasossa.

Näytä koko viesti