Olet täällä

Investors House - 2.3.2021 10.01

Kauppa on kuitenkin ihan merkittävä IH:n mittakaavassa, eikä tuo hinta n. 4,5x oikaistu keskimääräinen vuotuinen käyttökate ajalta 6/2019-5/2022 nyt ainakaan kovin pahalta äkkiseltään kuulosta. Pitäisi tietysti päästä tarkemmin Juholan spekseihin tutustumaan, jotta voisi paremmin arvioida.

Mutta ei tosiaan juuri viisari värähtänyt markkinoilla, mikä on kyllä aika mielenkiintoista.

Näytä koko viesti
Kenellä on isoin? (Osakesäästötili) - 6.6.2020 09.32

Ovatko OST:n sulkemisesta syntyneet realisoidut tappiot vähennettävissä verotuksessa samat 5v kuin muutkin luovutustappiot, vai oliko tämän suhteen jotain kommervenkkia?

Näytä koko viesti
Kenellä on isoin? (Osakesäästötili) - 23.3.2020 11.34

Mitenkäs se nyt sitten menee jos haluaa resetin? Olin siinä käsityksessä että kaikki myyntiin, tili kiinni ja uusi auki, mutta kuullut myös versiota että riittää kun myy, nostaa tilin tyhjäksi ja alkaa jälleen tallettaa. cool

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 22.2.2020 01.37

Erik kirjoitti:

Akateemikot (toki pieni osa niistä, ei missään nimessä kaikki tai enemmistö) haluaa äkkiä paperit ulos kun nyt on iso breikki tarjolla sille joka tarjoaa jotain mullistavaa. Yks iso finding ja sä voit olla epidemiologian/virologian proffa parin vuoden päästä huippuyliopistossa and you made it to tenure. Good for life. 

 

Pakko kysyä, kun osunut nyt niin monesti silmään. Onko joku syy sille että kirjoitat lauseita osittain englanniksi ja osittain suomeksi? Ei siinä siis muuten mitään, koska kaikki varmaan molempia ymmärtävät, mutta tekstin luettavuuden kannalta vähintäänkin omituinen tyyli. 

Näytä koko viesti
Musti ja Mirri - 11.2.2020 07.25

Niin vain meni täyteen. Kaupankäynti alkaa torstaina.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/musti-ja-mirri-porssiin-jo-ylihuomenna-torstaina-myos-instituutioanti-tuli-ylimerkityksi/c2bdb43f-88b8-4b9a-9e72-871b625d5e7c

Näytä koko viesti
NoHo Partners ent. Restamax - 3.12.2019 03.43

jiikoo kirjoitti:
Juha kirjoitti:

Vaikuttaa siltä että blokista ostaneet instikat tyhjentää pikavoitot laitaan.

Hmm. Onkohan tässä siis odotettavissa pidempääkin tyhjennysmyyntiä?

Jos on, niin luulisi että tuo 8,80e (nyt 9,18e) toimisi niille jonkinlaisena lattiatasona.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 1.10.2019 07.23

RedEyen kommentti asian tiimoilta:

"Today, the Swedish Consumer Agency (SCA) announced that it sues Aspire Global´s subsidiary, AG Communications. This is an additional compliance/sustainability matter after the remarks and warnings that AG Communications received from the Swedish Gambling Authority earlier in 2019. We find this somewhat concerning and Aspire Global´s Swedish operations have been far from successful in 2019. The compliance issues might also limit Aspire Global´s ability to find strong B2B partners on the Swedish market in the short-term.

However, the share price dropped over 5% on the news, which we find exaggerated as the Swedish market generated about 1% of Aspire Global´s revenues in Q2. We also don´t expect any material penalties for the group as a whole. Moreover, the company has strong cash flows and a strong financial position, as well as plenty of other markets to grow on. The current share price is also below the fair value in our bear case scenario, limiting the downside.

Nevertheless, we view compliance and player responsibility as crucial for a serious company in the long-term. And no matter how strange and unjust authorities seem to act, we believe operators should always strive for a safety margin when it comes to compliance requirements.

All in all, we view the case as intact but also acknowledge that incidents like this may discourage investors and partners in the short-term."

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 12.4.2019 06.01

Trolli kirjoitti:

Reaaliaikaset kurssit olisi vetovoimatekijä vähemmän kauppaakäyvien keskuudessa. Tietysti jos palvelu halutaan suunnata vain aktiivisille kaupankävijöille, jotta amatöörit eivät tuo virtuaalihiekkaa palvelinsalin lattioille, niin tämä tietysti ihan järkevää.

Miksi juuri vähemmän kauppaa käyvien keskuudessa? Eikös se vähemmän kauppaa tekeville (jos siis puhutaan vaikka muutama toimeksianto/kk) ole ihan se ja sama missä ne kurssit tarkalleen huitelevat 99,9% ajasta? Vai pitääkö niitä kursseja silti vahdata koko pörssin aukioloajan vaikkei mitään liikkeitä tekisikään? Parempaankin tarkoitukseen voi aikansa käyttää, ja voihan niitä kurssien liikkeitä seurata sitten vaikka Nordnetissa jos pakko kerran on.

Näytä koko viesti
Aallon Group - 23.3.2019 03.09

Pitkästä aikaa oikeasti kiinnostava listautuja. Jonkun verran on natinaa kuulunut tuosta "kassan kuivattamisesta". Itse taas olen sitä koulukuntaa, jonka mielestä yrittäjillä on ihan täysi oikeus nostaa hankkimansa voitot yrityksestä. Tietysti olisi vähän eri asia jos annin hinnoittelu olisi kassan jakamisen myötä haastava, nyt se ei mielestäni sitä todellakaan ole. Kukaan ei kuitenkaan myy omistuksiaan annissa, eli oikeudesta tuleviin kassavirtoihin ei luovuttu.

Taidanpa merkata minäkin.

Näytä koko viesti
Ilkka - 18.2.2019 04.32

Hyi olokoon mitä touhua sanos pohjalaanenkin. En olisi ollenkaan yllättynyt, jos Ilkan kasvuinvestoinnit olisivat kannattavuudeltaan luokkaa setelien silppuaminen lehmänpaskaan ja tuotoksen kaataminen pohjanlahteen

Näytä koko viesti