Olet täällä

Aspire Global - 1.10.2019 07.23

RedEyen kommentti asian tiimoilta:

"Today, the Swedish Consumer Agency (SCA) announced that it sues Aspire Global´s subsidiary, AG Communications. This is an additional compliance/sustainability matter after the remarks and warnings that AG Communications received from the Swedish Gambling Authority earlier in 2019. We find this somewhat concerning and Aspire Global´s Swedish operations have been far from successful in 2019. The compliance issues might also limit Aspire Global´s ability to find strong B2B partners on the Swedish market in the short-term.

However, the share price dropped over 5% on the news, which we find exaggerated as the Swedish market generated about 1% of Aspire Global´s revenues in Q2. We also don´t expect any material penalties for the group as a whole. Moreover, the company has strong cash flows and a strong financial position, as well as plenty of other markets to grow on. The current share price is also below the fair value in our bear case scenario, limiting the downside.

Nevertheless, we view compliance and player responsibility as crucial for a serious company in the long-term. And no matter how strange and unjust authorities seem to act, we believe operators should always strive for a safety margin when it comes to compliance requirements.

All in all, we view the case as intact but also acknowledge that incidents like this may discourage investors and partners in the short-term."

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 12.4.2019 06.01
Trolli kirjoitti:

Reaaliaikaset kurssit olisi vetovoimatekijä vähemmän kauppaakäyvien keskuudessa. Tietysti jos palvelu halutaan suunnata vain aktiivisille kaupankävijöille, jotta amatöörit eivät tuo virtuaalihiekkaa palvelinsalin lattioille, niin tämä tietysti ihan järkevää.

Miksi juuri vähemmän kauppaa käyvien keskuudessa? Eikös se vähemmän kauppaa tekeville (jos siis puhutaan vaikka muutama toimeksianto/kk) ole ihan se ja sama missä ne kurssit tarkalleen huitelevat 99,9% ajasta? Vai pitääkö niitä kursseja silti vahdata koko pörssin aukioloajan vaikkei mitään liikkeitä tekisikään? Parempaankin tarkoitukseen voi aikansa käyttää, ja voihan niitä kurssien liikkeitä seurata sitten vaikka Nordnetissa jos pakko kerran on.

Näytä koko viesti
Aallon Group - 23.3.2019 03.09

Pitkästä aikaa oikeasti kiinnostava listautuja. Jonkun verran on natinaa kuulunut tuosta "kassan kuivattamisesta". Itse taas olen sitä koulukuntaa, jonka mielestä yrittäjillä on ihan täysi oikeus nostaa hankkimansa voitot yrityksestä. Tietysti olisi vähän eri asia jos annin hinnoittelu olisi kassan jakamisen myötä haastava, nyt se ei mielestäni sitä todellakaan ole. Kukaan ei kuitenkaan myy omistuksiaan annissa, eli oikeudesta tuleviin kassavirtoihin ei luovuttu.

Taidanpa merkata minäkin.

Näytä koko viesti
Ilkka - 18.2.2019 04.32

Hyi olokoon mitä touhua sanos pohjalaanenkin. En olisi ollenkaan yllättynyt, jos Ilkan kasvuinvestoinnit olisivat kannattavuudeltaan luokkaa setelien silppuaminen lehmänpaskaan ja tuotoksen kaataminen pohjanlahteen

Näytä koko viesti
Ålandsbanken - 4.2.2019 10.15

Breaking: Norjalaisilta taisi loppua tavara.

Näytä koko viesti
Ålandsbanken - 3.2.2019 01.49
Diletantti kirjoitti:

Ålandsbanken täyttää maaliskuussa tänä vuonna 100 vuotta. Jossain viesteissä on spekuloitu pankin jakavan nyt keväällä korotettua osinkoa.

Kun pankki täytti 90 vuotta niin juhlaosinko jaettiin keväällä 2010. Eiköhän vastaavalla tavalla menetellä nytkin eli juhlaosinko napsahtaisi vasta reilun vuoden päästä.

 

Itse ainakin nimenomaan ajattelin mahdollisen juhlaosingon tulevan vasta vuonna 2020. Mutta toisaalta kun miettii, niin moni muu yhtiö näyttää jakaneen noita juhlaosinkoja sinä vuonna kun pyöreitä täytetään. Ja lisäksi vuoden 2009 keväällä olosuhteet olivat hieman poikkeukselliset, joten tuossakin saattaa olla syy miksi juhlaosinkoa maksettiin vasta seuraavana vuonna. Mene ja tiedä, perjantainahan se selviää. Uskon maltilliseen korotukseen, mutta ei tällainen "osinkoyllätyskään" mikään varsinainen yllätys olisi. Ei sillä muuten itselleni ole edes suurta merkitystä, mutta voisi se lyhyen aikavälin triggerinä toimia osakkeelle.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju - 1.2.2019 07.10

Kuka keksii tälle toiminnalle jonkun loogisen selityksen:

Välittäjän Y kautta myydään joka päivä loppuhuutariin muutama (tai niin monta kuin tarvitaan) yhtiön X osake ja näin saadaan osakekurssi tiputettua/pidettyä ostolaidassa. 

Kiinnitin tuohon joku aika sitten huomiota yhdessä nakkikiskatason omistuksessani, ja nyt tuo sama on jatkunut jo noin kuukauden. Se, että joku keinotekoisesti nostaisi kurssia olisi paljon loogisempaa (ei loogista, mutta loogisempaa), mutta mikä ihme tuossa toiminnassa voi olla takana?

Näytä koko viesti
Ålandsbanken - 1.2.2019 10.21

Minäkin kävin osani tekemässä Norjan muurin kaatamiseksi, vaan hyvin se on muurattu. Enskankin kautta ostettiin heti avaukseen 130 kilolla, mutta laita on ja pysyy. DNB:n kautta on nyt viimeisen kuukauden aikana myyty ainakin 85 000 osaketta, mikä Ålandsbankenin tapauksessa alkaa olla jo merkittävä määrä.

Näytä koko viesti
Ålandsbanken - 25.1.2019 03.37

Näyttää Norjan pojilla lappuja riittävän, DNB myynyt jo jonkin aikaa. 13,10€/kpl on tavaralle hinta. 

Näytä koko viesti
Nokia - 16.1.2019 11.58
NEANDERTHAL kirjoitti:

Miten suhtaudutte Nokiaan vallitsevassa tilanteessa?
 

  • Eli tulosvaroitus on käytännössä hinnoiteltu kurssiin. 

Analyytikoiden konsensus saattaa odottaa negaria, mutta ei markkina ole sitä kurssiin hinnoitellut. Nokiahan on ollut todella vahva muun pörssin laskiessakin, joten eiköhän tuo vähitellen hälventynyt negarin uhka ole otettu ihan asiallisesti huomioon. Jos sieltä nyt vielä tulosvaroitus tulee, niin luulen että alle viiden euron mennään.

 

Näytä koko viesti