Olet täällä

Evolution Gaming Group - 22.6.2022 12.02

JR kirjoitti:

 

JR kirjoitti:

Kuten todettiin, livepelit on Evon leipä, ja siellä on todella vahva vallihauta - hauskaa, että päädyin eilen kävelyllä keskustelemaan juuri samasta aiheesta - kuinka paljon vaikeampaa livepelejä on kloonata halvemmalla ilman isoa laatupudotusta, kuin perinteisiä slotteja. Ja siksi laadukas tuote on mahdollista myös hinnoitella ylös.

Mielenkiintoisempaa on, mistä evo voisi hakea kasvua slottipuolella. Heillähän on nyt valtava levitys (viimeistään netentin oston jälkeen), ja jonkun verran hyviä pelejä (BTG:n oston jälkeen). Red tigerin pelituotannolla orgaanista kasvua ei synny, BTG:kään tuskin kasvaa räjähdysmäisesti, vaikka jatkavat laadukkaiden pelien julkaisua.

Eli pitäisi keksiä lisää ostoksia. Nolimit City olisi looginen kohde, jos on mitenkään järkevällä hinnalla myynnissä.

 

Lainaan tämän 24.2 postaukseni ihan vaan paistatellakseni omassa erinomaisuudessani.

Onko mielipidettä hinnasta? Itse ajattelen, että olisi voinut olla kyllä kalliimpikin. Tietysti ihan samoja riskejä tässä on, kuin mitä ehkä BTG:n kohdalla on hieman näkynyt tuotannon tasossa.

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 22.6.2022 11.06

EVO ostaa Nolimit Cityn, tällä hetkellä IMO parhaita slotteja markkinoille tuovan pelivalmistajan.

Kauppahinta maksimi earn-outeilla 340 miljoonaa euroa. Nolimit Cityn arvioidaan tekevän tänä vuonna 30 miljoonaa euroa liikevaihtoa ja 23 miljoonaa euroa käyttökatetta.

https://mb.cision.com/Main/12069/3589789/1595908.pdf

Näytä koko viesti
Kiinteä korko - 17.6.2022 09.00

Stu kirjoitti:

Itse en ymmärrä miten asunnot olisivat ainoa omaisuusluokka, joka oottaa boostia koronasta muttei ottaisi minkäänlaista rekyyliä taaksepäin nykyisestä makrotilanteesta ja korkonäkymistä.

Tätä samaa vakuuttelua olen kuullut melko monelta asuntosijoittajalta viime aikoina. Yksinkertaisesti sanotaan että kun inflaatio nousee, niin tottahan asuntojen hinnat nousevat mukana ja vielä vähän ekstraa päälle. Olen lähinnä varovaisesti kehottanut katsomaan, mitä osakemarkkinoille kuuluu. Tuntuu vähän että on niin paljon tuoreita nollakorkoajan asuntosijoittajia mukana, että ei ehkä ihan hahmoteta riskejä oikein. Ostovoiman selvä heikkeneminen, vallitsevat todella matalat tuottovaatimukset ja korkojen nousu eivät kyllä mitään paraatimarssia lupaile myöskään asuntosijoittajille. Tuskinpa asumistukiakaan ihan inflaation tahdissa korotetaan.

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 15.6.2022 07.52

Ovaro teki vaihteeksi vähän isomman liikkeen.

"Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj on ostanut Tampereelta toimistokiinteistön, jonka vuokrattavien tilojen pinta-ala on noin 10 000 neliömetriä. Hervannan yliopistokampuksella osoitteessa Hermiankatu 12:ssa sijaitsevalla kiinteistöllä on oma tontti, jolla on käyttämätöntä rakennusoikeutta jäljellä noin 7 000 kerrosneliömetriä. Kiinteistön myyjä on Nordic Tower East Holding Oy ja sitä hallinnoi Niam Finland Oy.

Kohteen velaton kauppahinta on 6 miljoonaa euroa. Tämän hetken hieman yli 60 prosentin vuokrausasteella kiinteistön nettotuotto on noin 8,0 prosenttia.

Ovaro rahoittaa kohteen kassavaroilla ja pankkilainalla.

Hankinnalla on myönteinen vaikutus yhtiön operatiiviseen tulokseen. Yhtiön 12.5.2022 antama ohjeistus siitä, että vuoden 2022 operatiivinen tulos (Epra) paranee merkittävästi vuoteen 2021 verrattuna, pysyy ennallaan.

Toimitusjohtaja Marko Huttunen:

”Viime vuonna Ovaro myi merkittävän määrän asuntokohteita ja niistä saaduilla varoilla maksoi kaikki emoyhtiön lainat pois ollen nyt nettovelaton. Osalla kertyneistä kassavaroista Ovaro toteutti nyt strategian mukaisen hankinnan. Nettotuoton lisäksi hankintaan sisältyy vahva kehityspotentiaali erityisesti vuokrausasteen kasvattamisen ja käyttämättömän rakennusoikeuden kautta. Arviomme mukaan tämän tyyppisille tiloille on kysyntää toimitilamarkkinoilla.”"

https://www.globenewswire.com/news-release/2022/06/15/2462807/0/fi/Ovaro...

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto - 21.5.2022 02.21

Mietin ensimmäistä merkintää tähän rahastoon, onko todella niin että tarvitsee alkaa tulostamaan ja skannaamaan noiden merkintälomakkeiden ja henkkarien kanssa? Ei muuten, mutta eipä löydy tästä taloudesta tulostinta eikä skanneria, niin tarvitsee sitten varmaan johonkin kirjastoon kömpiä. laugh Aika jännä imo, ettei pysty pankkitunnuksilla tunnistautumaan vuonna 2022. Mahtaakohan ajokortti kelvata henkkariksi, vai vaatiiko passin/henkilökortin?

Varmaan olisi itse pääjehuiltakin voinut kysyä suoraan jotakin kautta, mutta kun vain tänä viikonloppuna olisi aikaa askarrella ennen kuunvaihdetta, niin kokeillaan nyt sitten tätä kautta.

Näytä koko viesti
PYN Elite rahasto - tuottoa Kaakkois-Aasiasta - 14.5.2022 09.59

Tunari kirjoitti:

Mitäs mieltä olette PYN Eliten ja Vietnamin tilanteesta? PYN:in arvo tippunut Vähän yli kuukaudessa 20 % ja Vietnamin pörssi jatkoi perjantaina yli 4 %:n laskussa. Tunnelmat muuttuneet aika paljon sijoitusillasta.

Harmi homma, jos on tämän kuun lopussa lunastamassa. Jos on pidemmällä tähtäimellä mukana saati sitten omistusta lisäämässä, niin P/E 10 lähestyvä arvostustaso tuskin haittaa. Lähtökohtaisesti Vietnamin tulevat vuodet ja vuosikymmenet ovat talouskehityksen kannalta esim. Suomea melko merkittävästi valoisammat, joten näkisin että näiltäkin tasoilta on frontier-markkinariskiä sietävälle sijoittajalle hyvät vuosituotot Vietnamista tarjolla yli ajan, jos vaan malttaa istua mukana.

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 13.5.2022 12.42

EVOn Chief Product Officer Todd Haushalter esitelmöi eilen live casinon haasteista. Mielestäni erinomainen 20min katsaus siihen, miksi tässä on niin hemmetin vaikeaa pärjätä. Video alkaa oikeasta kohdasta.

http://youtu.be/FzLqBOoxrvw?t=16050

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 10.5.2022 03.57

Viime viikon keskiviikkona @1079 myydyt EVOt takaisin @899. Samalla summalla kaupat, joten taas tuli EVO-possaan kappalemääräisesti lisäystä ja välittäjälle hyvää. cool

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 28.4.2022 08.57

Kovat on kovia.

https://news.cision.com/evolution/r/evolution--interim-report-january-ma...

 

First quarter of 2022 (Q1 2021) 

  • Operating revenues increased by 38.6% to EUR 326.8 million (235.8)
  • EBITDA increased by 43.4% to EUR 229.7 million (160.1), corresponding to a margin of 70.3% (67.9)
  • Profit for the period amounted to EUR 197.7 million (132.0)
  • Earnings per share before dilution amounted to EUR 0.93 (0.62) 

12kk taaksepäin katsova P/E jotain 28

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 8.4.2022 01.11

Kyllä, nyt on yhtiökokous nuijittu:

https://news.cision.com/evolution/r/resolutions-at-the-annual-general-me...

Näytä koko viesti