Olet täällä

Rahapeliyhtiöt - 5.5.2021 09.31

GIG:lta vahva Q1 -tulos tänään. Luulisi kelpaavan markkinalle.

Gaming Innovation Group Inc. (GiG) reports Q1 2021 revenues of €18.3 million and an EBITDA of €4.6 million. 

The first quarter of 2021 is a strong start to the year and another positive step forward for Gaming Innovation Group, with strong results driven from the work and strategic initiatives pushed through in the last 12 months. We are happy with the overall progress, and look forward to continuing to grow towards our long term objectives”, says Richard Brown, CEO of GiG. 

Financial Highlights

 • Revenues in Q1 2021 were €18.3m (11.2), up 64%, all organic growth
 • Normalised revenues were €15.4m (10.7), an increase of 44% 
 • EBITDA in Q1 2021 was €4.6m (0.6), up 674%, normalised EBITDA margin increased to 29.6% (5.5%)
 • Normalised revenues for Platform Services were €5.2m (3.8), an increase of 19% , with a positive quarterly EBITDA of €0.3m (-1.6) 
 • Revenues in Media Services at all-time high of €10.0m (8.2) in Q1 2021, an increase of 23%, EBITDA was €4.6m (4.5) 
 • EBITDA for Sports Betting Services was €-0.4m (-1.7) an improvement of €1.3m, driven by operating expenses reduction of 75%
 • Positive EBIT of €1.3m (-4.7) in Q1 2021, an improvement of €6.0

Operational Highlights 

 • Two new agreements were signed for Platform Services in the first quarter, with one new agreement signed so far in the second quarter
 • Completed the development for five new brands, whereof three are live on the platform and the remaining pending the client’s decision to launch, expected in Q2 2021
 • Media Services continued its positive development in the quarter, with all-time high revenues and FTDs up 56% YoY, and 31% QoQ
 • Completed the technical infrastructure and data migration project that was started in Q4 2019
 • Awarded ISO 27001:2021 certification for its frontend development solution and content management system 

Events after Q1

 • Signed an agreement for the provision of GiG’s iGaming platform to power a new online casino for the European market, operating on its own license
 • One brand went live early May, two additional brands are ready to go live, and the remaining integration pipeline stands at 10 brands as of today
 • GiG Media delivered another all-time high in revenues in April, up 10% on Q1 2021 average with another all-time high in FTD’s referred  
 • April has developed positively and normalised revenues are up 35% compared to the same period last year
 • Initiated refinancing of the SEK 400 million bond that matures in June 2022
Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) - 9.4.2021 01.01

WellGo kirjoitti:

Tällä hetkellä huitelee tosiaan lujaa, mutta yksikin Googlen antama manuaalinen rankku Catenan saiteille voi romahduttaa seuraavien neljännesten tulot. Näin kävi esimerkiksi samoilla markkinoilla kilpailevalle XLMedialle vuosi sitten (https://focusgn.com/xlmedia-seeks-google-resubmission-as-revenue-plunges)

Hankala arvioida, kuinka todennäköisesti tuo voi Catenan sivuihin iskeä, mutta perusteita varmasti löytyy tuhannen ostetun linkin jne myötä. Firma on kuitenkin 100% riippuvainen Googlesta ja riskin realisoituessa voi yhdessä yössä tipahtaa kolmannes tuotoista.

Erittäin aiheellinen muistutus tämän kaltaisten osakkeiden riskeistä. Tämä ei ole Kone tai WMT -tyylinen yhtiö omistaa.

Minun mielestä Catenaankaan ei kannata sijoittaa yhtään senttiä enempää kuin on vara hävitä. Nyt menee lujaa, isot markkinat ovat aukeamassa mutta riskiäkin piisaa. Ostotarjousoptio tässä toki on koko ajan sisällä. Varmaan alle 100SEK tarjoukset hylätään suoralta kädeltä.

Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) - 9.4.2021 09.59

onC kirjoitti:

Ja sieltähän posahti.

https://news.cision.com/catena-media/r/catena-media-publish-preliminary-...

Posari. Nice.

Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) - 8.4.2021 11.04

LAK kirjoitti:

Minusta tässä on edelleen huomattavasti enemmän upside potentiaalia kuin downside riskiä.

Edelleen tätä mieltä vaikka tänään 50SEK poks. Uusi tj Daly näkee jenkkilän lisäksi paljon potentiaalia mm UK:ssa, Saksassa, Ontariossa ja Brasiliassa. 

Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) - 24.2.2021 10.09

Markkina todellakin tykkäsi Catenan q4 rapsasta. Osake > +20 %  ja TO1 -warret > +30 % tänään. 

Raportissa paljon hyvää mutta arvelen markkinan ihastuneen etenkin tammikuun +58 yoy -kasvuun. Käsittämättömän kova luku. Q1 21 tulee olemaan lähes varmuudella double digit growth quarter. Minusta tässä on edelleen huomattavasti enemmän upside potentiaalia kuin downside riskiä. En pidä kalliina enkä myy edelleenkään TO1 -possaani näihin hintoihin. Mutta anyway pehmeä q3 kävi minulle lopulta kalliiksi koska luovuin kaikista osakkeistani. Tänään niistä olisi saanut about 8 kruunua enemmän kappaleelta ja kevään aikana vielä lähes varmuudella paljon enemmän.

Elämä on.

Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) - 24.2.2021 10.05

https://www.catenamedia.com/release/catena-media-s-year-end-report-2020/

Catenalta solidi q4 -rapsa tänään. Tammikuu 2021 alkanut vahvasti. Markkina tykännee tästä.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 22.2.2021 03.45

Peesattu Naganoa ja ostettu GIG:iä pitkään salkkuun. Huomenna tulos ulos. Valmius lisätä.

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 19.11.2020 02.47

Velho kirjoitti:

 

LAK kirjoitti:

 

Pörssimörssäri kirjoitti:

Joo ei voi mitaan. Ite myin 60% posasta ja uutta matoa koukkuun.

 

Samat sanat. Myin kaikki osakkeet pois. Jätin salkkuun TO1 -warret eli mukana ollaan vielä mutta myyn nämäkin todnäk sopivalla hetkellä pois mutta se hetki ei ole nyt.

Rahallisesti tämä CTM oli hyvä sijoitus mutta paljon parempaankin kurssinousuun/-kehitykseen vaikutti olevan mahdollisuuksia. Näin ei nyt vaan käynyt. Ei suurta luottoa yritykseen. Uutta matoa koukkuun. 

 

Oliko tuo osari niin huono, että muutti sun näkemyksen täydellisesti koko yrityksestä? Vielä vähän aikaa sitten olit sitä mieltä, että ~30SEK valuaatio on "naurettava". Mietin myös noita sun ennakkoarvioita Q3:sta, nehän oli selvästi kovempia lukuja kuin mitä yhtiö suoritti Q2:lla joka oli se varsinainen lockdown-kvartteri, ja kesällä sitten yleisestikin on vielä hiljaisempaa.

Oli huono. Toinen pettymys peräkkäin. Elokuussa CTM kertoi liikevaihdon kasvaneen heinäkuussa 7% yoy. Kuitenkin Q3:n liikevaihto lopulta laski, vaikka jenkkilässä LV kasvoi doubledigit -vauhtia. Ennustin/arvioin n 10 % kasvua (vrt q3 19). Olin tässä väärässä. Mutta ylioptimistisena en pitänyt n 10 % liikevaihtokasvuennustetta, koska sportti (bundes- ja valioliiga, NFL etc) tulivat kuitenkin takaisin Q3:lla.

Olen edelleen sitä mieltä, että tässä on paljon potentiaalia nykyvaluaatiolla. Mutta halusin nyt keventää omaa positiota, koska osari oli selkeä pettymys ja ilman ohjeistusta tulevasta. Voi olla, että lisään, jos hinta droppaa merkittävästi tai jotain uutta tietoa/uutisia tulee.

 

 

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 19.11.2020 11.59

Pörssimörssäri kirjoitti:

Joo ei voi mitaan. Ite myin 60% posasta ja uutta matoa koukkuun.

Samat sanat. Myin kaikki osakkeet pois. Jätin salkkuun TO1 -warret eli mukana ollaan vielä mutta myyn nämäkin todnäk sopivalla hetkellä pois mutta se hetki ei ole nyt.

Rahallisesti tämä CTM oli hyvä sijoitus mutta paljon parempaankin kurssinousuun/-kehitykseen vaikutti olevan mahdollisuuksia. Näin ei nyt vaan käynyt. Ei suurta luottoa yritykseen. Uutta matoa koukkuun. 

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 19.11.2020 08.14

https://www.catenamedia.com/release/interim-report-january-september-2020-updated-financial-targets-and-reviewed-strategic-direction/

Catenamedia Q3 todella pehmeä. Pettymys minulle ja todnäk markkinallekin. Nopealla vilkaisulla ainoat valonpilkahdukset ovat EBITDA, US iGaming double digit growth ja dominant positiion in US. Muuten heikkoa ja pehmeää.

Näytä koko viesti