50x crypto-haaste -

Siirryin ite perpeistä ottamaan lainaa vakuuksia vastaan ja ostamaan suoraan spot markkinasta kun huomasin että binancenkin kokoisessa pörssissä usein ajetaan kurssia jopa suht pieni vipuisten perp positioiden stoppareiden läpi. Tässä myös riskinä se kun pohja tippuu alta niin likviditeettiä ei pakosti hetkellisesti ole edes 4-5fig position exittiin ja stoppari saattaa aktivoitua vasta kun positio olis jo menossa alle liquidation levelien tai huomattavasti alle sen mitä olisi halunnut. Tolla lainaa vakuuksia vastaan taktiikalla saa binancessakin 5x vivun suoraan spot markkinasta halutessaan ja tämä on myös vähennyskelpoista mutta hyvä tarkistaa vielä asia kun en veroneuvoja ole. Suosittelen siirtymään perpeistä vaikka hienot tuotot niilläkin voi saada verohaitasta huolimatta =)

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Mielenkiintoista tekstiä mutta välillä sattuu omaan sieluun lukea kun ihmelääke hyvinvointiin on todellakin olemassa. Ei se jo kirosanaksi muuttunut liikunta vaan vähän uudempi tuttavuus nimittäin päivärytmi. Oli se sitten 4-6h arkipäivässä palkkatyötä, vapaaehtoistyötä tai jotain muuta mikä ei millään tavalla liity hommelointeihin, saa todellakin jokapäivä nollattua päätä sekä uutta virtaa ja näkökulmaa niihin tärkeimpiin asioihin mitä sitten kotona tekee. Henkilökohtaisesti kokemusta kebabin syönnistä ja pitkistä pätkistä alusvaatteissa treidailusta sekä myös yllä mainitusta tavasta elää missä tuntee pystyvänsä antamaan itsestä kaikkensa vuorokauden aikana mutta kumminkin heräämään virkeenä ja elämäniloisena uuteen päivään. Tsemppistä!

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets -

Todennäköisesti ollut twitter/wsb jonkun editoima kuva mutta voin olla väärässäkin

Näytä koko viesti
Joutomiesten vertaistukiryhmä -

Sen verran pakko tätä opiskelu aihetta kommentoida että vaikkakin vain muutaman vuoden myyntiä sekä asiakaspalvelua tehneenä en pysty ymmärtämään että eikö ihmiset ymmärrä sosiaalisten taitojen olevan nimenomaan taitoja. Ei tarvitse olla mitään yhteistä toisen ihmisen kanssa eikä omilla taustoilla ole mitään väliä etteikö saisi juttua luistamaan aiheesta kuin aiheesta mikäli näin oikeesti haluaa. Kovasti vaikuttaa olevan vain itsetunto ongelmia kyseisellä kaverilla. Mikäli haluaa skipata sosiaalisten taitojen harjoittelun niin aina voi olla fake it till make it asenteella se salaperäisen itsevarma hiljainen kaveri joka magneetinlailla herättää mielenkiintoa ja muut hoitavat sen puhumis puolen.

Menin kommentoimaan niin osallistuttava nyt itse keskusteluun.

Itsellä ikää noin 23v, käyn 8-16 päivätöissä ja viimeiset 2,5vuotta olen tienannut sijoitustoiminnalla suunnilleen saman verran kuukausi tasolla kuin itse päivätöistä. Ihmeellistä kylläkin vaikken vielä ole taloudellisesti täysin vapaa, koen päivittäin olevani vapaa tekemään juuri niitä asioita mitä itse haluan ilman pienintäkään huolen häivää. En käy töissä palkan takia, käyn töissä sen takia että kun olen tuon pätkän poissa kotoa, se mahdollistaa itselle tuottavan sijoitustoiminnan kun elämä pysyy rytmissä ja päätökset hyvinä. Suurimmat tappiot mitä olen tehnyt, olen tehnyt kun olen halunnut kokeilla miten oma elämä pyörisi ilman päivätyötä, noh, ei se pyörinyt. Tottakai suosin omasta mielestä joustavia "kukkienkastelutöitä" missä mahdollista nollata päätä. En pysty sanoin kuvailemaan miten onnellinen olen jokaisena aamuna kun herätyskello soi ja tiedostan että tällä kaikella on todella suuri merkitys omassa kokonaisuudessani.

Näytä koko viesti
ostis tilttailee -

Suosittelen jatkossa analysoimaan edes sen 5minuuttia vedonvälittäjää ja muutenkin huomioimaan betsin koossa vastapuolen riskin koska paniikista päätellen tuli selkeästi jätettyä huomiotta mahdollinen rahojen takaisin saamisen viivästyminen (muustakin syystä kuin tupla käyttäjästä) mikä ei monelle esimerkiksi usa vaalit keskusteluun osallistuneelle betsaajalle tai pikaiselle googlailijalle ollut mikään yllätys. Kommentoin enemmän yleisellä mielellä kuin juuri sinun tapauksessa koska vastapuolen riskin huomioidessa oli sit betsi, sijoitus tai muutenvaan kaikki rahat samalla talletustilillä, mahdollisessa vika tilanteessa masu sen sitten kestäisi. Olen 99% varma myöskin että saat rahasi voittoineen takaisin kärsivällisyydellä.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
Pupujussi kirjoitti:

Nordicbet ainakin näköjään jo maksanut vaalien voittaja -vedon tämän päiväisten julistusten jälkeen. Jos se jotain kiinnostaa...

Betsson myös

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Betssonilla sama ehto kuin unibetillä. Löytyy pelisäännöistä vedonlyönti osiosta.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
rooftop kirjoitti:

Vilppi oli niin laaja että helppo löytää todisteet. Hiukan Trump 23 houkuttaa!!!

Hänelle yritin vastata

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Muista lukea ehdot kuinka vedot ratkaistaan ennenkuin painat omaisuutesi sisään koska suurimmassa osassa firmoja vedot ratkaistaan jo ennen ensimmäistäkään mahdollista oikeudenkäyntiä ja tämä on hinnoiteltu myös kertoimiinkin sisään

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Jotenkin hankala käsittää että joku huutelee sijoituspalstalla 100% todennäköisyydellä lopputulosta :D

Näytä koko viesti