Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 14.12.2019 10.56

Tämä oli kyllä eeppinen stoori. Pitikö Starssi seuraavana vuonna samassa paikassa turnauksen ja hotellin vai katkaisiko yhteistyön? Teittekö lokaalille poliisille mitään ilmoitusta jälkeenpäin?

Kavereita tekee automaatiohommia Kiinassa Suomen pörssiyhtiö tason firmoille ja sanovat,että siellä jos jättää läppärin lounaalla työpisteelle,niin joku on jo kopioimassa sitä konetta sillä välin. Kaikki pitää olla kryptattuna. Suosittelen tavan kansalaisille myös vähän paneutumaan salauksiin.

Näytä koko viesti
Vuokralla omaksi asuntosijoitus - 29.11.2019 06.03

Olisiko vaan helpompaa pyytää vanhempia ottamaan laina ja sitten junailla heidän kanssaan.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 13.8.2019 04.11

12 kokousta vuodesssa, 1000€ kokous. Tuskin herättänee kiinnostusta sidosryhmissä.

Näytä koko viesti
Ponsse - 13.8.2019 10.40

Ponssesta tykätään jutella kauhean vähän. Johtuuko savolaisuudesta?

Joka tapauksessa elokuun alun dippi alle 27€ laittoi itsellä ostohousut jalkaan. Overall arvostan firmaa kyllä erittäin paljon yrityskulttuurista ja johtamisesta lähtien. Ei nämä positiiviset osaritkaan yhtään haittaa.
"

PONSSEN TILAUSKANTA KASVOI RÄJÄHDYSMÄISESTI

09:18 Ponssen liikevoitto ji huhti-keskuussa hieman odotuksista. Ponssen liikevoitto oli huhti-keskuussa 17,5 miljoonaa eruoa. Tietokanta Factsetin kermn kolmen analyytikon konsensuksen mukaan liikevoiton arvioitiin nousseen 12,4 miljoonasta eurosta 18,9 miljoonaan euroon. Tilauskanta oli merkittvsti vahvemmassa kunnossa kuin vertailukaudella. Ponssen tilauskanta oli puolivuotiskaudella 361,1 miljoonaa euroa, kun vuosi sitten yhtin tilauskannan arvo oli 187 miljoonaa euroa. Uusia tilauksista saatiin ensimmisen vuosipuoliskon aikana 391,6 miljoonan euron edest, kun vertailukaudella tilauksia saatiin 355,7 miljoonan euron edest. Ponssen liikevaihto ji hieman ennusteista. Ponssen liikevaihto oli huhti-keskuussa 172,7 miljoonaa euroa. Liikevaihdon arvioitiin kasvaneen 149 miljoonasta eurosta 185,5 miljoonaan euroon. Osakekohtainen tulos oli puolivuotiskaudella 0,83 euroa, kun vertailukaudella se oli 0,68 euroa. Yhti pit nkymt ennallaan. Ponsse arvioi, ett konsernin euromrisen liikevoiton odotetaan olevan vuonna 2019 hieman suurempi kuin 2018. Toimitusjohtaja Juho Nummelan mukaan tulos oli vallitsevassa maailmantalouden tilanteessa hyv. Maailman talouden epvarmuuksista huolimatta Ponsse-metskoneiden kysynt jatkui kuluneella neljnneksell hyvll tasolla ja yhtin tilausvirta oli erittin hyv. Euromrinen tilauskantamme oli katsauskauden lopussa erittin vahva 361,1 miljoonaa euroa. Valmistusmrt ovat olleet Vieremn tehtaallamme jatkuvassa kasvussa komponenttisaatavuuden parantuessa. Ensimmisen neljnneksen haasteet uusien tuotteiden sarjavalmistuksen aloituksessa on saatu ratkaistua nopeasti, Nummela toteaa. Euroopan laajat kaarnakuoriaistuhot vaikuttavat puumarkkinoihin. Euroopan metstuhojen estmiseen ja torjuntaan liittyvt hakkuut nostavat yhtin mukaan hetkellisesti korjatun puun mr Euroopassa, mik vaikuttaa vliaikaisesti mys kansainvlisiin puuvirtoihin. Vieremn tehdas ja Ponssea ympriv valmistusverkosto toimivat yhtin mukaan hyvin. Komponenttisaatavuuteen liittyy edelleen riskej, mutta tilanne helpottuu. Tehtaan kesnaikaiset huollot onnistuivat yhtin mukaan hyvin ja tehtaan toiminta on alkanut normaalisti elokuun alussa. "

Näytä koko viesti
Fellow Finance - 7.8.2019 10.21

Kyllä Nordean joustoluotto ainakin tipahti tilille nopeasti ilman kyselyjä pari vuotta sitten: Säännöllinen palkkatyö (tulot 35-40k€/v), luottokortti taisi olla samaan aikaan tapissa 3k ja 10k€ laina tuli alle vuorokaudessa (saattoi tulla jopa nopeammin) ilman mitään lisäkyselyjä. Asuntolainaa ei tuolloin ollut. Hakuprosessi oli varsin nopea nettipankissa ja korko luottokorttitasoinen 8%+12kk euribor, jos en väärin muista.

Näytä koko viesti
Lehto Group - 6.8.2019 10.32

Tänään käväsi ihan ostohinnoissa 1,86 kun jengi dumppasi aamulla. Nyt pientä vilinää.

Näytä koko viesti
PHP Holding - 21.2.2018 11.10

Kuuntelin Akin Nordnetin haastattelun pari päivää sitten sekä muistaakseni lukasin Kuopion puhelimesta kertovan blogin. Tänään porukoilla sattumalta huomasin, että oli tarjottu kirjeellä fyrkkaa PHP:n osakkeista. Aloin vähän tutkimaan asiaa ja toi PHP Holdingin sekä Findan toiminta on ollut mielenkiintoista. DNA tekee vielä keväällä 1,1€/osake varojenjaon ja PHP:n tapauksessa se tekee 37,5 miljoonaa fyffendaalia keväällä. Ainakin Aurejärvi vallannut sijaa molemmista PHP:sta ja Findasta nätisti. Oliko tämä huono vai hyvä juttu, niin varmaan riippuu keneltä kysyy?

Ainiin...OTC tarjosi kirjeessä 3500€ kahdesta PHP holdingin osakkeesta. Jotenkin mutuarvio, että mummelit saattavat kaivaa näitä aika hätäseen pöytälaatikoista, että saavat pikavipit maksettua. 

Taustaa PHP puljailuista .

https://www.uusilahti.fi/jutut/kannanottoja_ja_kolumneja/lukijalta/art23...

https://www.textise.net/showText.aspx?strURL=https%253A//www.ess.fi/uuti...

https://www.ess.fi/uutiset/talous/art2381182

Meklarin analyysiä listaamattomista 2.2.2018

http://meklarinkertomaa.blogspot.fi/

PHP infot 

https://php.fi/omistajille/

 

Näytä koko viesti