USA presidentinvaalit 2024 -

LappuLiisa wrote:

En itse usko Haleyn mahdollisuuksiin. Vivek läksytti väittelyissä ja se upposi MAGA-jengiin. Vivekillä on ihan hyvä momentum mielestäni.

Haley esim. jäätyi Ukraina-kysymyksessä: https://www.youtube.com/watch?v=xJ0JtJ3sFM0

Ukrainassa on kysymys kaiketi vähän muista asioista kuin maakuntien nimien ulkoaopettelusta.

Näytä koko viesti
Kilpparin tumputusbloki -

Wau! Laittaisin nauruhymiön jos osaisin.

Näytä koko viesti
Kilpparin tumputusbloki -

Huh! Kuulostaa aika kovalta touhulta jos huijaaminen menee (jo) tällä tasolla. Tuollahan pitäs kantaa mukana sit jotain signaaliskannereita tms. Ei helvetti.

Näytä koko viesti
Kilpparin tumputusbloki -

Kohta 8. Entisenä pokerin aktiivipelaajana hoolien huijaustarinoista olisi kiva kuulla lisää. Ymmärrän kyllä jos huijakusia ja syytteitä ei ole voitu aukottomasti osoittaa todeksi.

Kohta 9. Aika synkkä näkymä tulevaan. Ei kai nyt näin voi käydä, että Länsi myöntyisi totaaliseen tappioon Putinin kampanjan edessä? Tämä olisi vaan niin totaalinen nöyryytys kaikelle mitä tässä on viimevuodet esitetty ja sellainen voimattomuuden osoitus, että sieltä olisi aika vaikea enää organisoidusti tulla uskottavasti takaisin.

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Halla-Ahon äänet = 1/5.
Haaviston äänet ~ 1/4.5

Kyse on siitä, montako yli 1/5 ehdokasta H-An lisäksi on 1. kierroksella.

Kandidaatit: Rehn ja Stubb.

Urpilainen pelasi "tuumaustauollaan" itsenä ja SDPn ulos.

Rehn, Stubb ja H-A vievät toistensa ääniä ja saavat toistensa äänet toisella kierroksella; Haavisto toiselle kierrokselle.

Ennustus:

2. kierroksella Haavisto vs. Stubb. Stubb saa Rehnin ja H-An äänet (ei tarvitse muita). Stubb voittaa.

p.s. Aaltola on mystinen ja on vaikea hahmottaa hänen vaikutusta ja asemaa vaaleissa. Veikkaisin kuitenkin, että hän jää marginaaliin koska ei omaa poliittista kokemusta/statusta.

Näytä koko viesti
Yleinen vedonlyöntiketju -

Velhon kanssa samaa mieltä. Paremmin kirjoitti asian auki.

Näytä koko viesti
Yleinen vedonlyöntiketju -

Mielestäni Heleniuksen ainut mahdollisuus voittaa on onnenkantamoinen ennen kuin tulee itse tyrmätyksi. En usko millään että Helenius voittaa pisteillä 12 eräisen Joshuaa vastaan. Ovat ymmärtääkseni sparranneet keskenään paljon myös mikä antaisi viitteitä että sparrit ovat menneet Joshualle koska ottelu sovittiin aikas ripeästi.

Joshua on hävinnyt onnenkantamoiselle ainoastaan kerran 28 ottelusta (Ruiz). Monilla muillakin Joshuan kaliiperin iskijöillä on varmasti saman suuntaisia recordeja.

Siis mielestäni todellinen kerroin on merkittävästi lähempänä 1:28 kuin 1:9. Itse voisin lyödä 1:25 tms.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

OK.

Kirjoitusoikeuden evääminen on varmaan parempi politiikka yleisesti kuin suoraan kirjoitus- plus lukuoikeuden evääminen.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

Tai poistakaa kaltaisiltani kirjoittelijoilta kirjoitusoikeudet ja sallikaa sisällön lukeminen. Sivusto on ollut mielestäni erittäin viihdyttävä ja asiasisältöäkin on tarpeeksi ja tarpeeksi usein jotta tänne aina palaa uudestaan lukemaan toisten ajatuksia sijoitusmaailmasta.

Lisäksi suuri osa saitin kiinostavuutta on sen avoin käyttökokemus. Käyttäjänä karsastan noin yleisesti saitteja, jotka piilottavat sisältöä erilaisten argumenttejen taakse. En toivoisi Sijoitustiedon menevän tähän suuntaan.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

Yritin lukea etusivulle nostettua blogia (ihan vain aikani kuluksi) ja systeemi eväsi pääsyni kyseiseen blogiin; pisteesi eivät riitä sisään :)

Omat pisteeni ovat -6, ja sisään vaaditaan +10. Luen lähinnä sivuston sisältöä, ja jos joskus erittäin harvoin kirjoitan, kirjoitan äärimmäisen kohteliaasti.

Tässä maailmassa jossa negaa jaetaan kaikille joiden kanssa ei olla tasan saamaa mieltä (ei koske siis vain tätä sivustoa), kyseisen sisäänpääsymekanismin käyttäminen on vähän erikoista. Pistää lähinnä hymyilyttämään.

Perustakaa mieluummin "invite only" blogeja tai blokkausargumentiksi -100/viesti tms.

En tiedä mistä salatiedosta jäin nyt paitsi, mutta kaiketi se joskus selviää.

ps. tämäkin viesti on kirjoitettu hyvässä hengessä ja on tarkoitettu rakentavaksi käyttäjäpalautteeksi.

Näytä koko viesti