Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Ootko ikinä miettinyt kaiken myymistä, vuoden lomaa ja vaikkapa hyvinvointiin keskittymistä? Vois olla paras +EV muuvi mitä tarjolla. Mitä jollain miljoonalla tekee, jos samalla uhraa oman terveytensä? Jossain vaiheessa kuitenki tulee se raja, jonka jälkeen sitä ei voi ostaa takaisin. 

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets -

Stonkers of the world, UNITE! 
 

Kapitalistiluokka on mennyt liian pitkälle.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -
Farseer kirjoitti:

Uimahalli avautuu naapuriin noin 200 metrin päähän ensi talvena. Eli jos en pakene koko talveksi etelään, voi silloin olla optio liikuntaharrastukseen joka on aika tylsää (uimahallissa) mutta silloin ei ainakaan tarvitse kärsiä kylmyydestä.

Uimhallissahan vasta kylmä tulee. Siellä joutuu olemaan melkein alasti, vesi on kylmää, ja heti tulee  vielä kylmempi olo, kun nousee altaasta ylös. Saunaan on aina liian pitkä matka (sitten se on vielä täynnäkin), ja kylmäallas on liian houkutteleva.

Uimahallissa kärsitään kylmyydestä. Ulkoillessa kylmyydestä kärsiminen on pääkaupunkiseudun lämpöasteilla ihan oman toiminnan seurausta, koska täällä on täysin mahdollista pukeutua niin lämpimästi, ettei palele. 

Ei liikunnan funktio ole pelkästään kropan kunnossapitäminen, sillä se pitää myös aivot terävinä, mistä on paljon tieteellistä tutkimusnäyttöä. Esimerkiksi Anders Hansenin Aivovoimaa on hyvä populaaritieteellinen teos aiheesta.

Onnea uuteen vuoteen ja tavoitteisiin!

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Trumpin asianajajien mukaan syyttävä sormi pitää osoittaa "communist moneya" kohti! :D

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Uutistoimistot vois jo julistaa voittajan matematiikan pohjalta, mut koska vallitseva talking point on ollu "count all the votes" nii saadaan oikeest odottaa et ne kaikki äänet lasketaan :D

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
Bobo36 kirjoitti:

Tossa ei ollut mitään kovin säväyttävää, ainakaan jos on asunut Jenkeissä...

... lisäksi vaikken yleensä tykkää käydä persoonaan käsiksi, niin tää oli jo niin överi, että ansaitsee tulla muistetuksi:

Trump on voittanut

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/trump-on-voittanut-pidan-sita-aika-s...

Aikamoinen klippi. Kertoo ehkä myös siitä, että Ruotsila saattoi olla 2016 "oikeassa", mutta tuskin hänen kvalitatiivinen analyysinsä mitenkään erityisen hyvä silloinkaan oli.  "Oikeassahan" voi olla, ja silti täysin pihalla (pätee tietysti myös näihin vaaleihin). 

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
pieniapina kirjoitti:

Betfairilla Bideni kerroin noussu 1.05 --> 1.1 ja trumppi tippunu 20-->10 tommosen viimesen 1.5h aikana.

Näin kävi eilenkin näihin aikoihin. Johtuukohan siitä, että viisas raha nukkuu? Mitään hyvää informaatiota ei Trumpille tietenkään ole tullut.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
Kalle kirjoitti:

Polleista varoitettiin. Aina tuli sama vastaus että ne on korjattu, se on niitten bisnes, ei ole shy voters, 90-99% varmuus, kaikkien aikojen ylikerroin. Tulikin flippi. Vastakkainasettelua ruokki äänekkäimmät Trumptistit joten ymmärrän hieman ärtyneen keskustelun askasta.

Keskustelu oli sen verran haipaakkaa että jätin osallistumatta vaikka ketjua seurasinkin päivittäin.
Mutta nyt jälkikäteen olisi hauska keskustella mitä tästä pitäisi oppia. Ilmeisestk gallupit on vain vaikeampia saada onnistumaan usa:ssa, väestörekisterit eivät ole yhtä hyviä kun Suomessa, pollaajat puolueellisempia ja väestö heterogeenisempää.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007059545.html

Ei tullut flippi, ja vaikka olisikin tullut flippi, niin flipin todennäköisyys ei ollut 100%. Nykyinen skenaario sopii ihan hyvin FiveThirtyEightin malliin. Ja ääniä lasketaan vielä.

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
TIX728 kirjoitti:

Wisconsinissa voi rekisteröityä äänestäjäksi äänestyspäivänä, kun äänestää. Nämä rekisteröitymiset tuskin päivittyvät reaaliajassa. Tääki jää varmaan elämään MAGA-sankareiden vaihtoehtoistodellisuudessa todisteena jostain huijauksesta, kun Biden vie :D

 

 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6f535be0-f4db-4f24-ba2e-8fd8906f1603

Iltalehtikin on juuri noteerannut tämän "kohun". Ei siteerattu sanatarkasti kohukohtaa, todetaan vain, että Pyysing puhui mm. pääministerin rinnoista. Linkkiä kirjoitukseen ei uutisessa ole. 

Näytä koko viesti