Olet täällä

Usa Vaalit 2020 - 10.9.2020 10.30

Putin 25 kerroin, BLM 17... laugh

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 5.9.2020 12.23

Aki Pyysing kirjoitti:

 

Aki Pyysing kirjoitti:

miun betseissä olisi nolla perässä, ellen näkisi Trumpin uudelleenvalintaa katastrofiksi oman henkisen hyvinvointini osalta.

 

Oikeasti ? Koska olen täällä Kalliossa ollessani nimenomaan nähnyt ihmisiä joilla henkinen hyvinvointi romahti jo 4 vuotta sitten, ihan aikuisten oikeasti.

En usko mitenkään että kuuluisit siihen joukkoon.

 

4 vuotta sitten kun Trump voitti menin aamulla baariin kello 9.10, en muista viikonpäivää mutta keskellä viikkoa se taisi olla, baarissa oli kaksi asiakasta minun lisäkseni, vanha mies joka joi ja nuori nainen joka itki. Join siinä normaalit kolme tasoittavaa kunnes jaksoin välittää tilanteesta ja menin hänen pöytäänsä, joka siis oli noin 5 metrin päässä, kysymään etttä mikä hätänä. Hänen mielestään maailmaloppu oli tullut, 3. maailmansota alkaisi ihan kohta koska Trump voitti vaalit.

 

Tein niinkuin jokainen mies olisi tilanteessani tehnyt: haukuin hänet vihervassarisuvakkifeministiksi ja kyseenalaistin hänen mielenterveytensä jonka  jälkeen tilasin tilasin uuden juoman.

 

Tulen tekemään saman 2 kuukauden päästä jos saan mahdollisuuden.

 

-----------------

 

Hyvällä ystävälläni on ollut MAGA lippis päässä yli 4 vuotta kun istuu terassilla Vaasankadulla, kun istun hänen kanssa ei voi kun ihmetellä ihmisten aggressiivisuutta pelkkää lippistä kohtaan. Uskon toki että ihmisten henkinen kantti on kovilla mutta sylkemistä, tavoroiden heittelyä ja suoraan kimppuun hyökkäämistä.

 

 

Vaikea uskoa että joku sylkäisi naamaan vaikka olisi Biden-pipo. Suomessa.

 

-------

 

BTW

 

Jos itse uskoisin Biden 70% ja kerroin nyt noin 2,00, niin löisin kyllä sillekin oman osuuden. Toki sanoit jo miksi et löisi, IMO huono syy jättää noinkin hyvä +EV käyttämättä.

 

Rahalla saa terapiaa.

 

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 30.7.2020 05.46

Ja joka kerta lehdistö ja ihmiset menee näihin. Jotenkin hauskaa kuinka helppoa huomion siirtäminen pois aiheesta kuin aiheesta on. 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 3.7.2020 10.11

korppuleipa kirjoitti:

Itselleni tuli viime viikolla sähköposti, mikä nimen perusteella olisi lähettänyt meidän TJ. Viestissä luki kutakuinkin seuraavaa:

Hei (minun etunimi)! 

Oletko tällä hetkellä vapaana?

Kiitos. 

Lähetetty iPadistani 

 

Sähköposti oli kuitenkin jotain ihan muuta kuin meidän TJ. Olisi mielenkiintoista tietää mitä tuolla sähköpostilla on yritetty urkkia tai mikä on ollut end goal. 

  

Varmaa jotain tämän tyylistä...

 

https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/122cb921-e3c3-475a-ad07-ed25538d9224

Näytä koko viesti
Aspire Global - 12.6.2020 06.47

Taisi olla kultaisen joutsenen serkku kullitettu joutsen, on sekin toki jotain😊

Näytä koko viesti
Aspire Global - 9.6.2020 07.58

EFT ja €uro

 

broken heart

 

ETF ja kruunu

 

heart

 

 

Näytä koko viesti
Oliko se kuitenkin yksöisvee? - 8.5.2020 05.06

Hieno vastaus Heikin Ashi , toki siihen itse  kysymykseen ei tullut vastausta. Poliitikko ainesta.

 

----------------------

 

Itse tosiaan myin paniikissa lähes kaikki pois ja ostin seuraavalla viikolla eli 3-5 päivää myöhemmin eri osakkeita takaisin eli allokoin salkkuni täysin uusiksi. Tuurilla osuin pohjiin ainakin peliosakkeissa ja muutamassa muussa. En oikeastaan välitä enää tuleeko uudet pohjat koska sain allokoitua salkun sellaiseksi mitä halusin tehdä jo muutama vuosi sitten ja velkavivun järkevälle tasolle. Itse koen että olen oppinut viimeisen 3 kk aikana sijoittamisesta enemmän kuin 3 edellisen  vuoden aikana. Toki en osaa vielä edes lukea osavuosikatsauksia joten taitotaso on lähes sama kuin korona tarttuvuus. Mikä se sitten onkaan.

Kuitenkin oletan että jos olisin jättänyt ostamatta niin olisin menettänyt ainakin osingot ja arvonnousut tähän mennessä ja kuulemma siellä on  myös myyntinappi jota voi painaa oli tilanne mikä tahansa.

 

----------------------

 

Itse luin jostain että pörssi menee ylös ja alas mutta aina oikealle. Lienee totta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 1.5.2020 07.25

Suosittelen lukemaan jutun jos et ole lukenut ja komentoiman sen jälkeen tätä kyseistä tapausta uudelleen. Toki tässä taudissa on paljon mitä ei tiedetä ja koko ajan opitaan mutta kyllä tässä jutussa on kyse ihan jostain muusta kuin koronasta, esim. lopussa on 30 kohdan lista oireista joista yksikään ei ole kuume vaan esim : Tuntuu, että leuka/posket olisi puutuneet. Säteilyä myös hampaisiin. , Ei tunne esim. kylmää vettä kunnolla (pikkurilli), Janon tunnetta suussa ja vaikka juo kuinka paljon se ei auta mitään. Nämä tulevat aaltoilevasti. Tällöin myös heikottaa hulluna vaikka istuisi paikallaan.

 

 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 30.4.2020 05.20

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/joni-34-on-karsinyt-kymmenista-eriko...

 

Joni on luulosairas. Kiva että joku toimittaja on silti päättänyt tästä tehdä jutun.

 

Joni Savolainen on perusterve 34-vuotias suomalaismies. Silti hän on sairastanut jo seitsemän viikkoa erikoista sairautta, jossa oireet ovat vaihtevia. Savolainen antaa tässä jutussa MTV Uutisille pitkän listan oireista, joita hänellä on tänä aikana ollut. 

Savolaiselle on tehty koronatesti kolmesti, mutta tulos on ollut aina negatiivinen. Koronaviruksen mahdollisuutta ei ole myöskään voitu täydellä varmuudella sulkea pois. 

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 24.4.2020 01.31

Kiiitos kaikille, tuntuu vaan tyhmältä kysellä tälläisiä mitkä lienee itsestäänselvyyksiä jos jotain niin ainakin  yritän tuoda tähän ketjuun näkemystä käyttäjän/asiakkaan kannalta.

 

Esim. nyt pelaan slottia netent/redtiger, laitoin pelin pyörimään ja kävin kaupassa. Bonuspeli oli tullut sillä aikaa ja päivitin sivun koska monesti niin pitää tehdä että bonus alkaa, no ei tässä tapauksessa ilmeisesti koska bonusvoitto tuli suoraan ruutuun enkä siis sitä edes saanut pelata. Kunnon antikliimaksi slottiuhkapelaajalle.

Näytä koko viesti