Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 12.3.2020 12.41

Itse tein niinkuin amatöörien kuuluukin tehdä eli myin suurimman osan pois tappiolla. Rahat nostin tilille ja kun ne on juotu lienee pörssitkin taas nousussa ja sen jälkeen taas sama homma uudestaan muutaman vuoden päästä. 

Näytä koko viesti
Uhkapeliyhtiöt ja pelintarjoajat vertailussa - 24.5.2018 01.07

Kiitos vaan, pitänee tutustua hyvinkin tarkasti ihan koska Nordnetin mukaan " Sinulla ei ole vaadittavaa pätevyyttä käydä kauppaa intrumenteilla monimutkaiset rahastot. " surprise

Näytä koko viesti
Uhkapeliyhtiöt ja pelintarjoajat vertailussa - 24.5.2018 12.25

Olisko kenelläkään tiedossa jotain kivaaa ETF:ää tai rahastoa joka olisi painottunut näihin uhkapeliyhtiöihin ? Vähän vaikea alkaa veikata yhtä tai kahta voittajaa näissä, mukava hajautus olisi kivempi.

Näytä koko viesti
Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 15.12.2017 04.59

Paljonko olet jo kerennyt tänään tienaamaan kun oli rahapäivä ?

Näytä koko viesti
Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 12.12.2017 10.01

Riekkinen kirjoitti:

Noin 15 vuotta sitten kerroin innoissani vedonlyöntiä hieman enemmän harrastaneelle kaverilleni keksimästäni systeemistä. Hän sitten naureskeli että wau, olet keksinyt martingalen uudelleen. Kieltämättä tästä tulee nyt sama mieleen. 

Joku tälläinenhän tämä on , tietenkin. Kaverit jotka mukana tällä niin ovat samaa luokkaa. Ei siis pahalla, totta kai näitä keksii ja kaikki vaikuttaa toimivalta kunnes tajuaa että homma ei toimi. Niin oppii.

Näytä koko viesti
Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 12.12.2017 09.56

yes

 

Voin laittaa muutaman satasen kiinni että tämä homma ei toimi, tietenkään, mutta jos joku uskoo niin miksi ei, mutta ei uskalla tuonne laittaa rahaa kiinni tai ei kerkeä koska sinne ei pääse kun harvat ja valitut, niin toki voin ottaa vedon vastaan.

Näytä koko viesti
Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 12.12.2017 08.47

Itse veikkaan että kyseessä on viaton ajatusvirhe ja liiallinen innostus asiaan.

Näytä koko viesti
Global Gaming - 12.12.2017 07.13

Entinen Pelimies kirjoitti:

 

 

Jos itse näin pelurina saisin valita niin Ninjalla pelaisin itsekin, voitot saa heti, turhaa KYC paskaa ym. payout viivyttelyä ei ole, eikä tuutin täydeltä sähköposteja sekä SMS viestejä joilla houkutellaan pelaamaan.

 

 

 

Miten tuon KYC:n saa estetty , olen ollut siinä luulossa että lisenssit vaativat sitä esim. MGA ? Vaikka tallettaisi suoraan pankkisiirrolla. Missä muissa maissa tuo on mahdollista kuin suomessa ja joissain pohjoismaissa ? itse talletin kerran, unohdin koko paikan koska ei tule mitään promomaileja tai mitään mikä laittaisi ihmisen pelaamaan toista kertaa samassa paikassa, nopeat kotiutukset ovat toki iso etu ja tuo KYC kyselyn jättäminen mutta tosiaan kuinka kauan se toimii, betsson ryhmälläkin oli instakotiutukset mutta ei ole enää epäilen että väärinkäytösten takia joten se on myös iso riskitekijä.

Näytä koko viesti
Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 12.12.2017 06.31

Höh eikö mun tarjous kelvannut, entisenä pokeritiedon kuuluisana hahmona ja juoppona, nykyisenä ihmisenä, voin kyllä kertoa sinulle toimiiko se vai ei.

Näytä koko viesti
Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 12.12.2017 05.55

 

Laita se teoria mulle. Jos en osaa selittää miksi se ei toimi niin juon muutaman neuvoa antavan, ja jos en osaa vieläkään osaa  selittää

miksi se ei toimi niin poltan blossit. Ja jos senkään jälkeen en osaa sanoa miksi se ei toimi niin se toimii. Hyvä ja varma ratkaisu koska noiden jälkeen en kuitenkaan muista mitään huomenna joten salaisuutesi on turvassa.

Näytä koko viesti