Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 16.9.2021 09.35

Johannes Ankelo kirjoitti:

 

Prosenttilaskuja olisi syytä kerrata näitä kolumneja varten.

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 - 11.6.2021 07.54

ZignSec AB (ZIGN) @ 24.75 SEK

Näytä koko viesti
Itseruoskintaketju - 7.4.2021 08.22

CassieFin kirjoitti:

Olen päätynyt siihen, että pyydän kaveria palauttamaan yhden kokonaisen bitcoinin. Lahjana tulkittuna en voisi vaatia mitään. Lainana tuo olisi jo vanhentunut. Ainoastaan kauniisti pyytämällä voin saada jotakin takaisin. Olen aika menestyksekkäästi onnistunut suostuttelemaan ihmisiä. Lähestyn 50/50 jaolla, ja annan ymmärtää että se 10% on mulle ihan kauhee pettymys. Pistän tarvittaessa shown pystyyn. 
 

"Tällaisestahan ei ennakkotapausta ole, mutta me voidaan sellainen kyllä Helsingin käräjäoikeudesta hakea..."😊

...tai sit vaan laitat mulle yhden tulemaan ja pidän tätä sillä sovittuna.

Mielestäni 1000e on varsin reilu tarjous. Oletan, että tuo summa on enemmän mitä olisit noista kolikoista saanut ilman kyseistä lahjoitusta (olisit käyttänyt johonkin muuhun tai myynyt halvemmalla). Saattaa kaveria hieman harmittaa nyt, että mainitsi asiasta mitään smiley

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 28.2.2021 11.40

Kannattaisiko kaikkien sijoittaa Bitcoiniin (tai johonkin muuhun kryptoon)? Voivatko kaikki rikastua kryptoilla?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 13.12.2020 03.34

Olihan mielenkiintoiset vaalit, huomenna pitäisi koittaa maksupäivä ellei nyt jotain todella yllättävää tapahdu (varmaan vaatisi että huomista äänestystä ei pystyttäisi tekemään). Nyt vielä Biden 1.02, Trump 36. Itse viime päivinä lisäillyt posioita noissa tasoitus/äänimäärävedoissa. Esim. perjantaina sai vielä Biden 300-329 1.09. Tänäänkin vielä pieni lisäys 1.05 kertoimella siihen. Huomisen äänestyksen tuloksellahan ei ole mitään merkitystä vetojen kannalta, olettaisin ettei se tule olemaan 306-232. Viime vaaleissakin oli 10 "faithless elector":a.

Näytä koko viesti
Thunderful Group/ Lelumyynti Ky / Amo Oy IPO - 7.12.2020 10.44

Olipa hienosti järjestetty anti, useampi tuhat osaketta merkittynä ja tulos puhdas nolla. Ainakin itselle jää fiilis, ettei innosta tämän jälkeen Thunderfulin palveluja käyttää  no

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 30.11.2020 02.11

RaastupA kirjoitti:

Sama homma täällä, mutta Pinnaclen kanssa. Koitin laittaa heille pokerisivustojen nostokuitteja, mutta ne eivät kuulema riitä source of fundiksi. Laitoin sitten verotuspäätöksen heille, mutta mutu on ettei sitäkään hyväksytä. Itsekin olen päätoiminen opiskelija.

Varojen lähteeksi käy mm. Sales of share or other investments, mutta lista dokumenteista, joita he vaativat ovat aikamoiset: Certified investment/savings certificates, contract notes + Bank statement showing receipt of funds and invetment company name (no tämä on no problem) + SIGNED LETTER DETAILING FUNDS FROM A REGULATED ACCOUNTANT.

Minusta on huvittavaa, että uhkapelaamiseen keskittynyt sivusto ei hyväksy varojen alkuperäksi muiden sivustojen uhkapelivoittoja. Kysyin heiltä, miten lottovoittaja voisi verifioida talletetut rahat, jos uhkapelaamisen kautta saadut varat eivät kelpaa. Eivät ole vielä vastanneet. laugh

Mikäli oikein tuota tulkitsin, niin olet laittanut pelkästään nostoista kuitteja. Mutta eipä niistä paljoa iloa ole, jos ei tiedetä paljonko saitille on talletettu rahaa... Itseltä vaadittiin vedonlyöntiyhtiön viimeisen vuoden tilihistorian lähettäminen. Välistä olen noihin pyyntöihin laittanut lisäksi Nordnetin salkkuraporttia, kun sen saa helposti PDF:nä.

Pinnaclelta osalla jää myös huomaamatta, että nostoista menee 10% kulu mikäli talletusta ei kierrätetä 3x.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 26.11.2020 04.09

12.5 menee Trump kaupaksi, eli 2% komission jälkeen 1.082 kerroin ettei Trump voita (13 kertoimella Trumpin myyminenkin on vielä parempi kuin 1.08 Bidenin pelaaminen). Pakko sitä oli myös hieman lisätä, vaikka alkaa jo miettimään voisiko tämä betsi oikeasti hävitä frown

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 12.11.2020 12.58

Aki Pyysing kirjoitti:

Mie keksin (tai trumpetistikaverini kanssa keksimme), että voi olla semifiksuakin rahaa, mitä laittaa rahaa Betfairissa Trumpille juuri nyt. Jonkun vedot maksaneen vedonlyöntikioskin CEO:lla on tai osastopäälliköllä on mennyt hermot avoimiin vastuihinsa. Niillä on kohde, joka on Bidenillä isosti plussalla. Trumpilla tulee kaverille kenkää. Palkkasoturit eivät ihan aina pelialallakaan optimoi firman EV:tä, vaan oman pallin säilymistään. Lisäksi tiedän rahapelialallakin olevan hyvin trumpahtavaa porukkaa, jotka esim. jakavat miulle salaliittoteorioita liki päivittäin.

Tämä kaveri tosin teoretisoi aluksi, että Bidenin 1,1 kertoo implisiittisesti jotain, mitä emme tiedä. Kun kerroin, että muut kioskit maksaneet, vaihtoi näkemystä lennossa. Huippuälykäs kaveri ja valmis muuttamaan näkemyksiään salamannopeasti, kun tulee uutta informaatiota. Tosin on melko varmasti edelleen sitä mieltä, että mustien vaalialueilla huijataan joka vaaleissa. 2016 vaan jäi vähän lyhyeksi.  

Oletan kyllä, että tämä Aki tietää vaalivetojen ratkaisusäännöissä olleen eroja. Esim. osalle riitti suoraan CNN ilmoitus. Nämä firmat eivät toki joudu rahoja maksamaan Trumpista, vaikka tulos vielä kääntyisi. Toki mahdollista että sellaisiakin firmoja löytyy, jolla säännöt eivät olisi selkeät ja vedot jo maksettu. Ja maksoihan esim. PaddyPower mainosmielessä rahat Bidenistä jo hyvissä ajoin ennen 270 valitsijamiehen varmistumista. "Popular Vote Winner" -markkina muuten ratkaistaan Betfairin sääntöjen mukaan CNN ilmoituksen perusteella, joten elättelen toiveita että maksettaisiin ennen "Next President" -markkinaa...

Unibetilta vaaleista löytyy tiedoitekin:

USA:n presidentinvaalit : Mitä tapahtuu jos vetojen lopputulos muuttuu?

"Voittaja määritellään sen mukaan kuka saa eniten valitsijamiesääniä vaalipäivänä. Mikäli itse vaalipäivänä selkeää voittajaa ei ole selvillä, ratkaistaan voittaja heti kun toisen ehdokkaan voidaan olettaa olevan voittaja ilman selkeää epäilystä."

Tämä tarkoittaa että olemme ratkaisseet vedot, kun useampi taho on julistanut voittajan. Mikäli vaalien tulos muuttuu myöhemmässä vaiheessa, vetojen ensimmäinen virallinen ratkaisu jää voimaan.

Vedonlyöntisääntömme tässä tapauksessa :

B.5.1) Ratkaistessaan tuloksia Unibet tekee kaikkensa saadakseen ensikäden tietoa (tapahtuman aikana tai välittömästi sen päätyttyä) tv-lähetysten, suoratoiston (verkkopohjaisen ja muiden lähteiden kautta) sekä virallisten sivustojen kautta. Jos ensikäden tietoa ja/tai tietoa virallisista lähteistä ei ole mahdollista saada ja/tai ylläolevien lähteiden kautta saaduissa tiedoissa on ilmeinen virhe, vetotarjouksen ratkaisu tehdään muiden julkisten lähteiden perusteella.

B.5.2) Vetojen ratkaisut eivät sisällä muutoksia, jotka ovat peräisin ja/tai johtuvat, mutta eivät rajoitu, diskauksista, rangaistuksista, protesteista, käsittelyn alla olevista tuloksista ja/tai peräkkäisistä virallisen tuloksen muutoksista tapahtuman päättymisen jälkeen ja kun tulos on julkistettu, vaikka vain alustavakin. Vedoissa, jotka koskevat kilpailuja jotka jatkuvat kauemmin kuin yhden kierroksen (esim. kausivedot), vain muutokset jotka koskevat ratkaisuja joita ei ole vielä päätetty, otetaan huomioon. Tällaiset toimet julkistetaan järjestävän tahon puolelta ennen kuin viimeinen suunniteltu kierros/vaihe on alkanut. Tuon ajankohdan jälkeen ilmeneviä muutoksia, tai muita tapahtuman aikana tapahtuvia muutoksia jotka voivat vaikuttaa lopputulokseen, oteta huomioon.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 10.11.2020 11.50

JR kirjoitti:

 

Kilppari kirjoitti:

...

 

Mulla on aika varma muistikuva että Betfairin vedot voittaa vaikka Biden kuolisi nyt. Ne on äänestystuloksesta, Biden-Harris tiketti on se mitä on äänestetty, vaikka sitten virkaan astuisi lopulta varapresidentti.

Betfairin säännöt: "This market will be settled according to the candidate that has the most projected Electoral College votes won at the 2020 presidential election. If any candidate withdraws for any reason, including death, all bets on the market will stand and be settled as per the defined rules." Eikös nuo projected Electoral College votes mene Harrisille, jos Biden kuolee? Ainakin markkina selvästi uskoo näin, en usko että nuo Harrisin ostotarjoukset ovat pelkästään positioiden vapauttamista. Itse olen tuon takia lähinnä myynyt Trumpin voittoa (tänään viimeksi 10 kertoimella). Aika monesti Trumpin voiton myymisellä on myös saanut paremman kertoimen kuin Bidenin voittoa pelaamalla.

Näytä koko viesti