Olet täällä

Politbyroon hyväksymiä otoksia Dharman mielenkiintoisista päivistä - 24.8.2019 02.08

Vielä kun lisää tuohon Amazonin tapaukseen niin onko esim EU:lla hirveästi asiaa puuttua kun katsoo kuinka paljon metsää on tuhottu asutuksen ja peltojen takia. Ja sitten kun vielä lisää tuohon yhtälöön sen kuinka suuri osa metsistä on luonnovaraisessa tilassa niin asia ei nyt kovin hyvältä näytä. Muistaakseni Suomessa on jotain 5% metsää luonnovaraisessa tilassa ja muut ovat talousmetsää. Onko asia hyvä vai ei, vaikea sanoa nyt mutta kun aikaa kuluu niin nähdään mitkä ovat vaikutukset. Toki Suomen metsät ovat kasvaneet puuston osalta paljon mutta onko nykyinen metsäpolitiikka kestävää?

Näytä koko viesti
Politbyroon hyväksymiä otoksia Dharman mielenkiintoisista päivistä - 24.8.2019 11.50

Amazonin palot ovat aiheuttaneet "hysterian" joka on jo koomisella tasolla. Tosiaan siellä ei ole pinta-alaan nähden palanut kovin paljoa metsää(toki on iso määrä vaikka Suomeen verrattuna) ja uutiset puhuu vain palojen määrästä eikä tuhojen pinta-alasta. Ja toiseksi tällä hetkellä Keski-Afrikassa palaa enemmän metsää kuin missään muualla mutta tästä ei puhuta. Afrikassa metsän palaminen on huomattavasti haitallisempaa koska aavikoituminen tapahtuu herkästi koska on kuivempi kuin Amazon.

Tämä hysteria johtuu Brasilian presidentistä koska hän on Trumpin kanssa hyvissä väleissä ja tunnetusti Trump=paha.

 

Ja tuo pörssien "lasku" on kyllä loistavaa uutisointia, kyllä pörssit ovat laskussa mutta jos katsoo pidemmällä aikavälillä niin esim 2 vuodessa USA pörssit ovat nousseet noin 20-40%. No eihän toimittajat ja lehdet saisi palkkaa jos eivät kirjoittaisi sellaisia juttuja jossa ei liioteltaisi asioita.

Näytä koko viesti
Politbyroon hyväksymiä otoksia Dharman mielenkiintoisista päivistä - 21.8.2019 10.17

Ei PS tule saamaan 30% äänisaalista vaikka olisi kuinka yhtenäinen puolue, katsokaa vaikka mitä kävi Tanskassa. Siellä paikalliset demarit sanoivat ennen vaaleja että maahanmuuttolinja tulee kiristymään jos heistä tulee isoin puolue ja niin kävi mutta linja ei muuttunutkaan. Kokoomus voi tehdä tismalleen saman tempun ja silloin he saavat mitä todennäköisemmin eniten ääniä tai muut puolueet ja silloin osa äänestäjistä valitsee muut koska PS on "demonisoitu"

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 16.8.2019 12.48

On se kyllä koomista kuinka media tarttuu kaikkeen mitä Trump sanoo ja voi ruotia jotain aihetta viikkoja ja lopputulos on se että mitään ei oikeasti ole tapahtunut. Ja lisäksi Trumpia aina haukutaan idiootiksi mutta silti hän saa ilmaista mainosaikaa kun mediat käyvät aina uudestaan hänen "heittoihinsa" kiinni ja sitten sama kaava toistaa itseään.

Mitä tulee tuohon Ruotsi-caseen niin on se kyllä outoa että pidetään yli 3 viikkoa vangittuna epäiltynä pahoinpitelystä.  Tätä varmaan myös Trump ihmetteli ja siksi otti yhteyttä mutta eihän siitä mitään tullut koska Ruotsi ei ole USA.

Näytä koko viesti
Politbyroon hyväksymiä otoksia Dharman mielenkiintoisista päivistä - 26.7.2019 11.15

Tuo ihmisten tavoittelemattomuus ja saamattomuus on monen summa Suomessa ja on sinäänsä ihan ymmärrettävää, ilmapiiri on Suomessa sellainen että jos menestyt niin sitten joku toimittaja tekee jutun  kuinka tienaat x-kertaa enemmän kuin perustyöläinen vaikka olet todennäköisesti tehnyt huomattavasti enemmän töitä sen eteen että olet saavuttanut asemasi. Toiseksi iskee aivan järjetön verotus joka vie yli puolet palkasta tai sitten reilun kolmanneksen jos pääomaverona. Ja vielä jos on lapsia niin joudut maksamaan lisää vielä veroja jos siirrät omistuksiasi heille sekä perintöveroa. Suomeen on luotu ilmapiiri joka ei todellakaan kannusta menestymään vaan vaikuttaa siltä että halutaan vain keskitasontyöntekijöitä jotka vaan puurtavat eläkeikään ja sitten astuvat sivuun.

Näytä koko viesti
Nokia - 25.7.2019 12.11

Mihin Nokia käyttää käteistään kun kokoajan kassa vain vähenee? Myydäänkö nyt verkkoja tappiolla ja luotetaan siihen että uusia tilauksia tulisi myöhemmin lisää vai mistä johtuu tuo rahan "polttaminen"? Toisaalta kyllä varmaan lainaa saa kun rahat loppuu kun EKP aloittaa taas osto-ohjelman niin Nokia on varmaan yksi varma kohde.

Näytä koko viesti
Global Gaming - 17.6.2019 06.09

Ninja Casinon lisenssi ilmeisesti purettu, jotain ongelmia ohjeistuksien käyttöönpanossa.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 20.4.2019 06.49

Dell XPS 15 on aika kompakti kone. Akun kesto myös on hyvä varsinkin jos ottaa mallin missä ei kosketusnäyttöä ja vähän "hitaampi" prosessori. Pakko kyllä vielä mainita se että lähes olemattomat näytön reunukset.

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2019 - 14.4.2019 11.16

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006070335.html

Siinä on vielä Halla-ahon kommentit mitä mieltä on esim pääministerin salkusta.

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2019 - 13.4.2019 04.12

Jos PS tulisi toiseksi tai suurimmaksi ja heistä tulisi pääministeri puolue niin en näkisi mitenkään mahdottamana että Halla-aho voisi luopua pääministerin paikasta jos saa vain PS tavoitteet läpi kuten maahanmuutto ja tietyt veronkevennykset. Voi olla hyvinkin mahdollista että Orpo tulee olemaan pääministeri jos PS on tarpeeksi lähellä SDP tulosta koska Halla-aho ei niinkään ole (omien sanojensa mukaan) niin vallantahtoinen vaan haluaa ennemmin PS tavoitteet hallitusohjelmaan.

Näytä koko viesti