Olet täällä

Jmakela

Jmakela

  • Liittynyt 9.11.2017
  • 47 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.12.2017 17.25

Nyt kun on ensimmäinen puoli tuntia kulunut USA sessiosta niin on kyllä pakko sanoa että uusia sopimuksia ei ole tullut kuin 150-200kpl (ei kovin tarkka vain nopeasti silmäilty mutta suuntaa antava) eli erittäin vähän. Pitää nyt odottaa pari päivää niin näkee lähteekö homma kulkemaan mutta ainakin alku vaikuttaa hitaalta verraten odotuksia. Bitcoinin hinta pysynyt nyt 16k pinnassa jo suhteellisen kauan joten rauhallista on.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.12.2017 12.23

Itse huomasin myös tuon matalan voluumin. Voi olla että vauhti kiihtyy kun Amerikassakin herätään uuteen viikkoon mutta luulisi että enemmän ihmisiä lähtisi mukaan nyt kun Bitcoin pääsi futuuri peliin mukaan.

Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 11.12.2017 11.40

Netistä löytää tietoa mistä saada alkupääomaa kun vaan etsii. On Angel investorit tai venture capital yhtiöt joilta voi saada rahaa jos vain idea on hyvä. Ja kyllä suomalaiset pankit antavat lainaa jos on vain luottotiedot kunnossa ja nyt saa vielä lainaa matalalla korolla. Harvemmin sijoittajia lyötyy foorumeilta.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.12.2017 10.52

Futuurit keulii ja kaupankäynti on jo 2 kertaa pysäytetty. Suhteellisen rauhallista silti kun vertaa Bitcoinin parhaimpiin nousuihin.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 10.12.2017 13.47

Hinta pyörii nyt 14k molemmin puolin ja vaihto on aika suuri. Saa nähdä mitä tapahtuu huomenna kun futuurikauppa lähtee kunnolla käyntiin. Toisaalta jos ei voi shortata niin silloin ei varmaan ole kovin suurta vaikutusta muuta kuin se että Bitcoin saa nyt tukea kun noteerataan futuurimarkkinoilla. No huomenna sen näkee lähteekö ylös vai alas vai onko stabiilina tuossa 13-15k hinnassa.

Erittäin pitkän ajan sijoitusstrategiaa ja ajankohtaista talouskeskustelua - 10.12.2017 10.48

Saa nähdä kauan suomen laatumedian toimittajat jaksavat haukkua ja arvostella Trumppia. Mahtaa olla hienoa olla päätoimittaja kun tulee joka päivä uusia uutis ideoita Trumpin paskuudesta. Toisaalta jos toimittajana tekisi positiivisen jutun niin se olisi viimeinen juttu minkä kirjoitat.

On tuo Saska muuten aika terävä äijä kun tollaisia kommentteja laukoo. Seuraava aihe tai otsikko on varmaan: Kävin Wall Streetillä ja siellä oli vain yksi aihe mistä ihmiset puhuivat ja se oli raha. Saa ottaa tämän hienon idean talteen jos täällä on HS haluavia toimittajan alkuja.

Erittäin pitkän ajan sijoitusstrategiaa ja ajankohtaista talouskeskustelua - 8.12.2017 16.52

Sanoma ja Alma media ovat sellaisia joihin voisin sijoittaa. Uskon että uutispalvelut tulevat kasvattamaan liikevaihtoaan huomattavasti nyt kun luottamus niihin on all time high. Sanoman osake noussut vuoden aikana 32% mikä on loistava tuotto. Kyllä laatu palkitaan niinkuin kaikessa bisneksessä ja tuossa on ilmielävä todiste siitä.

Erittäin pitkän ajan sijoitusstrategiaa ja ajankohtaista talouskeskustelua - 8.12.2017 15.52

Yhtiöitä joista kannattaa ottaa mallia kun tulos on niin hyvä että ai ai:

Luona Oy. 2015 vs 2016 liikevaihto kasvoi 226% ja tulos plussalla 1184% , pitää varmaan pohtia että pitäisikö sijoittaa kyseiseen yhtiöön, en ole kyllä varma miten ostaa kun ei ole pörssissä.

Viittakivi Oy. 2015 vs 2016 liikevaihto kasvoi 396% ja tulos plussalla 312%, ai että jos olisi ollut osaomistaja yhtiössä niin ei tarvitsisi masennella täällä voorumilla.

Katera Steel Oy. 2015 vs 2016 liikevaihto tuplaantui ja tulos plussalla 496 000€ (laitoin tällä kertaa euromääräisen tuloksen koska....) huomautus kyllä siitä että tulos ei kasvanut 2016 vs 2017 jonkun takia, tiedä sitten miksi.

Chempolis Oy. En nyt laita taloustietoja koska yritys on lupaava start up vaiheessa oleva kemikaali yritys jolla on loistava tulevaisuus edessä. Kuulemma Intiaan on ainakin tulossa ehkä jotain joten odottakaa vain kun jackpot pamahtaa.

Sitra rahasto. Sieltä voi käydä bongaamassa hyviä pk yhtiöitä joita kannattaa seurata koska tulevaisuuden yhtiöt.

Saa listata lisää näitä "sampoja" jotka takovat rahaa. Koitan pitää postaukset sijoitus alueella niin ei tule aloittajalle bannia.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 8.12.2017 13.17

Pitääkö tälläinen väite paikkaansa: https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-12-08/the-bitcoin-whales-1-...

Itse olen vähän samaa mieltä että aika pieni joukko omistaa puolet Bitcoineista mutta kuinka suuri tuo joukko on. Mitä mieltä täällä ollaan tuosta uutisesta, olisi mukava saada omia näkemyksiä tänne.

Erittäin pitkän ajan sijoitusstrategiaa ja ajankohtaista talouskeskustelua - 8.12.2017 12.52

Se on rasismia jos arvostelee maahanmuutto politiikkaa ja ei usko että he tulevat työllistymään. Jos tulet maahan tphakijanan ja jos saat turvapaikan niin olet maahanmuuttaja... mutta koitappa tulla esim Thaimaasta töihin Suomeen. Ensin pitää anoa viisumia ja todistaa että on tarpeeksi rahaa sekä työpaikka valmiina Suomessa ja vielä kaikki vakuutukset plus muut viranomaismaksut. Siinä menee viikkoja tai jopa kk ja rahaa pitää olla tuhansia euroja ja silti voi olla niin että viisumia ei myönnetä. Eli neuvo kaikille jotka haluavat tulla töihin Suomeen, tulkaa tphakijana ja menkää töihin laittomasti niin voitte saada työviisumin ja luvan jäädä maahan ja jos et saa viisumia niin jää maahan laittomasti niin saat terveydenhuollon ilmaiseksi eli win win situation kaikille jotka haluavat Suomeen