Olet täällä

Jmakela

Jmakela

  • Liittynyt 9.11.2017
  • 155 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

PYN Elite rahasto - tuottoa Kaakkois-Aasiasta - 13.7.2018 13.22

Laskua vuoden alusta on nyt reilu 13% ja tähän on varmasti vaikuttanut kauppasodan uhka. Turha silti hätäillä koska yhtiöt missä PYN on mukana ovat antaneet hyviä ennustuksia ja muutenkin kasvu ollut hyvää. Laskua voi tulla vielä lisää ja kohta voisi alkaa ostamaan taas lisää PYN:ä mutta pitää vielä odottaa miten kauppasodan uhka kehittyy.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 13.7.2018 9.52

Lisääkö ETF:t luottamusta Bitcoiniin kun nyt vaikuttaa siltä että uutta rahaa ei tule sisään enään samaa tahtia kuin ennen? En jaksa uskoa että tuosta tulisi kovin suurta nostetta Bitcoinille, vaikuttaa siltä että nyt odotetaan sääntelyn tuloa jonka jälkeen istituaalista rahaa voi alkaa tulla Bitcoiniin ja muihin kryptoihin oikein kunnolla mutta en usko että ennen sääntelyn tuloa mitään massiivista liikehdintää olisi näköpiirissä.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 12.7.2018 21.43

Kun futuurit tuli tarjolle niin silloin ennustettiin että Bitcoin tulee nousemaan mutta ei mitään tapahtunut niin en tiedä tapahtuuko suurta nousua saati sitten hinnan nousua 50k.

Brexit - 10.7.2018 20.07

Alkuun ehdotukset olivat brittejä suosivia mutta nyt viimeisimmät ehdotukset ovat jo sellaisia mitä EU:n pitäisi hyväksyä. En usko että EU suostuu Kanadan tyyliseen vapaakauppasopimukseen+eroraha vaan enemmän näen Norjan mallin+erorahat todennäköisenä ratkaisuna. Tämä kyllä voi kaatua Britannian hallituksessa mutta luultavasti May joutuu taipumaan heikompaan sopimukseen.

Brexit - 10.7.2018 17.10

Aki Pyysing kirjoitti:
Jmakela kirjoitti:

Kyllä itse olen sellaisen kuvan saanut että Britannialta on tullut hyviä ehdotuksia miten ero tapahtuu 

Mikähän muuten on Britannian hyvä ehdotus Irlannin rajan ongelman ratkaisemiseksi? Toki Boris Johnson esitti käytettäväksi Lontoon ruuhkamaksuteknologiaa eli vähän samanlaista uutta teknologiaa kuin Saksan uusissa aseissa toisen maailmansodan loppupuolella.

https://www.theguardian.com/politics/2018/feb/27/boris-johnson-shares-hi...

 

Boris saa ehdotella mitä haluaa mutta ei se tarkoita että tuo olisi tapahtumassa, kyseistä henkilöä voisi verrata Soiniin, molemmat laukuvat typeriä kommentteja.

Viimeisimmät Britannian ehdotukset mitkä ovat Norjan malli tai Kanadan tyylinen vapaakauppasopimus ratkaisevat automaattisesti Irlannin rajan ongelmat mutta en tiedä toteutuuko kumpikaan näistä johtuen erimielisyyksistä hallituksen sisällä tai EU:n haluttomuudesta tehdä yhteistyötä.

 

Brexit - 10.7.2018 15.25

Kyllä itse olen sellaisen kuvan saanut että Britannialta on tullut hyviä ehdotuksia miten ero tapahtuu mutta EU ei näytä suostuvan mihinkään vaikka ehdotukset ovat olleet EU:lle hyviä. Nyt Britanniasta halutaan tehdä esimerkki mitä tapahtuu jos haluaa erota EU:sta ja tämä ei mielestäni ole mitenkään hyvä tapa toimia. On se kumma kun EU:lle ei riitä suuri eroraha vaan aina koitetaan tehdä vaikeaksi ero.

Kauppasota - 8.7.2018 22.20

Ei ainakaan vielä perjantaina uudet tullit vaikuttaneet indekseihin kun futuurit olivat nousussa USA yli 0,5% ja myös Aasian isoimpien pörssien futuurit olivat nousussa 0,5-1,5%. Toki pitää huomioida että laskua on tullut jo tässä parin kuukauden aikana mutta ei ainakaan vielä ole tapahtunut kovin isoja liikkeitä alas. Voi olla että pörssit laskee tasaisesti nyt loppuvuotta kohti eikä tule nopeaa pudotusta vaan hidas lasku. Itse kuitenkin uskon vielä siihen että Kiina sopii USA kanssa uuden diilin koska en usko että Kiina on valmis uhraamaan talouskasvunsa Trumpin itsepäisyyden takia.

Trump Street - 6.7.2018 23.42

.

Trump Street - 6.7.2018 23.42

Dharma on siirtynyt suurempiin ympyröihin täältä... Nyt jokainen tajuaa kuinka onnetonta on suomalainen media nykypäivänä kun tehdään tämän tasoisia juttua... Legenda saa nyt aikaa "parrasvaloissa"

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 6.7.2018 15.30

Kyllä Trump uutisointi on aika yksipuoleista ja Suomessa se on jopa pahempaa kuin Amerikassa. Vaikka Trump kyllä laukoo välillä tyhmiä kommentteja niin silti ei kaikki ole paskaa mitä hän puhuu vaikka mediat kääntävät joka asian häntä vastaan. Itse olen tullut siihen päätelmään että ei USA presidentti voi olla niin tyhmä kuin osa ihmisistä luulee(ei Trump ole myöskään mikään nero) ja ei hän yksin tee päätöksiä vaan kyllä hänellä on varmasti taustajoukoissa henkilöitä jotka ymmärtävät asiat kuten vapaakaupan paljon paremmin kuin Trump itse.

Nyt nähdään haluaako EU ja Kiina alkaa "sotimaan" oikein kunnolla USA vastaan vai neuvotteleeko sopimukset uusiksi, itse uskon jälkimmäiseen koska jos alkaa laajamittainen kauppasota niin kyllä talouskasvun lasku osuu pahemmin EU:hun sekä Kiinaan kuin USA. Varsinkin EU:n osalta taantuma nyt voisi ajaa koko liiton kriisiin ja luultavammin hajoittamaan sen.