Olet täällä

JR:n allokaatioblogi - 30.9.2022 01.34

Jos ei ole vielä tullut vastaan niin näissä viesteissä voi olla vahvistusta eräälle JR:n teorialle. Aika paljon myös ihan absurdia tavaraa. Kyseessä siis discoveryssä esiin tulleet muskin viestilogit.

WOW 💀💀💀

this went from 100 to 0 in like ... two days?

they had a call, maybe tried to talk like engineers?

elon tweeted, parag said, hey, this doesn't really help us, and elon took one minute and said bye bye brah https://t.co/FhKxZd0pMm pic.twitter.com/cDE7xIORIK

— The Chancery Daily (@chancery_daily) September 29, 2022

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 18.8.2022 01.15

Kohtuu hyvältä vaikuttava läpikäynti aiheesta.
Näytä koko viesti
USA presidentinvaalit 2024 - 12.8.2022 11.41

https://edition.cnn.com/2022/08/12/politics/nuclear-documents-trump-showdown-justice-department/index.html

A report that FBI agents searched for classified documents related to nuclear weapons at Donald Trump's Florida resort

Saattaa olla että ajankohta ratsiaan liittyi hieman aikaisemmin paikalla vierailleisiin Saudi Arabian hallitsijoihin. Kivana lisänä tietty näiden 2 Miljardin "sijoitus" Jared Kushnerin bisneksiin pian Trumpin kauden päätyttyä (ja 2019 vuotaneisiin tietoihin Trumpin yrityksistä siirtää ydinase teknologiaa SA:lle)

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 7.8.2022 01.34

Nähdäkseni länsi on antanut apua sitä mukaa kun Venäjä ei ole reagoinut edelliseen apuun millään merkittävällä tavalla. Pikkuhiljaa edetään siihen että voidaan antaa uusi toimintakyky ja kun se on saatu käyttöön annetaan seuraavaa. Ja vaikka Venäjä älähtää jokaisesta uudesta asiasta sen reaktiot osoittavat että sillä ei ole mitään oikeaa keinoa kostaa lännen apua.

Vaikka hidastelu maksaa Ukrainalaista verta se myös pitää Venäjän vaikeassa tilanteessa jossa sen on vaikea väittää olevansa oikeassa sodassa länttä vastaan (jolla se voisi oikeuttaa liikekannallepanon kansalaisilleen) Samalla kun hidas eteneminen ja toivo siitä että se kykenisi murtamaan Ukrainan saa sen kuluttamaan joukkojaan hyökkäyksissä kunnollisten asemien rakentamisen sijaan.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 6.8.2022 01.05

Jos lukea/kuunnella kiinnostaa niin tässä on ihan mielenkiintoista höpinää siitä miten asiat ehkä olivat ennen ja miten se näkyy nykyään:

https://www.amazon.com/Sex-at-Dawn-audiobook/dp/B004ADQAPM/

Since Darwin's day, we've been told that sexual monogamy comes naturally to our species. Mainstream science - as well as religious and cultural institutions - has maintained that men and women evolved in families in which a man's possessions and protection were exchanged for a woman's fertility and fidelity. But this narrative is collapsing. Fewer and fewer couples are getting married, and divorce rates keep climbing as adultery and flagging libido drag down even seemingly solid marriages.

How can reality be reconciled with the accepted narrative? It can't be, according to renegade thinkers Christopher Ryan and Cacilda Jetha. While debunking almost everything we "know" about sex, they offer a bold alternative explanation in this provocative and brilliant book.

Ryan and Jetha's central contention is that human beings evolved in egalitarian groups that shared food, child care, and, often, sexual partners. Weaving together convergent, frequently overlooked evidence from anthropology, archaeology, primatology, anatomy, and psychosexuality, the authors show how far from human nature monogamy really is. Human beings everywhere and in every era have confronted the same familiar, intimate situations in surprisingly different ways. The authors expose the ancient roots of human sexuality while pointing toward a more optimistic future illuminated by our innate capacities for love, cooperation, and generosity.

Näytä koko viesti
Mitä tapahtuu kun EKP:n rahan printtaaminen loppuu? Ja koska se loppuu? - 24.7.2022 10.38

Tuli vastaan mielenkiintoinen ketju jenkkien autolainamarkkinoista:

https://twitter.com/GrahamStephan/status/1550835629126307848?s=20&t=bOtIeH2yeLRF1tIjKoPXcA

$ 1.2T autolainoja. Määrä kasvanut 75% 09:stä.
Aikaisemmin lainoista laiminlyöty 2-3% nyt DC:ssä jopa 25%
Autoliikkeiden bisnes siirtynyt autojen myynnistä lainoitukseen.

Mikäköhän on tilanne Euroopassa ja miten tämä rakennelma kestää korkojen nousua?

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 30.6.2022 01.25

Lisäksi se että länsi on vihdoin antanut näitä pidemmän kantaman aseita mahdollistaa Ukrainalle sen että omia pitkän kantaman aseita ei tarvitse säästellä "viimeiseksi hätävaraksi" vaan niitä voidaan käyttää kun hyvä tilaisuus tulee.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 5.6.2022 06.04

Hiljattain törmäsin analyysiin jossa perusteltiin että todennäköinen osasyy sille miksi Venäjä päätti hyökätä nyt on että se on menettämässä otteensa Tsanien alueen kaasunviennistä, ja täten hyökkäys ajoittui hetkeen jossa Eurooppa oli vielä maksimaalisen riippuvainen siitä. Oletettavasti laskelmissa oletettiin että tämä olisi pitänyt reaktiot riittävän siedettävinä. Oma epäilykseni oli että Ukrainan operaation jälkeen oli tarkoitus kääntyä eteläisille alueille ja varmistaa niiden tulojen palaavan Moskovaan. Nyt tämä näyttää epätodennäköiseltä tulevaisuudelta niin on mielenkiintoista pohtia miten Venäjä varautuu tulevaisuuden laskeviin tuloihin, erityisesti suhteessa tuotantokustannuksiin.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 31.5.2022 02.15

Mielenkiintoinen analyysi korruption vaikutuksista Venäjän toimintakykyyn.  

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 30.5.2022 04.25

Ukrainan saadessa uutta tykistöä pääsemme näkemään kykeneekö venäjä vastaamaan näihin ilmasta käsin. Tähän asti Venäjä on tuntunut haluttomalta käyttämään merkittävää osaa ilma-voimistaan (Oma olettama on että tappiot ilmassa ovat Venäjälle vaikeimmin korvattavissa). Joten jos Ukraina saavuttaa etumatkan kantamassa voi olla että nähdään merkittävämpiä ilmataisteluita/ilmatorjuntaa.

Näytä koko viesti