Olet täällä

Veikkaus, rahapelimonopoli - 21.10.2021 03.38

Vähän veikkaan että isona syynä näihin pikasulkuihin on se että voidaan torpata mahdollisimman tehokkaasti ajatus siitä että olisi "tarpeeksi tilaa" johon "siirtää" kaupoissa olevat koneet. Eihän nyt voisi olla niin että nyt kannattamattomina suljetut salit voisivat olla taas kannattavia jos pelikoneita ei olisi jokaisessa kaupassa ja kioskissa.

Näytä koko viesti
Osakkeenomistajan riskit sotatilanteessa - 4.8.2021 02.07

En myöskään luottaisi että minkään isomman konfliktin jälkeen tarvitsisi huolehtia siitä minkä laitoksen olisi pitänyt pitää tietoa siitä mitä omistit kun konflikti alkoi. Rahoituslaitokset menevät melko varmasti aika sileäksi ensimmäisen aallon kyberhyökkäyksissä.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 30.3.2021 07.36

Android puhelimella voi myös firefoxiin asentaa Ublock Originin jonka avulla selaimella katsotussa Youtubessa ei ole mainoksia.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 9.11.2020 01.20

Olettaisin että polleissa ei välttämättä oltu kauhean kaukana siitä tilanteesta jossa oltaisiin jos merkittäviä esteitä äänestykselle ei olisi. Kuitenkin esimerkiksi postin ja postiäänestyksen ongelmat (kadonneet liput, allekirjoitusten vertailuun perustuva tarkastus jne.) sekä äänestyspaikkojen rajut erot valkoisilla vs. muilla alueille (Naurettavasti pidemmät jonot, huonommat välineet) yhdessä osuvat merkittävästi pahemmin Bideniin, näiden vääristymien eteen on myös Republikaanien puolelta nähty valtavasti vaivaa joten niitä voidaan pitää merkkittävänä saavutuksena, mutta niiden vaikutus ei näy käytännössä ollenkaan kun kysytään äänestyskohdetta/halua äänestää.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 16.10.2020 07.05

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 29.8.2020 02.11

Ihan mielenkiintoista näkyykö tämä miten vahvasti, myöskin hallinnon vastareaktiot voivat olla aika rajuja.

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 19.8.2020 03.14

Onnea valmistumisesta!

Näkisin että itse pelikokemuksen lisäksi myös mahdollisuus että seuraava iso some yhtiö on jokin pelitalo, viimeistään VR:n massaläpilyönnin jälkeen. Jotain Snapchat - Instagramn - Tiktok jatkumoon istuvaa.

Tätä tukee myös jatkuvasti tiukkeneva linja siihen kuinka käyttäjädataa saa hyödyntää, kun rahaa ei voi tehdä (pelkästään) kohdennetulla mainonnalla pelillistämisestä ja muista kosmeettiista asioista voisi syntyä uusi tapa merkittävään tulokseen sosiaalisessa mediassa.

Amazonilla tietysti näpit piiraassa Twitchin kanssa, Facebookilla Gaminginsä kanssa, mutta kummatkin näistä ovat aika paskoja tuotteita, joten epäilen että voittaja on taho jonka jakamattoman huomion alustan/pelin kehittäminen saa.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 29.7.2020 02.55

Jos on mennyt ohi mitä ainakin yksi näistä retweetatuista lääkäreistä on muista asioista ollut mieltä...

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/stella-imm...

"Dr Immanuel’s unconventional public appearances, revealing the doctor’s spiritual beliefs regarding demon sex, alien DNA in medicine, conspiracy theories, and anti-LGBTQ+ views."

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 16.3.2020 12.42

Tänään Ruotsin tukitoimia katsoessa tuli vahva tunne että EU alue vetää Japanin tasoisiin velkalukuihin tämän kriisin aikana. Yrityksi ei voida päästää kaatumaan/ostettavaksi ulos, joten todennäköisesti ainoa (Poliittisesti hyväksyttävä) vaihtoehto on että yhteiskunta kuittaa laskun juoksevista kuluista ainakin sen, 1-2 vuotta.

Pankkisektorilta odotan että lyhennysvapaat asuntolainat todennäköisesti jatkuvat jopa koko tuon ajan läpi.
Jos rokotteesta aletaan käydä nokittelua tuntuisi hyvin mahdolliselta että EU:n alueella kansallistettaisiin kohtuullinen osa kehitykseen pystyvistä yrityksistä.
 

Näytä koko viesti
Nokia - 8.2.2020 04.38

https://www.washingtonpost.com/national-security/barr-warns-against-chin...

Barr suggests U.S. consider investing in Nokia, Ericsson to counter Huawei

Näytä koko viesti