Olet täällä

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 19.8.2021 08.34

No joo kyllä se osto onnistuikin! Laidat puuttui niin ajattelin ettei onnistu.

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 19.8.2021 08.27

Joko olette aloittaneet Kiinan osakkeiden ostamisen? Riski/tuottosuhde vaikuttaa hyvältä. Harmi vain kun Nordnetin kautta ei saa ostettu Tencentiä, mutta Alibaba, Baidu ja Kiina ETF:t esim..

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 21.7.2021 01.35

Onko Latourin kanssa taas sama juttu kuin aiemmin, että vastapainoksi salkkuyhtiöitä long (Esim. Assa abloy, Sweco ja Tomra)? Itsellä näin mutta hirvittää vähän noidenkin kovat alkuvuoden nousut ja tekisi mieli olla vain shorttina Latouriin..

Näytä koko viesti
Sijoitusyhtiön perustaminen, verotus ja taloushallinto - 30.12.2020 06.04

Voi olla tyhmä kysymys, mutta kannattaako puhtaan sijoitusyhtiön huomioida jotain vuoden/tilikauden lopussa? Oman sijoitusyhtiön salkku nyt täysin tyhjä ja voitollinen tilikausi tulossa. Voiko tämän välttää ostamalla salkkuun osakkeita ennen vuodenvaihdetta? Muuta huomioitavaa?

Näytä koko viesti
Exxon Mobil - 26.10.2020 08.32

Mikä näkemys foorumilla on öljy-yhtiöistä, esim. Exxon, Shell yms.? Öljyn kulutus alkaa lähivuosina laskea pysyvästi ja ilmeisesti yhtiöt investoi huonosti uusiutuviin. Hinta olisi nyt halpa, mutta lentokoneet voi olla maassa vielä pitkään ja öljyn kulutus alamaissa.

Näytä koko viesti
Sijoitusyhtiön perustaminen, verotus ja taloushallinto - 11.10.2020 09.10

Itseasiassa käytän tällä hetkellä Nordnetin lainoitusta ja salkussa ainoastaan jenkki teknoja. Toi 15e kaupankäyntipalkkio syö kyllä aivan liikaa rahaa aktiivisessa kaupankäynnissä. Ajattelin IB:lle yritystilin perustamisen olevan hankalampaa ja varsinkin luotonsaannin. Toimiiko luotto samalla tapaa kuin Nordnet? Käytän niin kovaa vipua, että toi Nordnetin korkokin on aika kallis eli 4,95%. Saako kirjanpitäjää varten kaupankäyntiluvut ulos? Jotain muuta huomioitavaa yrityksen kanssa verrattuna Nordnet?

Näytä koko viesti
Sijoitusyhtiön perustaminen, verotus ja taloushallinto - 10.10.2020 09.01

Kiitos tiedosta. Eli hankalaa on saada lainaa yhtiölle ilman muuta toimintaa.

Näytä koko viesti
Sijoitusyhtiön perustaminen, verotus ja taloushallinto - 10.10.2020 06.18

Onko kellään kokemuksia lainan ottamisesta sijoitusyhtiölle? Esimerkiksi Finnveran alkutakaus sopisi sinällään uudelle max 3 vuotta toimineelle yhtiölle. Käyttötarkoitusta ei ole juurikaan rajattu, mutta jotain järkevämpää varmaan pitäisi ilmoittaa kuin osakkeet vaikka niitä ostaisikin.. Täytyy selvitellä tarkemmin olisiko muitakin rahoja tai lainoja nyt saatavilla helpommin yrityksen nimiin ja miten tuo pelkkä sijoitustoiminta niiden saantia rajoittaa.

Näytä koko viesti
Finnair - 1.7.2020 09.15

Myin kaikki omat merkkarit pois ennen merkintäajan päättymistä. Päätin kuitenkin eilen kokeilla merkitä ainoastaan toissijaisia merkkareita. Tänään iltapäivällä ne ilmestyi harmaana salkkuun koko toissijaisen merkinnän verran. Ei pysty myymään eikä ostamaanfrown Ei ole aikaisempaa kokemusta näistä eli joko huomenna voi jotain tehdä tai sitten Nordnet varasi etukäteen rahan ja päätetään myöhemmin mitä saa?

Näytä koko viesti
Finnair - 25.6.2020 03.53

Toisaalta voisi merkitä vain vähän merkkareita ja laittaa huomattavasti suuremman osan lisämerkkareihin ja toivoa sieltä isoa pottia. Toisaalta, jos nämä jaetaan alkuperäisten merkkarien merkinnän määrän perusteella niin ei taida toimia..

Näytä koko viesti