Olet täällä

Dovre - 28.7.2020 07.25

Hei Aki,

Kuuntelin kritiikkisi ja lähdin tutkimaan asiaa, koska hallituksen kokouksessa nimenomaan käsiteltiin yllä olevaa Q1/Q2 jaottelua ja asiasta erikseen mainitsin (koska olet asiasta aikaisemminkin maininnut). Vastaus oli, että jaottelu on tehty raportin sivulla 18.

Menin Dovren investorisivuille ja avasin H1 raporttimme, josta näytölle tuli kaksi sivua. Hetken tutkimisen jälkeen huomasin raportin alalaidassa "uuden" linkin, jota painamalla saan koko raportin käyttööni. Oletan suurimman osan osakkeenomistajistamme missanneet uuden linkin.

Kannattaa käydä lukemassa, siellä on mm. valuuttakurssien vaikutuksesta yms. Tämä tietysti tullaan korjaamaan ja jatkossa jos avaat Dovren tiedotteen sivuiltamme, se aukeaa heti kokonaisuudessaan.

ilari koskelo

 

Näytä koko viesti
Dovre - 9.11.2019 02.31

Hei,

Kommentoin yhtiön puolesta Q3 katsauksessa olevaa Suomen kielen epätarkkaa käyttöä. Varsinkin kun Akin sinänsä oikea kysymys on alkanut elää omaa elämäänsä naapuripalstoilla.

Koskien liikevaihdon kehitystä koskevaa lausumaa, tiedotteessa sanotaan: " Vuoden 2018 valuuttakursseilla laskettuna liikevaihdon kasvu vertailukaudesta olisi ollut kolmannella vuosineljänneksellä 5 prosenttia"

Oikea sanonta olisi ollut: "Vuoden 2018 valuuttakursseilla laskettuna liikevaihdon kasvu vertailukaudesta olisi ollut kolmannella vuosineljänneksellä viisi prosenttia raportoitua suurempi"

Terveisin

ilari koskelo

Näytä koko viesti
Dovre - 11.3.2019 10.27

Tervehdys,

Seuraavassa esitän Dovre Group Oyj:n osakkeenomistajan ominaisuudessa selventävän ohjeen koskien Dovren yhtiökokousta. Sitä ei tule tulkita hallituksen tai hallituksen jäsenen kommentiksi. Valtakirjamenettely on sinänsä normaali liiketoimenpide, eikä sillä ole suoranaista sidosta Dovren yhtiökokoukseen. Edelleen, minulla on oikeus osallistua keskusteluun myös osakkeenomistajana.

Osakkeenomistajana toivon, että mahdollisimman moni osakkeenomistajista pääsee paikalle Dovren yhtiökokoukseen 27.3. Mikäli työ- tai muiden kiireiden takia tämä ei ole mahdollista, niin asian voi hoitaa valtakirjamenettelyllä. Prosessina se menee seuraavasti:

- Voit tilata Dovren hyväksymän valtakirjapohjan vaikka minulta (word doku). Tai muualta. ilari.koskelo@navdata.fi

- Valitset sellaisen henkilön, joka on tulossa kokoukseen ja jonka äänestyskäyttäytymiseen luotat. Voitte myös sopia, että hän äänestää aina ohjeesi mukaan eikä    oman mielensä mukaan.

- Täytät valtakirjaan valtuutetun tiedot, omat tietosi ja allekirjoitat. Valtakirjaan tarvitaan molempien SOTU tunnukset. Kuten Dovren AGM kutsussa todetaan, yhtiö tulee   käyttämään SOTU tunnuksia vain ja ainoastaan osakkaan tunnistamistoimenpiteenä.

-  Skannaat ja lähetät valtuutetulle. Valtuutettu lähettää skannatun kopion valtakirjasta Marja Saukkoselle Dovreen ja tekstin ”Ilmoittaudun Dovre Group Oyj:n 27.3.2019    pidettävään yhtiökokoukseen valtakirjalla ””Matti Meikäläisen”” puolesta”.

Terveisin

ilari koskelo

Näytä koko viesti