Olet täällä

Dovre - 11.3.2019 10.27

Tervehdys,

Seuraavassa esitän Dovre Group Oyj:n osakkeenomistajan ominaisuudessa selventävän ohjeen koskien Dovren yhtiökokousta. Sitä ei tule tulkita hallituksen tai hallituksen jäsenen kommentiksi. Valtakirjamenettely on sinänsä normaali liiketoimenpide, eikä sillä ole suoranaista sidosta Dovren yhtiökokoukseen. Edelleen, minulla on oikeus osallistua keskusteluun myös osakkeenomistajana.

Osakkeenomistajana toivon, että mahdollisimman moni osakkeenomistajista pääsee paikalle Dovren yhtiökokoukseen 27.3. Mikäli työ- tai muiden kiireiden takia tämä ei ole mahdollista, niin asian voi hoitaa valtakirjamenettelyllä. Prosessina se menee seuraavasti:

- Voit tilata Dovren hyväksymän valtakirjapohjan vaikka minulta (word doku). Tai muualta. ilari.koskelo@navdata.fi

- Valitset sellaisen henkilön, joka on tulossa kokoukseen ja jonka äänestyskäyttäytymiseen luotat. Voitte myös sopia, että hän äänestää aina ohjeesi mukaan eikä    oman mielensä mukaan.

- Täytät valtakirjaan valtuutetun tiedot, omat tietosi ja allekirjoitat. Valtakirjaan tarvitaan molempien SOTU tunnukset. Kuten Dovren AGM kutsussa todetaan, yhtiö tulee   käyttämään SOTU tunnuksia vain ja ainoastaan osakkaan tunnistamistoimenpiteenä.

-  Skannaat ja lähetät valtuutetulle. Valtuutettu lähettää skannatun kopion valtakirjasta Marja Saukkoselle Dovreen ja tekstin ”Ilmoittaudun Dovre Group Oyj:n 27.3.2019    pidettävään yhtiökokoukseen valtakirjalla ””Matti Meikäläisen”” puolesta”.

Terveisin

ilari koskelo

Näytä koko viesti