Olet täällä

Saga Furs Oyj - 13.1.2022 10.57

Iltoja vain.

Sagan osake on pyörinyt 12-13 välillä. Tänään oli jopa myynti puolella isommasti tarjolla. Mut kuitenkin markkina tilanne on hieman vaikea, vaikka Sagan viime vuoden tulos tulee olemaan hyvä. 

Jos katsoo historia, niin tilanne on saman kaltainen kuin 2015 noin. Tulosta syntyy mut jostain syystä osake himmaa ja laskee pienin erin. On markkina häiriö ja kuinka kauan se kestää? Tämä vuosi tai toinen? 

Kiina on tämän hetken valossa kaput ja kun tämä markkina pettää, niin se tuntuu. Näillä näkymin maaliskuun kauppa menee penkin alle ja toivoa on kesän kauppojen normalisoitumisesta. Jos näin menee, niin tuottajien tarjonta vähenee. 

Tällä.hetkellä suorakauppa pelaa vain turkin ostajien kautta ja odotettavissa on tämän markkina raon loppuvan ennen Sagan maaliskuun huutaria. Sagan provikka on vain liian kallis tähän markkinatilanteeseen.

Tämä kaikki oli siis ketun osalta. Minkki on taas niin syvällä suossa, ettei se liiku markkinoilla Kiinan tilanteen takia.

Yhden kortin varassa ollaan ja näköjään nyt se pettää!

 

Näytä koko viesti
Kempower - 23.12.2021 11.42

Päivää vain.

Milloin tästä vihreästä kuplasta irtautuisi? Osake nousee päivittäin toistakymmentä %🤔

Näytä koko viesti
Kempower - 21.12.2021 12.19

Päivää vain.

5 miljoonan euron diili Vattenfallille!

Näin se lähtee vihreys kukoistamaan tälläkin saralla😊

Lisätty näihin päiviin asti isolla kädellä. 

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj - 14.12.2021 10.37

Iltoja vain.

Tänään aloitti Sagan joulukuun huutokauppa. Kauppa alkoi minkillä, joka aloitti matalaliidon kaupoissa. Myynti jäi tasolle 10-30%. Epäilen näin. Yllättävää oli huutokaupan alkupuolella Sagan auction monitorin pettäminen ja mitä YouTube näki, niin passetia näyttö huusi pääsääntöisesti. Sagan sivuilla myyntitulokset näyttää no data.

No. Huomenna jatkuu tämä Kiinan poissa olo kaupoista ja myynti on vielä huonompi jos tuosta nyt voi huonommasti mennä. 

Siniketun tarjonta on taas niin huonoa ( laadullisesti ja ennenkaikkea tumman värin suhteen ), että epäilen pienessä pääkopassa Sagan vetävän hinnan niin alas että suorakauppa pienentyisi.

Osake on vielä 13 yläpuolella, mutta epäilen tämän huutokaupan jälkeen tilanteen olevan matalampi.

Saga vierittää syyn huonosta kaupoista koronan syyksi Kiinassa ja tottakai se osittain onkin, mutta jostakin syystä karva kauppa takkuaa perinteisilläkin ostopäivillä Kiinassa.

https://www.sagafurs.com/fi/yhtio/uutiset/saga-fursin-joulukuun-huutokau...

 

Näytä koko viesti
Kempower - 7.12.2021 10.18

Iltoja vain.

Merkitsin kans mielestäni ison potin. Saapa nähdä mitä sitten saa loppupelissä. Pika voittoja en lähde tällä hakemaan, vaan odottelen mitä tuo tullessaan. Mahdollisuudet tässä vihreän maailman ilossa on merkittävät. 

Ajatus on ostaa lisää kun kauppa alkaa ja toivon ettei hinta karkaa liian korkealle aloituksessa. Aika näyttää.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 5.11.2021 09.46

Iltoja vain.

On nää jutut menny ala-arvoiseksi täällä. Eikö tällä palstalla pitäisi miettiä ja keskustella, mitä tämä korona vaikuttaa talouteen ja pörssään. Mikä on Euroopan,Venäjän, rapakon takana ja Kiinan tilanne. Mikä on niiden vaikutus on kurssikäppyröihin.

Sori, mut vähän väsynyt tähän keskustelun tasoon.

 

 

Näytä koko viesti
Sijoitusmokat - 31.10.2021 09.08

Iltoja vain.

PMJ automec tai jotain sinne päin. Ostin markka aikana n.40k edestä. Tuona aikana oli tärkeämpää tekemistä kuin tuijotella pörssää. Ja kun seuraavan kerran katoin yhtiötä osake oli tipahtanut puolella. No ajattelin, et kyllä se sieltä nousee🤗

Sitten kun vilikasin osaketta hinta oli jo niin alas vedetty, et ajattelin. Olkoot paskat. 

Sen jälkeen yhtiö on muuttanut nimeä, jos ei kerran tai kahdesti. Onko nykyään joku Valoe tai jotain sinne päin. Omistuskin on nykyään jotain centin tai jopa parin centin arvoinen. 

Oon pitänyt tämän osakkeen opetuksena itselläni salkussa, kun ihminen on niin tyhmä et vituttaa kuin pientä eläintä.

No oon tosiaan päässyt tästä yli mut ois ne rahat vaikka ryypäänny, kun vielä silloin elämä maistui.

 

 

 

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj - 9.7.2021 09.42

Päivää vain. 

Erittäin isot kiitokset sinulle Bingo53, asian selventämisestä. 

Hyvää kesän jatkoa. 

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj - 8.7.2021 10.56

Iltoja vain.

Hs uutinen painoi jo tämän karvakasan 16 alle. Huomenna meno jatkuu, mutta tänään osake tipahti vain n. 3% , kun edellisinä päivinä hinta tippui 5% per päivä. Milloin pohjat löytyy? 

Niin sekaisten on ala tällä hetkellä ja tulee mieleen syksy 2020, kun köpis löi lankulle 17 milj. Minkkiä. Onko nyt samat mahdollisuudet kuin silloin? En osaa vastata.

Saga vähensi milj minkkiä tarjonnasta äsken jostain syystä. Ensteks oli 11 milj tälle kaudelle, mut lähti milj. pois. Olisiko köpiksen myyntipolitiikka varjona tähän päätökseen, kun jatkavat myyntiä syyskuulle asti varastomyynnillä. Vedettiinkö normi eli regulaari tuote pois syksystä vai mikä on? Ostajilla täytyy olla riskin sieto kyky nyt herkällä, kun vähittäis myynti ratkaisee Kiinassa ensitalvena pelin.

Pyytäisin apua sijoitustiedon väeltä tässä asiassa. Jos ja kun Sagan pääoma nousisi turkistauksen kiellosta johtuen siirtymäajan aikana merkittävästi. ( kävisi köpiksesti ) Silloin Saga irtautuisi pörssistä ja Saga laitettaisiin lihoiksi pääomistajien tahdosta. Niin nyt kysymys. Miten vähemmistö ( C osake ) osakkeiden omistuksen kävisi.olisiko korvaus osakkeesta osake pääoman mukainen pörssistä irtaumiselle? Vai voiko pääomistaja määritellä hinnan? 

En tiedä osasinko kysyä asiaa, et ymmärtäisitte, mutta voisiko joku neuvoa asiassa. Onko historiassa tämän tapaista tilannetta?

 

 

 

 

 

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj - 5.7.2021 10.13

Iltoja vain.

Kehoitin varovaisuuteen tämän kanssa. 19,50 huiput ja nyt 17 pinnassa. Tää on raastava osake. Hinta poukkoilee sinne tänne ja oon ainakin ite niin väsynyt tähän. Ensteks Sagan huutokauppa mahtava pläjäys. Sitte köpiksen huutari 50% myynnillä seuraavalla viikolla. Köpis lupasi varasto myynnin jatkuvan syyskuulle asti huutokaupan lähtöhinnoilla. Miksi? Onko ostajilla rahat loppu ja haluavat maksuaikaa? Vai onko tämä yhteiskumppanin kädenpuristus pitkästä yhteisestä ajasta? Ensimmäinen kerta jos näin on kun raha on kyseessä.

Sitten tuli tämä EU alustava häkki paska, jonka hyväksyi miltein kaikki maat alustavasti. No Ranska oli pupujen puolella ja veti välistä. Joku itäblokin maa oli vastaan asiassa ja Puola oli hyväksymässä tämän, miksi?

No, viime viikolla kuulemma on Puolasta löytynyt pari tarhaa, josta taas koronaviruksen minkkituottajaa on pistänyt eläimet kuoppaan. Tää Puolan vaikutus on Sagalle iso tekijä. Sitä en tiiä onko nää tarhat minkä kokoisia, mutta jos osuu erittäin isoon tarhaan niin vaikutus on iso poliittisesti ja paskan reallistinen asia. Minkin hinta kyllä nousee, mutta tulevaisuuden tuotanto on kohta niin minimissä, että kipeää käy! 

Ooppa taas Sagan omistaja ja katso kauas tulevaisuuteen!

Näytä koko viesti