Olet täällä

Betsson - 22.7.2021 09.22

Osavuotiskatsauksen slideissa tekstinä: Existing Markets, New markets, B2B ja M&A. Eli ilmeisesti kaikilla rintamilla edetään. Visiot, missiot ja ambitiot myös määritely.

Kilpailijoihin verrattuna firma on kuitenkin keskikokoinen eli hieman epäilyttää että organisaatio skaalautuu kunnolla näihin kaikkiin. Luvut sinänsä ok mutta kuinka paljon Covid myötätuulen ansiosta. Osinko ollut ok ja löytyy salkusta..

Näytä koko viesti
Betsson - 22.7.2021 03.26

Betssonin strategia ei oikein aukea, eli pohjoisessa pelataan puolustuspeliä, Itä-Eurooppaan, Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan laajennetaan, jenkkilään mennään sekä B2B että B2C rintamalla jne. Luvut jotenkin ok, mutta suunta jää edelleen auki. Q3 update tässä vaiheessa ei kerro paljoakaan, eli mukana on kuitenkin jalkapallon Euroopan mestaruuskilpailut finaaleineen.

Näytä koko viesti
ADS Crude Carriers - 30.10.2020 06.17

Heh, täysin tiedossa mitä Suomen laki asiasta sanoo ja oletan, että sama myös Norjassa. Kommentti organisaatioiden prioriteeteista silti sama. Jos on yhtään ollut työelämässä niin asian pitäisi olla tuttu. Aiheesta on tehty myös akateemisia tutkimuksia. Anyway toivotaan että ADS:n osalta purkavat yhtiön tai eivät ainakaan lähde väkisin rakentamaan uutta laivastoa.

Näytä koko viesti
ADS Crude Carriers - 24.10.2020 04.09

Yleensä ensimmäinen tavoite jokaisella organisaatiolla on pysyä hengissä. Eli ei kannatane pidätellä hengitystä rahojen jakamisen suhteen. Pesällisellä mukana keväästä.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 14.8.2020 09.45

Suomeen myös seuraavat kunnallisvaalit ja miksei myös presidentin vaalit postiäänestyksenä. Tämä siis ilman että tarvitsee käydä konttorilla. Ainakin Kelalla tietoa kenellä on kansalaisuus ja postiäänestykselle olisi etäisyyksien myötä tarvetta. Mikä voisi mennä pieleen?

Näytä koko viesti
Telia - 16.6.2020 10.34

Markkinan mukaan Telialle positiivinen uutinen.

Anyway hinta Turkcell osuudesta näyttäisi olevan 50% alle sen mitä pörssissä maksetaan. Näyttää siltä että Telian johto ei pystynyt purkamaan Holding järjestelyä ilman alennusta ja ovat nostamassa kädet pystyyn. Jokainen tulkitsee tämän tietysti omasta suunnastaan.

Näytä koko viesti
Telia - 16.6.2020 07.20

" 2020-06-16 15:25 UTC Telia Company notes speculations in the media regarding a potential divestment of its stake in Turkcell Holding and can confirm that discussions are currently ongoing with The Turkish Wealth Fund regarding a potential divestment of its indirect stake in Turkcell for approximately 530 MUSD."

" Telia Company owns 47.1 percent of Turkcell Holding, a holding company owned by Cukurova, LetterOne and Telia Company. Its only operation is the ownership of 51 percent in Turkcell. "

NYSEssä TKC market value näyttää olevan 4,7B ja nyt ollaan ilmeisesti myymässä Holdingin neljännestä.. Pitäisi vaan ymmärtää pysyä poissa näistä valtionyhtiöistä.

Näytä koko viesti
ADS Crude Carriers - 27.5.2020 09.08

Oheisessa ollut hyvä yhteenveto markkinatilanteesta ja tietoa kaupoista. Viikkoraportti löytyy ilman rekisteröintiä googlen kautta.

https://compassmar.com/Compass_Maritime_Weekly_Market_Reports.html

Näytä koko viesti
Jenkki-ETF:t ja ulkomaiset välittäjät - 25.5.2020 05.54

Heikin Ashi kirjoitti:

Kun kerran  amerikkalaisiin ETFiin sijoittaminen on jo jonkin aikaa ollut muilta kuin "ammatimaisilta sijoittajilta" kielletty, pitäisikö kieltää myös sijoittaminen yksittäisten amerikkalaisten yhtiöiden osakkeisiin, nehän vasta riskisiä ovat ETFiin verratuna (ilman hajautusta)  ja ilman kunnollisia esitteitä (en ole ainakaan suomeksi niitä paljon havainnut). Voi tätä järjen vähyyttä (sama järjen heikkous koskee suomalaisen osakesäästötilin sääntöjä) .  ;-D

Ei muuten kannata kysellä. Ensin Tobinin vero Eurooppaan ja sitten yksityissijoittajille kielto ostaa jenkki osakkeita, koska esitteitä ei ole kotimaisilla kielillä. Samalla päästään verovälttelystä ja tuetaan yritystoimintaa Euroopassa;)

Näytä koko viesti
Jenkki-ETF:t ja ulkomaiset välittäjät - 25.5.2020 09.15

US kohde-etuuksien osalta käytäntö on selvä. Miten menee jos kohde on listattu Euroopassa ja jenkeissä ADR, josta edelleen optiot?

>>>>>>>>>>>>>>

Sivuhuomautuksena tämä jenkki ETF:ien kielto ei oikein avaudu muuten kuin europpalaisten pankkien suojaamisena. Oliko perusteluna muutakin kuin että esitteitä ei saatavilla saksaksi ja ranskaksi?

Näytä koko viesti