Olet täällä

Usa Vaalit 2020 - 9.11.2019 12.29

Bidenin kerroin demokraattien ehdokkaaksi taitaa olla Betfair:lla 5,2 eli siitä veikkaamaan:) Itse oletan että Biden vanhempi ei ole pojan takia kuivilla Ukraina casesta vaan tämä tulee näkymään ehdokasmittelöissä. Bloombergin osallistumisesta näytti jo olevan spekulaatioita.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 8.11.2019 10.51

Media tyytyväinen kun käänteitä riittää koko koko vaalivuodeksi. Jos lähtee arvailemaan, niin tiesivät jo aiemmin mihin sotkuun Bidenin poika on osallistunut. Yrittivät saada jutun aukeamaan Ukrainan suunnasta, mutta tämä lähti osin käsistä. Anyway jos tilanne alkaa oikeasti lämpenemään niin taustalla oleva sotku tulee julkisuuteen.

Tilanteen eskaloituessa Giuliani joutuu myös todennäköisesti ensin ottamaan syyn niskoilleen. Jos demokraatit eivät onnistu kaivamaan jostain parempia ehdokkaita herran jatkokausi näyttää todennäköiseltä. Tilanne voi kyllä muuttua nopeastikin..

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 5.11.2019 07.50

Muutama sivuhuomio aiempiin. Etätyö sopii ok tapauksiin jossa tuotos saadaan kasaan yhden henkilön tekemänä. Jos asia vaatii iterointia ja useamman henkilön osallistumista se on tehokkaampaa tehdä siten että henkilöt ovat samassa tilassa. Työvälineet kehittyvät eli tämä tietysti tulee hiljalleen muuttumaan. Oma arvio on että saman asian suunnittelu kasvotusten on 2-3 kertaa nopeampaa kuin sama etäyhteyden kanssa.

Tasa-arvoon ja ylläolevaan keskusteluun liittyen mielenkiintoista, että pelkästään naisista koostuvia e-sport joukkueita näkee harvemmin. Enkä viittaa pelkästään FPS peleihin. Selitykseksi ei oikein käy, että tytöille/naisille ei anneta mahdollisuutta. Samoin naiset tuntuvat olevan selkeässä vähemmistössä uusissa domaineissa kuten virtuaalivaluutoissa. Sitten hämmästellään 10 v päästä kun business on niin sukupuolijakautunutta ja palkoissakin on eroa. Oma tulkinta on että tässä on valitettavasti jotain geeneihin liittyvää taustalla. Tilanne voidaan tietysti korjata kiintiöillä..

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute - 31.7.2019 10.50

Sama pyyntö kuin Matteuksella. Keskustelua tulee seurattua mutta ei kirjautuneena. Klikkailu aina ketjun loppuun ja sama takaisin pääsivulle ei oikein käyttäjäystävällistä. Vai onko tarkoitus lisätä_ käyttöä  kirjautuneena?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 15.11.2018 12.01

Samaa mieltä. Vaikea myös nähdä, etteikö tämä toteutuisi. 

Tästä oli tosin jossain keskustelussa että valtiollisen kolikon nimi voisi olla ORW. Henkilökohtainen tunniste ja veronumero mukana jokaisessa siirrossa omana kenttänään. Esimerkiksi ALV:t voisivat siirtyä maksujen yhteydessä suoraan verottajalle. Kysymys olisi sitten mitä käy nykyisille kryptoille eli kiellettäisiinkö samalla niiden käyttö.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 14.11.2018 09.00

Mailchimp ja Ruby on Rails!?:) no UX/Linux, Apache..

>>>>>>>>>>>>>>>

Oheinen uutinen oli oletettavissa, eli isommat pelurit tulossa mukaan. Perusteluina perinteiset turvallisuus ja kuluttajien suojelu..

Regulators have voiced concerns with digital currencies and called for greater oversight.

"I believe we should consider the possibility to issue digital currency," Ms Lagarde said in a speech at a conference in Singapore. "There may be a role for the state to supply money to the digital economy."

 https://www.imf.org/en/News/Articles/2018/11/13/sp111418-winds-of-change...

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 9.11.2018 09.07

Jep. Vaikeuskertoimen muuttuminen varmasti vaikuttaa tilanteeseen, mutta yleisesti tila jossa voi toimia kannattavasti on kaventunut. Nyt voisi sitten miettiä mihin kehitys johtaa. Eli käykö tässä samalla tavalla kuin muualla busineksessa eli # isointa ja tehokkainta jakavat jossain vaiheessa koko markkinan. Tuote on kyllä aikalailla standardi..

Jos isoja pelureita on louhintapuolella vain muutama kontrollointi helpompaa. Vaikuttaako yleistymiseen? Alt-coineilla ei ole suoraan samaa ongelmaa mutta ainakin bitcoinilla kyllä.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 8.11.2018 11.07

my 5 cnts: eli miningin puolella markkina kiristynyt. Nykyinen hintataso kattaa mainaukseen käytetyn energian hinnan ja raudan investoinnit/poistot. Mitään isompaa profitia ei pääse tekemään -> markkina alkaa olla tehokas;) Voisi arvata myös että mining olisi keskittymässä, eli pienemmät ei ammattimaiset toimijat vähitellen putoamassa. Joku joka tietää enemmän voisi kumota tai vahvistaa..

Markkinan puolella sovelluksia tulee enemmän ja käyttö laajenee. Täysi kieltäminen valtioiden puolelta käy vaikeammaksi ja edelleen epätodennäköisemmäksi -> tukee kurssia. Epävarmuus kyseisestä sitten taustalla mikä estää isommat nousut.

Näytä koko viesti
Ajankohtaisia kirjoituksia taloudesta - 29.9.2018 09.53

Hyvä teksti ja erinomainen kiteytys "Euro oli ratkaisu ongelmaan, jota ei enää ollut". Eli samaa mieltä aiheesta. Tästä huolimatta hyvä pitää mielessä myös että EU:ssa ja Eurossa ei ole kyse pelkästään taloudellisesta järjestelystä. Suomelle on todennäköisesti parempi yrittää kuulua länteen ja NATO ei sisäisestä vastustuksesta johtuen ole ollut mahdollinen. Tämä siis jos ei haluta "liittoutua" idän suuntaan.

Toinen asia liittyen kaupankäyntiin eli koosta ja neuvotteluvoimasta on yleensä apua. Esimerkiksi jos kauppasopimuksista tulleista tms. tulee vääntöä esim jenkkien, Venäjän tai Kiinan sisäpolitiikan takia.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 4.7.2018 11.39

Tietysti hyvä jos säännökset alkavat muotoutua. Anyway tässä taas näkyy että kun on palkattu joku tekemään säädöksiä niin niitä sitten tehdään. Krypto ja fina-alueella olisi kehitettävää, mutta tällä sääntelyllä koko ala tapetaan Suomessa. Huvittavaa on että sitten tätä verotettua rahaa tungetaan Tekesin kautta takaisin markkinoille. If it moves, tax it. If keeps moving regulate it.. Verohallintoon saisivat palkata useamman johtavan asiantuntijan miettimään sekä henkilö- että yritysverotuksen yksinkertaistamista. Oheinen hyvä esimerkki missä nyt mennään.

Näytä koko viesti