ADS Crude Carriers -

Heh, täysin tiedossa mitä Suomen laki asiasta sanoo ja oletan, että sama myös Norjassa. Kommentti organisaatioiden prioriteeteista silti sama. Jos on yhtään ollut työelämässä niin asian pitäisi olla tuttu. Aiheesta on tehty myös akateemisia tutkimuksia. Anyway toivotaan että ADS:n osalta purkavat yhtiön tai eivät ainakaan lähde väkisin rakentamaan uutta laivastoa.

Näytä koko viesti
ADS Crude Carriers -

Yleensä ensimmäinen tavoite jokaisella organisaatiolla on pysyä hengissä. Eli ei kannatane pidätellä hengitystä rahojen jakamisen suhteen. Pesällisellä mukana keväästä.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Suomeen myös seuraavat kunnallisvaalit ja miksei myös presidentin vaalit postiäänestyksenä. Tämä siis ilman että tarvitsee käydä konttorilla. Ainakin Kelalla tietoa kenellä on kansalaisuus ja postiäänestykselle olisi etäisyyksien myötä tarvetta. Mikä voisi mennä pieleen?

Näytä koko viesti
Telia -

Markkinan mukaan Telialle positiivinen uutinen.

Anyway hinta Turkcell osuudesta näyttäisi olevan 50% alle sen mitä pörssissä maksetaan. Näyttää siltä että Telian johto ei pystynyt purkamaan Holding järjestelyä ilman alennusta ja ovat nostamassa kädet pystyyn. Jokainen tulkitsee tämän tietysti omasta suunnastaan.

Näytä koko viesti
Telia -

" 2020-06-16 15:25 UTC Telia Company notes speculations in the media regarding a potential divestment of its stake in Turkcell Holding and can confirm that discussions are currently ongoing with The Turkish Wealth Fund regarding a potential divestment of its indirect stake in Turkcell for approximately 530 MUSD."

" Telia Company owns 47.1 percent of Turkcell Holding, a holding company owned by Cukurova, LetterOne and Telia Company. Its only operation is the ownership of 51 percent in Turkcell. "

NYSEssä TKC market value näyttää olevan 4,7B ja nyt ollaan ilmeisesti myymässä Holdingin neljännestä.. Pitäisi vaan ymmärtää pysyä poissa näistä valtionyhtiöistä.

Näytä koko viesti
ADS Crude Carriers -

Oheisessa ollut hyvä yhteenveto markkinatilanteesta ja tietoa kaupoista. Viikkoraportti löytyy ilman rekisteröintiä googlen kautta.

https://compassmar.com/Compass_Maritime_Weekly_Market_Reports.html

Näytä koko viesti
Jenkki-ETF:t ja ulkomaiset välittäjät -
Heikin Ashi kirjoitti:

Kun kerran  amerikkalaisiin ETFiin sijoittaminen on jo jonkin aikaa ollut muilta kuin "ammatimaisilta sijoittajilta" kielletty, pitäisikö kieltää myös sijoittaminen yksittäisten amerikkalaisten yhtiöiden osakkeisiin, nehän vasta riskisiä ovat ETFiin verratuna (ilman hajautusta)  ja ilman kunnollisia esitteitä (en ole ainakaan suomeksi niitä paljon havainnut). Voi tätä järjen vähyyttä (sama järjen heikkous koskee suomalaisen osakesäästötilin sääntöjä) .  ;-D

Ei muuten kannata kysellä. Ensin Tobinin vero Eurooppaan ja sitten yksityissijoittajille kielto ostaa jenkki osakkeita, koska esitteitä ei ole kotimaisilla kielillä. Samalla päästään verovälttelystä ja tuetaan yritystoimintaa Euroopassa;)

Näytä koko viesti
Jenkki-ETF:t ja ulkomaiset välittäjät -

US kohde-etuuksien osalta käytäntö on selvä. Miten menee jos kohde on listattu Euroopassa ja jenkeissä ADR, josta edelleen optiot?

>>>>>>>>>>>>>>

Sivuhuomautuksena tämä jenkki ETF:ien kielto ei oikein avaudu muuten kuin europpalaisten pankkien suojaamisena. Oliko perusteluna muutakin kuin että esitteitä ei saatavilla saksaksi ja ranskaksi?

Näytä koko viesti
Kindred -
THAIMING kirjoitti:

Positiivinen uutinen muuten punaiseen päivään:

 

The shareholders of the betting company Kindred are called to an Extraordinary General Meeting on Thursday, June 11 in Stockholm.

The Board wants authorization from the AGM to repurchase a maximum of 22.69 million shares / depository receipts.

The Board's intention is that repurchased shares / depositary receipts should either be canceled, used as consideration for acquisitions or issued to employees as part of options programs or share-based incentive programs.

Osakkeiden kokonaismäärä taitaa olla 230 M eli pyyntö 10 % osakekannasta. Kuulostaa hyvältä edellyttäen että tarkoituksena ei ole rakentaa ns. kannustavaa optio-ohjelmaa henkilökunnalle.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Greenspan 79 v. kun vielä Fed:n johdossa. Tosin USA:n pressalla taitaa olla punainen nappi ja muita vastuita.

Näytä koko viesti