Kesko -

Eikös sijoitetun pääoman tuotto (ROI) ole vain vajaa 4 %, mutta sidotun pääoman tuotto (ROCE) lähes 10 %?

Näytä koko viesti
Nixu -

sori ei näkynyt. Eli. Tai tekee Nixusta pelipaperin kuten minä. Kolmesti omistanut tänä vuonna ja tyytyväinen tuottoon.

(1) alkuvuosi 2 viikkoa = + 22,4 %

(2) helmi-maaliskuussa 7 vikkoa = + 42,5 %

(3)  kesällä 5 viikkoa = + 14,3 %

Näytä koko viesti
Nixu -

Näytä koko viesti
Terveystalo -

Terveystalo on saanut uuden toimarin. Se, mikä on nimityksessä outoa on, että uusi toimari Ville Iho palkattiin toiseen pörssiyhtiöön toimariksi vasta tänä vuonna. Tietääkö joku, mistä ilmeinen virherekrytointi Nurmiselle johtui ja miksi Terveystalo otti tietoisen riskin palkatessaan hänet?

Näytä koko viesti
Ilkka -

Taitaa olla Ilkassa mulle liikaa riskiä. Markkina-arvo yli 94 m, liikevaihtoa vain reilu 9 miltsiä ja viimeisen osarinkin tulos miinuksella.

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2019 -

Teoriassa on vielä sekin mahdollisuus, että Rinne pannaan epäonnistumaan hallituksen muodostamisessa ja muodostetaan hallitus: persut, kok, kepu ja kd. Eli lähes porvarihallitus, joka ei kuitenkaan nykyisenkaltainen, koska halla-aho ei ole soini, sipilä ei mukana, kd mukana. Toivottavasti muu kuin (fiksu työperäinen) maahanmuutto kiristyy, ilmastonmuutostoimenpiteissä suhteellisuudentaju ja bisneksentekotaju mukaan, työmarkkinoiden uusiminen yleislakkoa pelkäämättä, verotuksen keventäminen. Tämä ei onnistu Rinteen johdolla. Sitä paitsi tällainen hallituspohja kunnioittaa myös vaalitulosta, koska mukana 2 voittajaa, 1 neutraali ja 1 hävinnyt. Ongelma tietysti pääministerin persoona. ennakkoluuloisesti ajateltuna - toivottavasti väärässä - halla-aho liikaa ristiriitaisia tunteita herättävä ja orpo taas liian nössö. Voivathan toki yllättää iloisesti.

Näytä koko viesti
osingot tilille -

tuli klo 13

Näytä koko viesti
osingot tilille -

miksei tullut vielä tilille?

Näytä koko viesti
osingot tilille -

niinpä olikin. thx!

Näytä koko viesti
General electric -

Olen sijoittaja, joka sijoitan kasvavia osinkoja maksaviin yhtiöihin, joten minulle GE:ssä on ollut muutamia varoittavia osa-alueita tänä vuonna:

(1) kurssi ei ole liikkunut mihinkään pitkään aikaan (vaikka kurssinousu onkin mulle sivuasia, osoittaisi se kuitenkin, että firmaa johdetaan hyvin)

(2) osinko puolitettiin. osingonleikkaus oikein punainen lippu minulle.

(3) liikevaihto laskenut pitkään. ei yksinään haittaisi, mutta kun esim liiketulos-% alentunut, on iso huolen aihe

(4) surkeasti suoriutunut GE Capital on osoitus koko yhtiön heikkoudesta

.

Näytä koko viesti