Olet täällä

Ovaro (os. Orava) - 18.12.2017 02.19

Yhtiökokouksessa paikallaolijoita? Päivitelkää tunnelmia jos mahdollista : )

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 15.12.2017 12.31

Kommervenkki kirjoitti:

Vaikka BTC kuolisi ei koko markkina kuole vaan joku tulee ottamaan kalifin paikan ja nyt pitää haistella näitä potentiaalisia vaihtoehtoja.

Mikä konsensus poppoolla on yleisesti tästä, eli mikäli Bitcoin-kupla-oletettu jossain vaiheessa puhkeaa, katoaako hyödyllisyyden illuusio myös muiden coinien osalta? 

Kaikella järjellähän bitcoineilla rikastunut raha hakee tällä hetkellä vain uusia kohteita ja mikäs sen selkeämpi kohde kuin nielty tarina kryptovaluuttojen merkityksestä ja tätä kautta tulevaisuuden nousukohteiden haistelu.

Mitä pidemmälle BTCn nousu on jatkunut, sen enemmän todellisuus on hämärtynyt. 

80% kuplaa, 15% merkitystä/innovaatiota, 5% salaliitto. IMO

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 23.10.2017 10.02

https://blog.kauppalehti.fi/80-plus-paivassa-osakesijoittajaksi/oravan-t...

Henri Elon blogitus tilanteesta, ei sisällä kummemmin näkemyksiä.

"Isoin riski Oravan pienosakkaan ja samalla kaikkien Oravan ja IH:n omistajien kannalta olisi eri leirien keskinäinen riitely siitä, mikä on viisasta ja mikä ei.

Oravalla ei ole enää luottamuspääomaa syötäväksi uudestaan. Käpyjä talven varalle on suojattava tarkoin.

Sekään tuskin on mahdoton ajatus, etteivätkö Investors House ja Orava voisi harkita IH:n irtautumista Oravasta niin, että neljännes Oravan asuntosalkusta ja veloista siirtyisi IH:lle – joko AIF-muotoisesti tai ilman."

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 17.10.2017 02.55

https://www.investorshouse.fi/sijoittajille/porssitiedotteet-ja-ilmoituk...

14:30 "Investors House ei ole tehnyt päätöksiä siitä, aikooko se jatkossa hankkia lisää Orava Asuntorahaston osakkeita."

Roininen tiedotteessa: 

Tapasimme vaihtotarjouksen aikana paljon Oravan osakkeenomistajia. Pääomistajan roolissa haluamme hyvässä yhteistyössä muiden osakkaiden kanssa edistää kaikkia Oravan omistaja-arvoa kasvattavia toimia. Aivan erityisesti olemme kiinnostuneet toimista, jotka parantavat Oravan perusliiketoiminnan kannattavuutta ja ovat toteutuskelpoisia. Korostaisin, että liikkeenjohdolliset toimet Oravan perusliiketoiminnan kannattavuuden parantamiseksi ovat välttämättömiä omistaja-arvon kasvattamiseksi.

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 16.10.2017 03.36

https://www.investorshouse.fi/sijoittajille/porssitiedotteet-ja-ilmoituk...

Vaihtotarjouksen alustavan tuloksen mukaan vaihtotarjouksessa tarjotut osakkeet edustavat noin 25,2 prosenttia kaikista Orava Asuntorahaston osakkeista ja äänistä.

"Pääomistajan roolissa haluamme hyvässä yhteistyössä muiden osakkaiden kanssa edistää kaikkia sellaisia toimia, joilla Oravan omistaja-arvoa voidaan parantaa. Keinovalikoiman suhteen olemme avoimia pitäen mielessä, että tehokkain – ja samalla välttämätön – keino nousevaan omistaja-arvoon on Oravan kannattavuuden parantaminen."

Eli IH määrää jatkossa...

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 12.10.2017 12.09

Oravan suunnalla ei tylsää.

http://oravaasuntorahasto.fi/talousinformaatio/porssitiedotteet/

Elite vetää vaihtotarjouksensa pois: http://cws.huginonline.com/E/171341/PR/201710/2141501_4.html

Tämä selkiyttää kuviota, osakkeenomistajat pääsevät valitsemaan vanhan poppoon ehdotuksen ja IH:n välillä.

Myös Roinisella kommentteja aamuun: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/investors-housen-petri-roininen-orava...

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 11.10.2017 08.51

Aika epäselvä kuvio.

Markkina ei ehdotuksesta juuri piitannut, tämä jakanee porukan silti riittävästi porukkaan ettei Eliten vaihtotarjous enää todennäköisesti saa 2/3 taakseen.

Mitenkähän tälläisen rahaston kanssa mikäli massalunastuksia?

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 10.10.2017 10.01

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/oravalla-tiedotustilaisuus-keskiviikk...

Oravalla tiedotustilaisuus huomenna klo 14.

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 4.10.2017 03.35

IH -Ryhmän kosiskelukirje pamahti postissa.

Skenaariopohdintoja:

Investors House ei saa juurikaan lisää hyväksyntöjä, sanotaan yhteensä alle 15% päättää tarttua vaihtotarjoukseen. Elite saa riittävän määräenemmistön taakseen, eli 2/3. Rahastointi toteutuu ja osakkeenomistajat saavat n. 7 eur per osake jotain kautta joskus.

Investors House saa paljon hyväksyntöjä, 25-35% osakekannasta. Hynägrande: "Ei ole mitenkään selvää että IH:n intresseissä on väkisin torpata Eliten tarjous. Jos IH + sisäpiiri omistaa merkittävät siivut Oravaa niin vaihtoehtona on aloittaa joku mittava tappelu tai ottaa lohdutuspalkintona nopea 30% pikavoitto, joka on syntynyt tämän kikkailun takia sille siivulle. Pikavoitto taskuun voi kelvata." -> IH on kuitenkin lupaillut kulujen karsimista ja toiminnan muuttamista yleisölle, luoko tämä painetta uskottavuusnäkökulmasta olla lopulta keräämättä pikavoittoja hyväksyneiden kustannuksella? Jos Eliten tarjous onnistutaan torppaamaan ja muita tarjouksia ei ilmaannu, saako Investors House tulevaisuudessa kuitenkin yhtiökokouksessa riittävästi osakkeita taakseen toiminnan muuttamiseksi Oravankin omistajien kannalta paremmaksi?

Eliten tarjous syystä tai toisesta estyy, mutta IH ei saa osakkeita / ääniä toiminnan muuttamiseen. Voiko tässä tapauksessa kuitenkin käydä niin että nykymalli jatkuu ja (lähes) kaikille käy huonosti?

IH:n ryhmän koolle kutsuma ylim. yhtiökokous siis 18.12 http://oravaasuntorahasto.fi/wp-content/uploads/2017/09/OravaPorssitiedote_20170928_1800.pdf
Eliten kannalta olisi varmaan kriittistä jotain konkreettista ilmoille mahdollisimman pian?

Arvostan ajatuksianne.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 3.10.2017 11.49

https://themerkle.com/segwit-adoption-is-at-7-bitcoin-is-scaling-at-a-ra...

Tää SegWit toistuu nyt joka puolella Bitcoin uutisissa, osaako joku selittää mitä, miksi, ja onko tällä jotain isompaa merkitystä?

Näytä koko viesti