JR:n allokaatioblogi -

Näin ulkomuistista itelläni on aika identtinen käyrä tuohon syyskuun alkuun asti. Ei vaan loppuvuoteen tullut +50% raketointia, vaan jäi junnaamaan -15% hujakoille.

Hienoa työtä ja kiitos kaikista hyvistä kirjoituksista tänä vuonna!

 

Näytä koko viesti
Omaisuuden turmelua -
Turmiolan Tommi kirjoitti:

Otin Embracerista varmat pois @46,85. Kivat 13 pinnaa kolmessa päivässä. Easy game yes

Sori, jos tätä on käsitelty aiemminkin, mutta en ainakaan muista vastausta.

Käsittääkseni sulla on kalliimmalla ostettuja salkussa, joten fifo-periaatteen mukaan tämä on turskamyynti. Jos Embracer laskee alle tuon 41,50 sek eikä koskaan nouse sen yli, niin oikeasti tuota treidivoittoahan ei pääse koskaan muodostumaan.

Miksi siis lasket tämän näin?

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -
Aki Pyysing kirjoitti:

Luulin jo pussittavani kakkospäivälle, kun myös AA oli ollut parempi kuin QJo. Tästä voisi pelata, että pelailen lähinnä ässiä ja settejä.

Eikös ennen vanhaan ollut sellainen huuli, että Akin turnausstäkin saldo on aina aloitusstäkki miinus blindit plus miinus ässillä voitetut tai hävityt merkit smiley 

Näytä koko viesti
Omaisuuden turmelua -

Oho, siis Tommilla ei ole YTD vielä miinuksella, vaikka Evo ja Embracer on kyntänyt rajusti viime aikoina? Itellä pamahti tänään -14%, kun muutama viikko sitten oli vielä +11%, lol.

Näytä koko viesti
Omaisuuden turmelua -

Kutkuttaako Tommia ottaa lisää Embraceria vai onko jo tarpeeksi? Taas möyrii siellä 65 SEK haminoilla. Ite lisäsin jo 72 SEK hinnalla ja yritän pilkkiä vielä lisää.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

Loistavaa, kun buffasit tuota. Ehdottomasti menee kuunteluun ensi tilassa!

Näytä koko viesti
Puuilo -
Kerakolli kirjoitti:

Olen täällä reuna alueella seurannut "halpa" kaupan rynnistystä. Hehtaari halleja rakennetaan monen toimijan voimin. Tänne on tulossa Puuilo ja Biltema. Ennestään on neljä Tokmannia ja Motonet.

Luulen ostovoiman kehityksen olevan ainakin lyhyellä tähtäimellä melko selvä ja se laskee. (inflatio, korkotaso ja palkkakehitys). Puhutaan, että heikko ostovoima tukee halpakauppaa. Mistä tämä ns. siirtymä tuohon halpakauppaan voisi tulla. nykyiset halpakaupat myy niin laadukasta tavaraa, ettei käsittääkseni ole mistä siirtyä ja kuka myy sitä ns. parempaa tavaraa mistä siirtyä.

Väitän että kannattava kasvu jää taskulaskimeen.

Kilpailutilannetta ei varmaankaan helpota, että ruotsalainen halpahallijätti Jula aloittaa Suomessa marraskuussa. Tässä vanhempi uutinen aiheesta: https://www.laju.fi/uutiset/jula-ruotsalainen-halpatavaratalo-rantautuu…

Näytä koko viesti
Omaisuuden turmelua -

Peesasin sua tuossa Embracerissa ja ostin @71 sek. Harmi, etten ostanut lisää vielä siinä 6x sek hinnoilla. Ihan hyvät tuotot kyllä jo nyt. Meinaatko alkaa keventelemään 100 sek haminoilla vai miten ajattelit tuon kehittyvän?

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 -

Mites tämä sota näyttäytyy siellä Miamissa? Onko asia millä lailla tapetilla uutisissa, pokeripöydässä tai strippiluolassa? Kiinnostaako tämä ihmisiä siellä?

Näytä koko viesti
Volvo Cars -

Volvo tänään +17,65% ja eilenkin jotain +10%. Kertokaahan ruotsinkielen- tai googlaustaitoiset, että mikä kurssia on nostanut.

Näytä koko viesti