Olet täällä

Volvo Cars - 12.11.2021 11.49

Volvo tänään +17,65% ja eilenkin jotain +10%. Kertokaahan ruotsinkielen- tai googlaustaitoiset, että mikä kurssia on nostanut.

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 11.11.2021 10.48

Yllättävää, ettei kukaan ole kommentoinut Puolan rajan tilannetta. Mielellään sitä kuulisi fiksujen ihmisten spekulaatioita. Pukkaako WW3:a vai hiipuuko tuosta hiljalleen?

Onneksi Suomi on täällä pohjolassa turvassa... eiku frown

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 22.3.2021 05.50

jarree kirjoitti:

 

hauturi kirjoitti:

Itseäni ihmetyttää porukat, jotka kerääntyvät vaikkapa Prisman hevi-osastolle tiiviiksi ryhmiksi. Olkoonkin että on maskit päällä, mutta pakkoko siinä on ahtaalla käytävällä jumittaa vartti vaihtamassa kuulumisia? Antaisivat muiden asioida rauhassa ja menisivät vaikka pihalle vaihtamaan kuulumisensa.

 

En tiedä miksi, mutta kun itse (ennen koronaa) Prismassa/CM asioinut niin tuttuja tapaa juuri hevi-osastolla. Kai siellä palloillaan ympäriinsä hakemassa epäjärjestyksessä eri tuotteita toisin kuin muilla osastoilla.

Itseäni hämmästyttää pariskunnat (ja perheet), joiden on pakko tulla yhdessä kauppaan ja siinä sitten isoon ääneen miettiä mitä ostetaan. Eikö naiset jaksa kantaa ostoksia autoon/kotiin vai onko miehet liian tyhmiä, etteivät osaa tehdä ostoksia itsenäisesti? Vai miksi eivät selviä hommasta yksin. Meinas mennä yksi päivä hermot, kun joku tissiposkiukko kysyi vaimokkeeltaan "onko meillä paahtoleipää?". Voi jumalauta, katso siellä himassa onko sitä leipää, merkitse se ostoslistaan, jos et muuten muista ja mene leipähyllylle kaupassa. Tarvitse sinne kauppaan tulla tollaisia kyselemään.

Näytä koko viesti
Suomalaiset ovat liian hyväuskoisia - 28.1.2021 06.07

Aki: "Ohjeistan yli kolmekymppiset pienikuluisten indeksirahastojen tai ETF:ien pariin ja nuoremmat lukemaan Seppo Saarion ”Miten sijoitan pörssiosakkeisiin”

Itellä ikää 36v ja Saarion kirja just työn alla. Fuck, arvasin, että liian myöhään sitä alettiin rimpuilemaan... En ole tosin varmaan kahdeksaan viikkoon lukenut sivuakaan, joten lukuinto ei ole ollut kovimmasta päästä.

Oon kyllä kallistunut kokoajan enemmän siihen, että täytyy varmaan laittaa ylimääräiset kyhnyt vaan johonkin rahastoon, koska en näe, että itselläni on mitään kykyjä tehdä parempaa tuottoa osakkeita valitsemalla.

Itseä vähän kyllä häiritsee, kun jotkut Pyysingit aina nälvivät indeksisijoittajille. On kyllä totta, että onhan se aika nössöä ja ennenkaikkea tylsää. Siksi itsekin vanhana betsaajana sitä haluaisi vähän lähteä osakepoiminnan maailmaan mukaan.

No, kuten Aki mainitsi, niin tärkeintä olisi vaan aloittaa. Vähän kyllä kuplan tuntua nyt, joten jos kattellaan sitten, kun lumet sulavat. Tai korona on biitattu. Tai...

Näytä koko viesti