Olet täällä

Koronavirus Covid-19 - 26.2.2020 06.49

Teknokraatti kirjoitti:

 

RaimoRaitis kirjoitti:

Saisko tälle Onkija-klovnille jo jäähyä...

 

Laatufoorumin keinovalikoimassa on myös toinen, tosin kurinalaisuutta vaativa keino.

Lopetetaan trollin ruokkiminen, niin se kuolee nälkään ihan itsekseen ilman viranomaistoimiakin.

Enkä nyt tarkoita Erikin kaunista kierteistä vastapalloa tuossa yllä.

Mun mielestä Onkijalla oli ihan validi pointti, vaikka tuppaakin provosoimaan. Eikö Erik tuossa itsekin myöntänyt että oli tuulesta temmattu lause? Vaikka Erikillä onkin mielenkiintoisi näkökulmia, niin kyllä minuakin hieman ihmetyttää se että ensiksi syytetään muita substanssin puuttumisesta kun voisi itselle sanoa samaa.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 19.2.2020 07.53

Civhuk miksi et perusta omaa blogia kun tarinaa tuntuu riittävän?

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 31.1.2020 01.25

Tomi Haataja. Oletko itse ollut/oletko sairaalassa töissä? Olisi mielenkiintoista kuulla, että miten siellä ollaan varauduttu tähän kaikkeen?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 18.1.2020 10.50

Krenjuussa kirjoitti:

Loistavaa juttua kyl taas. Todella arvokasta kun availet ajatuksia.

Pieni kommentti tuohon sijoitusvakuutukseen. Olet oikein kuvaillut tuon sijoitusvakuutuksen elementit verotuksellisesti ja kuluineen, joskin tätä nykyä saa myös tappiot vähentää.

Eli jos avaa sijoitusvakuutuksen ja laittaa sinne 500k. Sijoitusvakuutus tuottaa lopulta tappiota sen purettaessa vaikkapa 100k, niin ne saa vähentää verotuksessa kuten muutkin sijoitustappiot.

Uusi lainsäädäntö muutti pääomien nostamisen, sekä tuon tappioden vähentämisen.

Tulkitsinko oikein, että jos tämä Petteri Orpon toive (ja varmaan monen muun), että osakesäästötilin raja nostettaisiin ensin 100 tuhanteen ja sitten poistettaisiin kokonaan joskus tulevaisuudessa toteutuu, niin silloin vakuutuskuoren hyöty on 0? Oliko, niin että osakesäästötililtä saa nostaa oman pääoman verottomana?

https://www.hs.fi/junkkari/art-2000006376523.html

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 17.1.2020 07.13

Pakko sanoa, että aika vakuuttavaa tulosta vuosi toisensa jälkeen! Mahtavaa kun Sijoitustiedossa on niin monta osaavaa sijoittajaa, ketkä jakavat insightia sijoituksistansa. Ehkä sitä itsekin joskus oppii hyväksi sijoittajaksi kun teitä kuuntelee. Mainitsit joskus, että pidät sijoituksia vakuutuskuoressa. Onko nämä ne ja voiko vakuutuskuoressa olla muutakin kun osakkeita? Kysyn sen takia, kun en oikein ymmärrä vakuutuskuoren ja osakesäästötilin eroa. Jostakin luin, että osakesäästötilin tappiot voi vähentää verotuksessa, toimiiko vakuutuskuori samalla tavalla?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 15.12.2019 04.14

Oon kuulu kaikkee tarinaa aina just Goldmanista, niin miten arvioisit omaa osaamistasi noihin Goldmanilla työskenteleviin kavereihisi? Kumminkin oot ite ymmärtääkseni saanu hyvii arvosanoja, ollu SIGillä, nyt LSEssä ja aika paljon käytännön kokemusta, niin sanoisitko että heidän tietotaitonsa on paljon korkeampi vai pystysitkö ite ihan hyvin olee siellä duunissa ja pärjätä hyvin. Olis mielenkiintoista kuulla kun mitä olen lukenut, niin Goldmanilla kaikki on jotain yli-ihmisii.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 3.11.2019 08.27

Mun mielestä Kommervenkki toi sun kommentointi on aika asiatonta. Väitellä saa ja voi eri asioista, mutta kun rupeat kyseenalaistamaan muiden kouluvalintoja tai ehdottelet, jotain NASAn astronautti hommia vapaanajan vietoksi, niin se menee kyllä siihen kuuluisaan "yli"(Don Tamia lainatakseni).

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 28.10.2019 05.12

Onks sulla muutes Sharevillessä salkkua, niin et vois mahdollisesti päästä vähän mimicaa ku jäbäl näyttää noi sijoitukset onnistuvan aika kovalla prosentilla?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 10.10.2019 11.50

Moikka Jens

Ollut mukava lukea blogiasi!

Itse tulee joskus pelattua pokeria netissä ihan huvinvuoksi, mutta pienillä panoksilla. Olisi mielenkiintoista tietää, että miten sinulla hermot kestää ja pysyt niin rationaalisena ja jatkat vaan sitä omaa peliä, pelatessasi pokeria? Näin että jossain kuvassa olit ollut 300k miinuksella, mutta olit kumminkin onnistunut nousemaan 700k plussalle puolenvuoden sisällä. Luulisi myös tästä kylmähermoisuudesta olevan hyötyä myrskyisessä sijoitusympäristössä.

Netissä kun katsoin, joku oli vääntänyt 12 pöytää kerrallaan. Kun itse pelaat, niin onko sinulla joku optimi määrä pöytiä mitä kerralla pyörität. Omasta mielestäni saa nimittäin kyllä olla aika nopea laskemaan ja analysoimaan jos nyt vaikka "vain" 4 pelaa kerrallaan. Ei onnistuisi minulta :D.

Näytä koko viesti