Olet täällä

Ovaro (os. Orava) - 21.2.2020 11.45

En muuten ihmettelisi jos alkuperäiset puuhapetet tulisivat 'pelastamaan' yhtiötä lainaamalla rahaa niin korkealla korolla kuin vain kehtaavat. Tuo kesäinen omien osakkeiden ostokin jotenkin tukee tätä, varmistetaan, ettei omaa rahaa ole.

Tämähän olisi kuin vanha mylly- lautapeli:

* Ensin myydään omia heikoja asuntoja ylihintaan Oravalle

* Nostetaan hyvää velalla rahoitettua osinkoa muutama vuosi

* Hallinnointiyhtiö imee koko ajan kaiken vuokratuoton itselle

* Myydään tontit parhaiden asuntojen alta itselle 

* Kun hallinnointiyhtiö loppui, niin tonttivuokrilla kupataan rahaa Ovarosta

* Lopuksi sitten tuo laina..

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 20.2.2020 09.34

Tänään spekuloitiin siitä, että Ovarolla täytyy olla jokin rahoitussuunnitelma, koska ei ole tästä riskinä maininnut. En kyllä ihmettelisi vaikka ei olisi, yhtiön historiaa tuntien. Toisaalta, jos heillä olisi jokin kelpo aihio olemassa, niin eikö silloin olisi pitänyt mainita jotain tyyliin 'Rahoituksen järjestäminen on työn alla ja edistynyt..'

Toivottavasti ei ole mennyt Pyysingin kortit väärään hihaan Tallinnassa kun on lukenut näitä lukuja..

Näytä koko viesti
Dovre - 14.12.2017 10.56

Osake sinänsä edullisen oloinen.

Itseäni kiinnostaisi tietää yrityksen henkilökunnan tilanne. Konsulttiyrityksenä (jolla ei ole mitään fyysisiä tuotteita) tärkein pääoma on osaava henkilöstö.

Jos yritys on vellonut vuosia heikossa globaaleissa tilanteissa voi olla riski, että osaavin porukka on siirtynyt muihin paikkoihin kun kompensaatio ei välttämättä ole ollut paras mahdollinen. Näin tapahtuessa on vaikea päästä kiinni nousevaan markkinaan. Tämä siis spekulaatiota ilman tietoa tilanteesta, mutta jättää itselleni pienen uhkatekijän nousumahdollisuuksista.

Näytä koko viesti