Rahat piiloon vakuutuskuoreen ja toimeentulotukea nostamaan? -

Toi vakuutuskuori tarkoittaa sitä että rahat ei ole enää sinun rahojasi, ne ovat palveluntarjoajan rahoja. Itse omistat vain ton palveluntarjoajan kanssa tehdyn sopimuksen - ja se ei ole julkista tietoa.

Sijoitusaiheisessa podcastissa nimeltään #rahapodi oli muutama viikko sitten tästä juttua. Siinä castin toinen isäntä Martin Paasi kertoi että jos haluaa saada täydet tuet, niin sijoitusvakuutus on ratkaisu. Tosin kyseessä oli opintoihin liittyvät tuet, mutta varmasti toimii myös muihin tukiin. https://www.youtube.com/watch?v=HiT-qaSUMoA (kohta 46:37) . Eli puhuiko Martin vain lämpimikseen, vai voiko tuo olla totta? Kannattaa myös kuunnella toi 344 jakso, jossa on varsinaisesti tietoa sijoitusvakuutuksesta.

Entä saakohan ulosottomies oikeuden tutkia noita? En kyllä usko että toi onnistuu, siis toi rahojen piilottaminen ulostottomieheltä. Mutta mikä sen estäis?

Näytä koko viesti
Onko täällä kiinnostusta BlackJackiin? Sitäkin voi pelata voitollisesti netissä -

Joo näistä ei kannata paljoa huudella, sillä hyöty-uhkapelaamisessa tieto on rahaa. Se on ihan inhimillinen halu päästä kertomaan isolle porukalle, että "hei, katsokaa kuinka fiksu ole kun olen löytänyt tälläisen edgen!" Sitä halua vastaan kannattaa taistella, ja siihen voi joutua uhraamaan paljonkin tahdonvoimaa.

That said, itsekin tein paluun hyöty-uhkapelaamiseen tuossa vähän aikaa sitten, kun huomasin Paffilla tämmösen diilin:

Eli tosta kun laskee niin 777 saa bläkkärissä joku kerran 3h niin siitä saa sitten 154€ arvosta ilmaiskierroksia. Ja tämä kampanja jatkui vuoden verran joku kolmen-neljän viikon välein. Paffilla oli myös muita hyviä promoja tuolloin.

Hyviä promoja ja muita edgejä löytyy edelleen. Mutta niistä ei kannata huudella. Itsekin nyt sorruin, kai tää jostain psyykkisten voimavarojen puutteesta kertoo. Tietenkään ton kampanjan aikana en kenellekään puhunut tosta kuin omalle broidille. 

Näytä koko viesti
Miten ostaa bondeja? -

Bingo53 wrote:
- peruskorkoa edelleen nostetaan, pivot ehkä jossakin vuoden...puolentoista päässä
- inflaatioriski, peruskorkoa edelleen nostetaan eikä loppua näy
 

Tätähän ei kukaan tiedä, vai voiko tätä ennustaa helpommin kuin esim. osakkeiden hintakehitystä? Velkakirjojen arvohan nousee kun korot laskee, ja laskee kuin korot nousee. Niin nyt kun ei vielä ole tietoa koska keskuspankit alkaa laskea ohjauskorkoja, voi olla hyvä hetki sijoittaa näihin. Sitten kun tulee ekat uutiset tulevista koronlaskuista, on jo myöhäistä?

Taidan mäkin tehdä siten että ostan tosta rohkeesti vaan jotain rahastoa, ja siitä sitten pikkuhiljaa opiskelen ja ostelen lisää. Nyt oon kauan opiskellutkin osakemarkkinaa, nyt on hyvä aika keskittyä näihin korkopapereihin vaihteeksi.

Näytä koko viesti