Olet täällä

Cibus Nordic - Laman kestävä osinkokone? - 23.3.2023 11.01

Ei kyllä tämä suunnattu anti oikein innosta ☹️.

Itseä miellyttäisi enemmän osingon leikkaus ja lainojen lyhentäminen kassavirrasta saaduilla tuloilla.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 23.2.2023 09.33

Varmaan mukavan helppo tapa siirtyä käyttämään jos on coinbasen asiakas. Asiakkaitakin taisi olla jo n.100 miljoonaa, niin kehittäjiäkin tuo ketju varmasti kiinnostaa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 22.2.2023 09.40

Jos käyttää liquid staking palveluja niin steikatut kolikot saa halutessaan heti takaisin. Esim. veno finance . cro:lle saa hieman yli 10% tällä hetkellä.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 2.11.2022 02.06

https://frontofficesports.com/crypto-com-70-million-users/

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 21.10.2022 11.17

Minkälaisena Riskinä / haittana näette ethereumille  tämän tiettyjen tahojen staking dominanssin ? Lidolla pelkästään n.30% .

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 9.4.2022 10.25

Suomalaisille aukesi juuri ilmainen Veropalvelu

 

https://tax.crypto.com/

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 30.1.2022 12.36

Ethereum verkossa toimiessa joudut maksamaan verkon ylläpitäjille etherillä transaktioista. Mitä enempi transaktioita sen enempi on tarvetta ethereumille.

Eikös Aave maksa osinkoa ? 

Aave tokenin rinnastaisin melkein osakkeiden omistamiseen. Aaveesta on tulossa kilpailija pankeille ja on varmaankin vain ajan kysymys milloin saa laitettua lainanan pantiksi reaalimaailman assetteja esim. Asunnon. Tokenilla pääsee äänestämään yhteisön asioista js pääsee osaksi voitonjakoa. Mitä isompi bisnes niin sen enempi tulee jaettavia voittoja.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 17.11.2021 08.40

Casteliero kirjoitti:

https://youtu.be/WBhf95jVHzE

Tuo lohkoketju-podcast on kyllä ollut ihan mielettömän virkistävä ja paljon tietoa sisältävä setti. Tuossa siis linkki toiseen jaksoon, jossa oli puhetta Ethereum layer 2 ratkaisuista, ja syistä miksi niitä tehdään. En tiennyt itsekään, että meillä on Suomessa tuollainen firma, joka on noin syvällä tuolla teknologian kehityksessä. Todella kova juttu. 

Tuossa myös vertailtiin tietty noita Ethereumin ratkaisuja noihin Solanoihin ja muihin "Ethereum killereihin". Ja jos ei minun näkemykseen luota, miksi Ethereumin teknologia olisi 2.0 päivityksen jälkeen ylivoimainen, niin ehkä tuolta voi saada jotain tukea ajatukselle myös. On myös hyvä nähdä, että muidenkin on välillä vähän hankala pukea sanoiksi ja selittää näitä itsestään selviä asioita wink

Mutta kannattaa ehdottomasti katsoa kokonaan, lopussa on paljon viisautta mukana.

 

Hyvä podcast. Paljon uutta tietoa itselle. Itsekkään en kyllä isoja määriä rahaa siirtäisi binancen smart chainiin. Cronos ehkä vähän parempi mutta aika keskitetty sekin. Ethereumin päivityksiä odotellessa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 25.10.2021 09.16

onko ajatuksia iotex tai Harmony one:sta ? 

https://iotex.io/

https://www.harmony.one/

Näyttää omaan silmään mielenkiintoisilta mutta vaikea valita isosta joukosta voittavat hevoset. Iotexilla on jo jotain lohkoketjuun linkittyviä iot laitteita ja harmonyssa jo paljon päivittäisiä transaktioita. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 31.7.2021 10.50

Itsellä omistuksissa Bitcoin, ethereum, Dfinity, cro . Ethereumin uskon olevan platformien kuningas jatkossakin. Bitcoinia omistan vaan sen perusteella että sitä on rajallinen määrä ja sen käyttö tuntuu vaan lisääntyvän. Kryptojen käyttäjien määrä tuplaantui juuri 6 kuukaudessa noin 100Miljoonasta - 200 miljoonaan ja salamaverkko on käsittääkseni arvon siirtämisessä ihan toimiva juttu. Dfinity muuttaa toimiessaan pelikenttä paljon. Nykyisin vaikka monet projektit ovat niin sanottuja hajautettuja verkkoja mutta suuri osa nodeista pyörii Amazonin pilvipalvelussa tai muissa vastaavissa. Onnistuessaan Dfinity muuttaisi koko Internetin pelikentän. Cro:ta omistan koska näen siinä saman nousu mahdollisuuden kuin binancen osalla oli kuin julkaisivat smart chainin. Cro:lla juuri menossa testnet EVM-tukeen mikä olisi tarkoitus mennä pääverkkoon parin kuukauden päästä. Uskon silloin hinnan raketoivan. Sijoitukseni perustuvat suurimmaksi osaksi mututuntumaan :)

Näytä koko viesti