Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 9.4.2022 10.25

Suomalaisille aukesi juuri ilmainen Veropalvelu

 

https://tax.crypto.com/

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 30.1.2022 12.36

Ethereum verkossa toimiessa joudut maksamaan verkon ylläpitäjille etherillä transaktioista. Mitä enempi transaktioita sen enempi on tarvetta ethereumille.

Eikös Aave maksa osinkoa ? 

Aave tokenin rinnastaisin melkein osakkeiden omistamiseen. Aaveesta on tulossa kilpailija pankeille ja on varmaankin vain ajan kysymys milloin saa laitettua lainanan pantiksi reaalimaailman assetteja esim. Asunnon. Tokenilla pääsee äänestämään yhteisön asioista js pääsee osaksi voitonjakoa. Mitä isompi bisnes niin sen enempi tulee jaettavia voittoja.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 17.11.2021 08.40

Casteliero kirjoitti:

https://youtu.be/WBhf95jVHzE

Tuo lohkoketju-podcast on kyllä ollut ihan mielettömän virkistävä ja paljon tietoa sisältävä setti. Tuossa siis linkki toiseen jaksoon, jossa oli puhetta Ethereum layer 2 ratkaisuista, ja syistä miksi niitä tehdään. En tiennyt itsekään, että meillä on Suomessa tuollainen firma, joka on noin syvällä tuolla teknologian kehityksessä. Todella kova juttu. 

Tuossa myös vertailtiin tietty noita Ethereumin ratkaisuja noihin Solanoihin ja muihin "Ethereum killereihin". Ja jos ei minun näkemykseen luota, miksi Ethereumin teknologia olisi 2.0 päivityksen jälkeen ylivoimainen, niin ehkä tuolta voi saada jotain tukea ajatukselle myös. On myös hyvä nähdä, että muidenkin on välillä vähän hankala pukea sanoiksi ja selittää näitä itsestään selviä asioita wink

Mutta kannattaa ehdottomasti katsoa kokonaan, lopussa on paljon viisautta mukana.

 

Hyvä podcast. Paljon uutta tietoa itselle. Itsekkään en kyllä isoja määriä rahaa siirtäisi binancen smart chainiin. Cronos ehkä vähän parempi mutta aika keskitetty sekin. Ethereumin päivityksiä odotellessa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 25.10.2021 09.16

onko ajatuksia iotex tai Harmony one:sta ? 

https://iotex.io/

https://www.harmony.one/

Näyttää omaan silmään mielenkiintoisilta mutta vaikea valita isosta joukosta voittavat hevoset. Iotexilla on jo jotain lohkoketjuun linkittyviä iot laitteita ja harmonyssa jo paljon päivittäisiä transaktioita. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 31.7.2021 10.50

Itsellä omistuksissa Bitcoin, ethereum, Dfinity, cro . Ethereumin uskon olevan platformien kuningas jatkossakin. Bitcoinia omistan vaan sen perusteella että sitä on rajallinen määrä ja sen käyttö tuntuu vaan lisääntyvän. Kryptojen käyttäjien määrä tuplaantui juuri 6 kuukaudessa noin 100Miljoonasta - 200 miljoonaan ja salamaverkko on käsittääkseni arvon siirtämisessä ihan toimiva juttu. Dfinity muuttaa toimiessaan pelikenttä paljon. Nykyisin vaikka monet projektit ovat niin sanottuja hajautettuja verkkoja mutta suuri osa nodeista pyörii Amazonin pilvipalvelussa tai muissa vastaavissa. Onnistuessaan Dfinity muuttaisi koko Internetin pelikentän. Cro:ta omistan koska näen siinä saman nousu mahdollisuuden kuin binancen osalla oli kuin julkaisivat smart chainin. Cro:lla juuri menossa testnet EVM-tukeen mikä olisi tarkoitus mennä pääverkkoon parin kuukauden päästä. Uskon silloin hinnan raketoivan. Sijoitukseni perustuvat suurimmaksi osaksi mututuntumaan :)

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.9.2020 07.01

Joku ostanu ilmeisesti auton kortilla. tuommosesta ostoksesta jysähtää jo ihan kelpo cashback :)

Poistettu affilinkki, varoitus toistosta -yp

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 30.8.2020 07.08

Perusta Jens kiinteistösijoitusyhtiö/sijoitusyhtiö ja laita tavoitteeksi pörssiin listautuminen. Alkupääoman laittaisit omista varoista ja houkuttelisit vielä kaverisikin mukaan. Helsingin pörssissä ei ole kunnon yhtiötä mikä keskittyisi omistaja-arvon luontiin tällä sektorilla. Cityconilla ja Investors Housella on vähän pallo hukassa omasta mielestä :(  . Sitten vaan Joukkorahoitusta pystyyn !

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 30.8.2020 04.48

Lidlistä saa syyskuun loppuun asti 10% extra cashbackin kortilla.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 27.8.2020 06.54

https://bitcoinkeskus.com/cryptocom/

Siitä ilmane 50$. Valitettavasti cro tokenina:(

Use my referral link https://platinum.crypto.com/r/4gsdbupt97 to sign up for Crypto.com and we both get $50 USD :)

Näytä koko viesti
Citycon - 27.8.2020 02.46

Bisnes ja osake kyllä kiinnostaa. En ole vakuuttunut johdon kyvyistä luoda omistaja-arvoa pitkällä tähtäimellä. Omasta mielestä aika hölmöläisen hommaa edes miettiä osingon makasamista omilla osakkeilla. Leikkaisivat mielellään osinkoa enemmän jos rahaa tarvitsevat. Laittaisivat osingon nousevalle uralle sen jälkeen. Pelataanko tässä suurimman omistajan pussiin ?

Tykkään muutenkin yhtiöistä jossa osinko kasvaa joka vuosi :)

Näytä koko viesti