Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.9.2020 07.01

Joku ostanu ilmeisesti auton kortilla. tuommosesta ostoksesta jysähtää jo ihan kelpo cashback :)

Poistettu affilinkki, varoitus toistosta -yp

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 30.8.2020 07.08

Perusta Jens kiinteistösijoitusyhtiö/sijoitusyhtiö ja laita tavoitteeksi pörssiin listautuminen. Alkupääoman laittaisit omista varoista ja houkuttelisit vielä kaverisikin mukaan. Helsingin pörssissä ei ole kunnon yhtiötä mikä keskittyisi omistaja-arvon luontiin tällä sektorilla. Cityconilla ja Investors Housella on vähän pallo hukassa omasta mielestä :(  . Sitten vaan Joukkorahoitusta pystyyn !

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 30.8.2020 04.48

Lidlistä saa syyskuun loppuun asti 10% extra cashbackin kortilla.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 27.8.2020 06.54

https://bitcoinkeskus.com/cryptocom/

Siitä ilmane 50$. Valitettavasti cro tokenina:(

Use my referral link https://platinum.crypto.com/r/4gsdbupt97 to sign up for Crypto.com and we both get $50 USD :)

Näytä koko viesti
Citycon - 27.8.2020 02.46

Bisnes ja osake kyllä kiinnostaa. En ole vakuuttunut johdon kyvyistä luoda omistaja-arvoa pitkällä tähtäimellä. Omasta mielestä aika hölmöläisen hommaa edes miettiä osingon makasamista omilla osakkeilla. Leikkaisivat mielellään osinkoa enemmän jos rahaa tarvitsevat. Laittaisivat osingon nousevalle uralle sen jälkeen. Pelataanko tässä suurimman omistajan pussiin ?

Tykkään muutenkin yhtiöistä jossa osinko kasvaa joka vuosi :)

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 23.8.2020 12.57

TheSouthSeaCompany kirjoitti:

 

Meuro kirjoitti:

Siinä DeFin kuumimpiä nimiä tällä hetkellä.
Arvo noussut kuukaudessa 34 taalasta kohta ohi bitcoinin....
https://www.coingecko.com/en/coins/yearn-finance

 

Hieman yllättää että Sijoitustieto-nimisellä foorumilla kukaan ei kommentoi (tai ehkä edes tutki) näitä projekteja syvemmin. Jos osakemarkkinoilla olisi sellainen sijoitus kuin Yearn nyt on (AUM-kasvu 85x viimeisen 6 kk aikana ja P/E 9), ostajista muodostuisi jono korttelin ympäri kuten 90-luvun internet-osakeboomin aikaan. Toki kaikki sijoitukset eivät sovi kaikille.

Itsellä ei ymmärrys riitä enkä osaa noin monien projektien joukosta valita niitä voittaja hevosia. Helpompi ymmärtää noita yksinkertaisia tuotteita myyviä pörssiyrityksiä. Kivahan noista on aina lukea kun joku vääntää rautalangasta mikä tarkoitus milläkin projektilla on.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 22.8.2020 02.00

Soloque kirjoitti:

 

Hamppi10 kirjoitti:

Swipe kortissa mietityttää kyllä tuo verotus. Krypto vaihtuu fiatiksi oston hetkellä. Miten noista voi pitää kirjaa kun on niin monta liikkuvaa osaa ?

 

Mitenkäs tämä sitten eroaa siitä mainostamastasi Crypto.com - kortista?

Crypto.com ei ole oikeastaan ole edes kryptokortti ostot tapahtuvat aina fiat valuutalla. Kryptoja jos haluaa käyttää niin ne on ensin vaihdettava fiat valuutaksi ja siirrettävä crypto tililtä kortti tilille.  

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 21.8.2020 05.51

Swipe kortissa mietityttää kyllä tuo verotus. Krypto vaihtuu fiatiksi oston hetkellä. Miten noista voi pitää kirjaa kun on niin monta liikkuvaa osaa ?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 16.8.2020 08.58

Swipe tarjoaa jo ilmaisella kortilla Spotify tilauksesta rahat takaisin bitcoineina ja 300sxp lukituksella vielä netflix+prime. Aika houkutteleva tarjous. En vielä omista korttia mutta ehkä tulevaisuudessa omistan. Netflix ei kyllä kiinnosta yhtään kun en löydä sieltä katsottavaa. Disney+ palvelua kyllä kokeilen 60e vuosimaksulla. Star wars fani kun  olen :) swipe korttien taustalla pyörivä binance tuo vielä uskottavuutta tähän hommaan.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 15.8.2020 04.02

Hamppi10 kirjoitti:

https://matkallavaurauteen.com/kokemuksia-mco-visa-debit-kortista

 

Kortti ei tosiaan vielä bensa-asemalla toimi. Olen koittanut 2 kertaa :) ensimmäisellä kerralla tankkasin 20euroa Teboil otti katevaraukseen kaikki rahat mitä olin kortille ladannut noin 60e jonka he vapauttivat 2 päivän päästä. Sain kuitenkin 2% cashbackin tuosta 60 eurosta. Toisella kerralla sama juttu. 

Onko muilla kokemuksia tuosta curve kortista ?

Näytä koko viesti