Olet täällä

Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 20.1.2022 02.24

Jos uskot, että kun olet maksanut, myös käytät ja olet valmis lähtemään babystepeillä liikkeelle, niin nappaa täältä https://www.kotivalmennus.fi/ liikkuvuuspaketti. Aivan varmasti liikettä tulee myös riittävästi, asiaa tulee enemmän kuin ehkä on tarpeen, mutta kiinnostuneille sekin hyvä. Itse treenimäärät sellaisia, että kuka tahansa, mistä lähtötasosta tahansa voi lähteä rakentaamaan rutiinit kondikseen tuolla. Ja nimenomaan sitä taitaisi OP tarvita, että ne Rutiinit tulisivat kuntoon.

Kalliimpi, varmasti myös toimivampi, on ottaa oma PT jolle on paskamaista viikosta toiseen sanoa, että en mä nyt ehkä ihan ole tavoitteisiin päässy..

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 17.1.2022 06.23

PP: Niin, Siis tämä vasemmistohallitushan on myös mun mielestä tehnyt todennäköisesti oikeita asioita, väärillä perusteilla. Eivät voisi koskaan perustella lainanaottoa sijoituksena, se myy huonosti piireissä.

Ja todennäköisesti oikeita vaatii ehkä hieman peluri-/sijoittajaluonnetta, joka on valmis kohtaamaan myös tilanteen jossa 2038 napsuu ne 5%+ korot päälle. Lohtuna keski kaljaa juodessa voi todeta, ettemme ole kusessa yksin.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 13.12.2021 11.01

Ilmeisesti tuosta, että sääntöjen mukaan seuraavalla kierroksella vasta olisi SC pitänyt tulla sisään, ei voi enää valittaa, koska tästä ei nostettu protestia kisan tuomaristolle kisan jälkeen. Päädytään tulkistemaan sanaa "any" tuolla, tai tarkemmin menikö kokonaisuus tuossa 5 autoa ohi + infoaminen, sääntöjen mukaan. Sekava pakka ja näillä infoilla käytännössä FIA päättää jälkikäteen kuka on voittaja & mestari. - Ryöstöhän tuo oli jokatapauksessa FIA:n puolelta.

Uteliaisuudesta Betfair/Veikkaus & comp. toimintaa kohtaan. Jos kabineteissa muuttuisi, niin onko ennakkoarvauksia miten nämä toimisivat, eli onko näiden arpojen osalt case closed riippumatta mihin kabinettipäätöksissä päädytään tämän jälkeen?

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 13.12.2021 12.47

Ehkä pitäisi olla eri sääntöjä.

Luin pykälän 48 läpi useamman kerran ja tässä ei pitäisi olla mitään epäselvää. Masilta FIAsko, kuten koko loppukausi kaupankäynteineen.

Yksiselitteisesti sanotaan, että kun viimeinen kierrokseella ohitettu ohittaa kärkiauton, tulee SC sisään seuraavalta kierrokselta. Masi vasn päätti vetää kanin hatusta ja ottaa homman omiin käsiinsä, tietoisesti tai tietämättään. Hirvittävä show:han tästä saadaan aikaan ja F1 framilla seuraavan kauden alkuun. F1 wins, ja sillävälin kabineteissa päätetään mestari.

Antikliimaksi syntyy nimenomaan tästä, että kisassa ei voi luottaa FIA:n omiin sääntöihin. Kilpailu oli reilu ja rehellisesti menossa Hamiltonille tän päivän parempana kuskina kierroksen 57 loppumetreille, jossa mr. Masi päätti kerralla antaa mestariuden virheellisellä sääntötulkinnalla Verstappenille. Se tässä viluttaa ja riepoo, and hence - antikliimaksi hienolle kisalle ja kaudelle.

Kuten sanoin, ei penniäkään kiinno, ja ellei tule uutta infoa niin sanottavani tässä blokissa aiheesta sanonut.

PP tuskin muutenkaan olisi lappuja uuniin viskannut.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 12.12.2021 11.36

48.12

Lähde: https://www.autosport.com/f1/news/what-formula-1s-safety-car-restart-rul...

The regulation is then explicit about when the race can be restarted.

 

It states: “Unless the clerk of the course considers the presence of the safety car is still necessary, once the last lapped car has passed the leader the safety car will return to the pits at the end of the following lap.

edit: Katsoin kisan ja luin muutakin kuin IS/IL kommenttiosiot

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 12.12.2021 10.23

Hirveä antilliimaksi kyllä.

Saattaa kestää ennenkuin maksavat. Käytännössä kait Masi pitää jyrätä tossa helvataan ja jos sääntöjä oikeasti luetaan, niin Masi käänsi kisan Hamiltonille päästäessään kierroksella ohitettavat ohittamaan. Kisaa olisi tullut jatkaa seuraavan kierroksen alusta, eli ruutulipulta. Sääntöjen mukaan siis.

Toki jos joku takaportti, että kilpailun ylin tuomari voi kävellä tällaisen ylitse, niin sitten. Mercedes/Hamilton ihan kaikki syy valittaa kaikkiin mahdollisiin kabinetteihin tästä, hyvästä syystä.

Penniäkään ei ole kiinni, mut uskon että jouluun mennes Red Bull/Verstappen on tekemässä vastaprotestia. Oikeus olisi, että Hamilton vie.

Siksi totaalinen antikliimaksi huikealle kaudelle.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 7.12.2021 09.48

JR kirjoitti:

En kannata itse hanketta sen typeryyden takia, mutta henkilönä, joka on yhdessä päävastuussa moniin erilaisiin paikallisiin sääntöihin sopeutumisessa, tämän ei pitäisi olla vaikeata. Ja jos se on, niin pankkien kannattaisi tehdä siitä helppoa.

Olen eri mieltä. Pankkien maksujärjestelmien, ja tietojärjestelmien yleensäkin, kehittäminen poikkeaa tarpeiltaa suuresti esimerkiksi rahapeliplattan tarpeista. Pankeilla tuo laajemeninen uusille markkina-alueille ei ole kriittisessä keskiössä.

 

Näytä koko viesti
Citycon - 25.11.2021 12.20

Teoriassa tämä olisi neutraali toimenpide, jossa yritys pienenee n. 5% ja samalla sen arvosta lähtee maksettava kauppasumma käteisenä pois (joka täydellisessä markkinassa edustaisi tuota samaa n. 5% osuutta). 

Merkittäviä asioita. Suuri myyjä sai myytyä. Pääomistajan osuus nousi yli 50%, joka ei aiheuta välittömästi toimenpiteitä.

Spekulatiivista on, kumpi oli enemmän oikeassa tässä kaupassa, myyjä vai ostaja. Myyjällä on oletettavasti rahalle parempi kohde tiedossa, ostajalla omasta mielestään ei ole rahalle parempaa käyttöä.

edit. Huomioiden erityisesti kommentin, että ostetut osakkeet aiotaan mitätöidä.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 14.9.2021 04.36

Avuoerojen absoluuttinen määrä hyvin stabiili 13-14 000/vuosi.

Uusien aviolittojen määrä -30% viimeiseen 10v. 

Seuraava kymmenet vuodet näyttävät seuraako erojen määrässä laskua avioliittojen vähenemisen seurauksena. Niin psljon eri tekijöitä, ettei tuolla datalla paljon seurannaisviivoja vedellä.

Kuriositeettina, nettomuutos avioliittojen määrässä solmimisen/eroamisen seurauksena 8-9000. Kait se jossain vaiheessa puree erojenkin määräään :D

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 3.7.2021 12.12

Dharma kirjoitti:

Eipä täällä kommentoijat lue edes minun omia viestejäni, joten turha uhritua, kun en (saman tien), lue linkkien takaisia artikkeleita.

Luin tekstisi.

En uhriudu.

Älä sinäkään, tuollainen epävarmuus omien tekstien lukemattomuudesta ei sovi itsevarmoille alphoille. 

Lukemattomuutesi ei kuitenkaan -  yllättäen kenet? - estänyt kirjoittamasta väheksyvää kaiken kattavaa dissausta mm. ko. linkkiin liittyen. 

D: "Väheksymättä yksityiskohtia totean, että delta on UK:ssa näyttänyt, että mikään ei auta."

Jännä, tosi jännä. 

Näytä koko viesti