Olet täällä

Koronavirus Covid-19 - 19.11.2020 11.34

stone kirjoitti:

- Ainoa joka näitä covidootteja Suomessa herätteli alkuvuonna olin minä.

Oisko nyt vähän noussut hattuun ja olisi aika rauhoittua ja oman hännän nostelemisen sijaan vaikka lukea mitä muut sanovat ja ovat sanoneet?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 19.11.2020 09.47

ScatterBrain kirjoitti:

Väitit että valehtelen kun väitin että sinulta poistettiin miinuspeukkuja. Se tapahtui yhdessä yössä jonkin aikaa alla olevan postaukseksi jälkeen.

Nyt vaihdoit tarinaa että et ole vastuussa ylläpidon toimista. Eli myönnät että haukuit minua valehtelijaksi turhaan eli valehtelit itse? En ihmettele miksi sait alapeukut.

Turms kirjoitti:

Henkilökohtaisesti harmittaa, että oma tilini on 700 pistettä miinuksella. Vaalien yhteydessä bannatut tilit (tai näiden käyttäjien uudet tilit) ovat paukuttaneet sarjatulella miinuksia, alapeukuttaen jokaisen viestini jonka ovat löytäneet. Olisi kiva päästä aloittamaan puhtaalta pöydältä, mutta jos se ei ole mahdollista, niin kestän sen kyllä.

Jankatijankatijankati jaa - jos sen filtteröinnin edes saisi, missä kirjoittajan ollessa millään tavalla viestiin osallisensa sen voisi kokonaan ohittaa.

Kysyt tätä kolmatta kertaa, minäpä vastaan vaikkei vaaliaiheeseen mitenkään kuulu.

Oli niin päivänselvää, että Turmsiin harmistuneet henkilöt, oletettavasti eri mieltä olevat, olivat käyneet naputtamassa alapeukkuja koko Turmsin historian kirjoitukset ahkeruuspäissään joko sovitusti tai jokain itsenäisesti asiaa itse videoilta tutkittuaan ja vakaasti harkittuaan. Ahkeruudesta anasaitsivat pisteet nämä 1-7 henkilöä.

Harmistuin tällaisesta maalittamisesta ja yp:n kyvyttömyydestä, ja sen jälkeen otin tavoitteeksi saattaa Turmsin nenä pinnalle, +10 tasolle, jonka jälkeen peukut menevät ihan kirjoituksen laadun mukaan. Ainakin alkuvaiheessa useampi muukin tähän osallistui, sen verran vilkkaasti tuo noin 500 poistui. Itseltäni tämä on tietoista peukku-spammaamista ja jos yp tästä bannii, niin näin sitten on oleva.

Mitä sun kirjoituksiin tulee, niin olen varmasti vastuussa useammasta prosenttiyksiköstä saamistasi alapeukuista - ja ne koskevat ihan vain kirjoituksen laatua niistä viesteistä jotka olen lukenut ja joihin olen käyttänyt aikaa. Ihan opettavaista sinällään ollut ymmärtää, että kaltaisiasi jankkaajia, Trump uskollisia, hyödyllisiä aisankannattajia on myö täällä kotomaassamme. Selittää miksi esim. Qanonilaiset väitteet saavat niin paljon kannatusta, vaikka toki jokainen tekee omat videoihin perustuvat faktapohjaset päätelmänsä itsenäisestä omassa pienessä mielessään.

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 15.11.2020 02.29

Oikea verrannollinen ja toimivan feministinen termi on.

Betfairilla ei ole häpyä sulkea markkinaa

Näytä koko viesti
Aspire Global - 14.11.2020 02.51

Oli mielenkiintoinen haku. Melkoista monitasomaagikkoa hakevat, ja valitettavasti hieman haisee tuosta hausta, että sateentekijälle ois paikka vapaana. Valitettavasti sateentekijät, eivät imo ole koko tuosta setistä kiinnostuneita, vaan tarttisivat ton perusteella Kieviin äärikovan IT johtajan tuolla tittelillä ja rinnalle vielä kovemman käytännön tekijän pääarkkitehdiksi.

Pelkkä johtaja vanhalla tiimillä on vain tuskaa ja rahan menoa kaikille.

Yhtäkaikki. En osaa arvioida platan vaikutusta, mutta olettaen ylläolevat olettamukset todeksi, niin tuolla haulla eivät ongelmat ratkea ja platta ratsastaa tekohengityksellä tappiin saakka.

Itse ottaisin tuohon jonkun, jolle tehtäväksi koota dream team kasvavana, mutta alkuun esim 6+6, siten että 6 uutta ja saa vapaasti valita mukaan nykyisestä kehitystiimistä ja sitten rock'n roll päälle riittävällä intensiivillä onnistumisesta.

Toivottavasti saavat ongelman ratkaistua ja skeptisyyteni on turhaa.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 13.11.2020 05.51

AstraZenica taitaa olla lähimpänä rokotetta, joka estää tartuntoja.

Disclaimer : omistan vähän.

Näytä koko viesti
Game of stocks - 11.11.2020 09.37

Turms kirjoitti:

Viimeistä lukuunottamatta jokaiseen viestiini tässä blogissa jaksettu käydä nakuttelemassa 5-7 alapeukkua. Reippaita poikia.

Mua alko viluttaan moinen paska. Ole hyvä. Siitä sit vaan erimieliset osoittamaan kypsää käytöstä ja laajentamaan maalitusta.

Nyt tein manusti operaation +80tms Turmsille, alta 10 osin samaa 'perhettä' olettaisin olevan noita alapukuttajia. Ahkeria tosiaan. 

Ylläpito ei pysty muka poistamaan peukkuja, jotka tehty monta viikkoa viestin kirjoittamisesta. Huoh. 

Arvioin tällä viestillä saavutettavan n. 9 alapeukkua.

Näytä koko viesti
Kilpparin tumputusbloki - 11.11.2020 05.01

Marin ja Lepomäki tuskin ovat vielä näissä karkeloissa mukana. Halla-ahoa ei taida tuo kiinnostaa. Kaikilla näillä vaikeuksia löytää ehdokasta. 

Tosin Marin vs. Halla-aho olisi jotenkin kauhealla tavalla hieno toinen kierros.

Jokerina Rinteen Antti :D

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 8.11.2020 09.29

StarDust78 kirjoitti:

Otin kiinni todennäköisesti  tyhmästi  myös noin 20 kertoimella Trumpin Betfair Exchangella samalla 5k€ panoksella. Tämä siksi , että uskon Trumpin mahdollisuuksien olevan paremmat voittoon oikeustaisteluiden  jälkeen  kuin 5 %. 

Pitäisin 99.9% huonona vetona. Järjestelmä ei kestäisi näistä asetelmista väännettyä kääntöä ja tunti tunnilta, päivä päivältä yhä isompi joukko kääntää selkänsä (huonolle) häviäjälle. Rahoittajienkaan on vaikea uskoa, että 295, 306 tai 321 kääntyisi millään tavoin alle 270 tai edes lähelle. Korkein oikeus ei tule tätä päättämään ja tekemään USA:sta lopullisesti banaanivaltiota.

Lopulta jäljelle jää uskossaan vahva ydinjoukko, jolla on merkitystä lähinnä siinä, että saattavat tuhota mennessään rebuplikaanien tulevia vaaleja Hjalliksen tavoin.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 7.11.2020 08.42

tappio kirjoitti:

Se mikä moneltä jää huomaamatta on että republikaanit pitivät senaatin ja saivat edustajanhuoneeseen viisi lisäpaikkaa. Seuraavat vaalit ovat jo kahden vuoden päästä ja voitto siellä saisi Bidenin aseman todella heikoksi.

Väärin.

Senaatin paikat 50-48 menossa, ja 2 paikkaa ratkaistaan seuraavissa vaaleissa Georgiassa tammikuussa. Voisin ennustaa runsasta äänestysvilkkautta :)

Jos 50-50 on värisuora valmis.

Sama koskee 2 vuoden päästä uutta mahdollisuutta molemmille puolille, silloin taas keikutetaan venettä.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 6.11.2020 05.36

Turms kirjoitti:

https://alex.github.io/nyt-2020-election-scraper/battleground-state-chan...

Trump vie Alaskan ja P-Carolinan. Biden voittaa Nevadan, Pennsylvanian ja Georgian.

Arizona jää kiikun kaakun, sen ratkettua Biden voittaa joko 295/243 tai 306/232. 

Muistakaa tämä uskomaton profetia!

:D

Mä veikkaan 321-217. Biden raketoinut 75%+ naapurissa, joten pitäisi riittää myös P-Carolinan voittoon. 

Pääseeköhän tuolla historian eniten turpaan ottaneeksi istuvaksi pressaksi. Greatest lose ever.

Näytä koko viesti