Olet täällä

Naiset tarvitsevat naisprofeettoja - 24.9.2019 07.22

On kyllä sanottava, että kirjoitus oli moneen kertaan parempi kuin otsikosta odotin. Kannatti klikata monen väistön jälkeen ja on tunnustettava Akin näppäilykyvyt.

Jos oravannahkat palaa ja gamblinghalu voittaa niin kirjailijan elämää eli ryyppäämistä ja sanataiteilua Etelä-Karjalan  Hemingwayllä riittää tallattavaksi.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 2.9.2019 09.53

Toivottavasti Pyysingin tempaukselle nauraa muutkin kun SaiPan vaikutuspiirissä asuvat. *Popparit sanoo poks poks*

Näytä koko viesti
Pohdittavia seikkoja liittyen päätökseen ostaako omistusasunto - 10.4.2019 12.24

Tapio H.

Ellet ole lainaa harkinnutkaan, knnattkan sinun mennä vuokralle itsellesi sopivalla vuokra-tasolla ja sijainnilla. 

Lähtökohtaisesti oman asunnon omistamisesta maksaa jonkin verran pysyvyydessä, jolloin keskiarvona vuokra-asuminen on aavistuksen edullisempaa. Reaalimaailman muittujat vaikuttavat isolla hajonnalla siihen miten muutaman vuoden otannalla tulee tapahtumaan.

Jos laina siis jätetään pois, kuuluu kysymyksesi sitten.

Kumpi on kannattavampi sijoitus. Yksiö Helsingistä vai indeksirahasto miinus vuokrat.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 5.3.2019 05.35

En googlannut tarkemmin, enkä rehellisesti ottaen tätä ko. ohjelmaa edes tarkistanut. Lähtökohtaisesti vain mikä tahansa 3rd party softa, jolle annetaan oikeuksia koneelle, on riski.

En omassa käytössä olisi tosta huolissani. Sun kohdalla riskiä kasvattaa jos käytät sijoitus-/pokerisoftia samalta koneelta. (Itse varaisin näille oman koneen).

Ylläolevan perusteella hyvin mahdollista, että Gyazo on ok käyttää, ja silti en käyttäisi :D

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 5.3.2019 07.54

Please :)

http://www.gaming-asylum.com/forums/index.php?/topic/68706-avoid-the-use...

Tämä oli linkeistä ensimmäinen joka tuli vastaan.

Win10 ja eteenpäin, avainsana on Snipping tool.

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 20.3.2018 10.31

Shorttien seuraaminen kuuluu tuohon toki siis olennaisena.

Mutta mutta. Ajatellaan ensin johonkin tasolle 0.5$-2$, jossa on kuitenkin voinut kohtuudella jo myös myydä, toisin sanoen on ollut mahdollisuus jotain konvertoida ihan oikeaan maksuvaluuttaan. Ellei pääomaa ole takana, niin tuo ensimmäisen riittävän $-position saaminen on kriittistä. 

Tämän jälkeen ensimmäinen askel siis ehdottomasti saada aikaan hallittu hype, niin markkinoinnilla kuin omilla ostoilla hintaa nostaen. Kun ostolaitaan ilmestyy riittävästi muita mukaan, päästään enemmän tai vähemmän hallittuun myyntioperaatioon kalliimmalla. Niin kauan kuin shorttipositiota ei ole  käytännössä ollut mahdollista käyttää mukana, on ollut hyötyä matalasta volasta ja on ollut jopa tärkeää katkaista laskut lopettamalla myynnit ajoissa, ennen hinnan droppaamista. Siinä olet aivan oikeassa.

Tämän hetken hinta 8500$ on vain 3-4x "nollatason", jonka jälkeen mainaaminen ei pääasiassa kannata, ja josta ammutaan ulos. Sinne ei siis kannata myydä kuin viimeisellä rahastuskierroksella, mutta toisaalta nykyhetkeen on tarjolla järkeviä tapoja shortata, toisin sanoen saat parhaassa tapauksessa tuplarahastuksen kun markkina droppaa. Turvallinen avg voluumi päivälle näyttäisi olevan 175kBTC, eli n. 1,5Mrd$, joka tietty aiheuttaa haastetta itse kullekin markkinan heiluttamiseen. Kivaa on se, että tässä vaiheessa ihan vaan myymällä muutamana päivänä, saadaan hyvä $-positio. $-position voi taas markkina-topissa tai sopivana hetkenä käyttää shorttipositioon ja Btc-positiosta myydään hallitusti painetta alaspäin, kuitenkin tuo n. 3000$ taso pitäisi välttää niin täytyy olla valmiina myös ostamaan viimeistään jossain 5500$+ tasolta myytyjä takas (profittia se on sekin) + sitten toki shorttaamisen rahat. Markkina-low:ssa taas hankittua $-positiota tulisi käyttää tukiostoiin ja markkinointiin, jotta hinta nousisi. 

Sikäli kuin sopiva koalitio Bitcoinilla tai millä tahansa yksittäisellä cyrptolla jolla mahdollista shortata, niin tuo max-vola = $ on aika selkeää. Tämä etenkin siksi, että aikaa on rajallisesti, eikä voida olettaa että paras tulos tulisi vain myymällä laitaan kun myymällä laitaan ja aiheuttamalla volaa tekee käytännössä saman tuloksen kun myymällä suoraan esim. 9000$, koska nyt saa shortista nettoa, sekä ostamalla samaa positiota takas halvemmalla. Mitä enemmän tätä pystyy veivaamaan, sitä parempaa. Parasta on toki jos saa jonkilaista kestävää huumaa hinnannousulle 100k$+, mutta sieltäkin on rajallisesti revittävissä nettotaaloja ilman että painaa markkinaa alas, ja shortit on aika houkutteleva vaihtoehto. 

Mä en pidä tätä skenaariota hirveän todennäköisenä, mutta jos itsellä sattuisi olemaan se 60-70% osuus Btc:stä, niin jotain tällaista voisi olla ihan kiva leikkiä. En ole jaksanut selvittää millaisen koalition tarvitsisi tällä hetkellä vai onko Btc-tapauksessa omistus jo "riittävän" hajautunut siten, että palapeli elää omaa elämäänsä, kunnes mun käsityksen mukaan kohtaa jossain vaiheess jäävuoren ja lakkaa olemasta. ETH-omistus on keskittyneempi, muttei välttämättä riittävässä määrin.

Suapi dumata :)

Edit: Tuon volan käyttämisen hyväksi shorttaamalla voi siis tehdä nyt ilman että menettää Btc-positiosta asemiaan, toisin sanoen print $.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 19.3.2018 11.19

Käsittääkseni Market Maker termiä vain käytettiin väärin. Nykyisissä toteutuksissa omistus on erittäin keskittynyttä ja siksi Dark_fx:n viestin aihetta on syytä pohtia. Vai miten itse kokisit  että bitcoin muuttuu itsellesi parhaiten rahaksi omistaessasi 95% maailman varannosta? Max ulkopuolinen vola mahdollisimman pienellä oman pääoman (BC tai €) uhrauksella tuo käsittääkseni maksimaalisen € konversion BC possasta. 

Tapahtuuko tätä, on oma tarinansa. Mutta mahdollisuus on huomioitava jos kryptoilla leikkii.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 9.11.2017 08.47

Tässä yksi esimerkki Etheriumista ja niistä syistä miksi puhun joskus paremmasta algoritmista, joka syö nykymarkkinat elävältä. 

Hups. Sori. En mä tarkottanut... Se mikä on Etheriumin hienous saattaa olla myös sen tuho. 

https://www.theguardian.com/technology/2017/nov/08/cryptocurrency-300m-d...

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 3.11.2017 11.13

Ai miks BC on nykyisin kupla. Tässä yksi syy.

https://motherboard.vice.com/en_us/article/ywbbpm/bitcoin-mining-electri...

Tästä ja transaktiokustannus vs. transaktionopeus voisi BC osalta Henryä jututtaa. 

Muiden, esim. Etheriumin osalta voisi jututtaa miltä tuntuu sijoittaa riskipitoiseen alhoritmiin, jonka markkina-arvo romahtaa kun kertaluokkaa paremmat algoritmit saadaan toteutettua. Voi kestää vuosia siis.

Positiivisuusbonarina, top 3 käyttökohdetta Etheriumin kaltaiselle ratkaisulla 

A) Rahan korvikkeena 

B) Ihan muussa käyttötarkoituksessa 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 14.5.2017 05.57

Laskupäivä. Kiitos, tämä selittää ilmiön spekulatiivisen kurssihypen kanssa. Toimii kun on riittävässä määrin spekulantteja sekä harmaata tai rikollista toimintaa. 

Timo. Ongelma valuutan rajallisuudessa on se että silloin valuutta ei toimi maksuvälineenä, vaan vaatii hallintamekanismin transkatioiden määrälle (inflaation hallinta),  tämä taas rajoittaa ominaisuuksia maksuvälineenä. 

Jos minulla olisi valuutta, jonka arvo  olisi 1 euroa ja tätä valuuttaa olisi vain minulla ja miljoona kappaletta. Jokaisesta tapahtuman lohkomisesta saisi 1 Hadcoinia. Nyt euroja alkaisi keräämään Hadbank joka ihan toimisi rehellisesti. Tapahtumamäärien räjähtäminen käsiin aiheuttaisi nyt inflaation, esim 1000000 tapahtumaa ensimmäisenä päivänä puolittaisi alkuperäisen position arvon  (josta olisin parhaassa tapauksessa päässyt jo eroon). Tämä tasapainoittuu toki jos järjestelmä on hyvä-kätevä-haluttu, jolloin Hadcoinin arvo kasvaa tasatakseen lohkomisesta ja transaktioista johtuvan systeemin sisäisen inflaation. 

Siksi mielestäni arvo voi kasvaa vain jos tapahtumien määrää (valuutan määrää) rajoitetaan riittävän tehokkaasti verrattuna kysyntään, tämä taas rajaa maksuvälineenä toimimisen pois.

Erona perinteisiin valuuttoihin on, että keskuspankin ja liikkeellelaskijan virkaa toimittavat valuutan luojat, joiden tärkein tehtävä toimivan ja uskottavan järjestelmän lisäksi on luoda kysyntää riittävästi. 

Haisee:)

(Samoilla tekniikoilla voidaan toisaalta luoda huikeaa lisäarvoa muille digiprosesseille)

Näytä koko viesti