Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 15.9.2020 10.07

Sijoitustieto kirjoitti:

... Syinä mm. huuhaa ja henkilökohtaiset hyökkäykset. ...

Sivustaseuraajana, jälkimmäinen syy on varmuudella validi antaa bannit. Noin ei keskustella.

Itselläni ei ole kompetenssia sanoa, oliko nimimerkki A:n linkittämät asiasisällöt tai kritiikki huuhaata, mahdollisesti, mutta onko ylläpidolla tästä muutakin tuntumaa kuin foorumin kutitustuomio?

Huuhaa -viittaus kohdistuu enemmän toiseen käyttäjään kohdistuneisiin heittoihin, eikä sinällään kryptoihin liittyneeseen sisältöön. Toivomme että tämä ketju jatkuu tämän jälkeen jälleen otsikon mukaisesta aiheesta. -yp

Näytä koko viesti
Kilpparin tumputusbloki - 9.9.2020 03.07

Kukin valitsee denialisminsa (ateisminsa) ja uskontonsa ja/tai faktansa.

https://www.facebook.com/linturi/posts/10160218151379745

http://www.columbia.edu/~mhs119/Temperature/?fbclid=IwAR2NCOsZ_byAQI-DH8...

Näytä koko viesti
Cibus Nordic - Laman kestävä osinkokone? - 9.9.2020 09.49

Aki on pitkälti mielestäni jäljillä siinä, että myös Haapajärvellä, kuin myös Helsingissä, täytyy ne tuotteet jossain säilöä ennen keräämistä. Vieläpä aika lähellä toimituspaikkaa, tai mikä parasta, ne kerätään valmiiksi noudettavaksi riittävän lähellä.

Pari artikkelia löysin, en sitä mitä etsin.

https://www.hs.fi/talous/art-2000006458195.html

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005631948.html

Etsimässäni oli tarkemmin yhden kerääjäksi tänä keväänä konvertoituneen työntekijän kokemusta, jossa kertoi keräävänsä yhdellä reissulla 1-3/5? asiakkaan ostoksia ja samassa oli maininta monenko ostoksia sai kerättyä. Tämä oli Cittarista tai Prismasta, jossa keräily tapahtui osin yöaikaan (täyttää samalla turvallisuusnäkökulmaa kun ollaan yöllä auki).

Konvertoiminen tuollaiseksi moderniksi keräily-noutopisteeksi nykyisestä ei taas ole niin suuri juttu. Mieluiten itsekin hakisin alle 500m sijainnissa olevasta paikasta, jonka yhteydessä parhaimmillaan olisi vielä nykyiseen kauppaan verratavissa oleva kisoski/kauppa, josta arkituotteet saa nykymeiningillä automaattikassan kautta mukaan. Samalla kassahenkilöstö voi olla vastailemassa niihin hönöimpiin noutajien kyselyihin, joita väistämättä tulee.

Muuttuu niin tai näin ainoa syy merkittävälle tilojen vähenemisen tarpeelle olisi kuljetusten lisääntyminen, joka ei ole lähivuosien näköpiirissä pohjoismaisella kulurakenteella ja nykyisellä tekniikalla. 10 vuoden päästä ja myöhemmin asiat voivat olla taas toisin.

t. Cibus-kelkasta turhaan syrjään jäänyt

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 30.8.2020 09.43

Aki Pyysing kirjoitti:

 

Cooler kirjoitti:

 

Aki Pyysing kirjoitti:

Melko hilpeää kurkkia, kuka alapeukuttaa sairaskohtauskertomuksia. Ylläpitäjä nimittäin näkee ne. Sijoitustiedon alt-righthan se sieltä luonnollisesti löytyy. Jopa parillakin nickillä.

Pelle Snuslosin saatan vielä henkilökohtaiseen vastuuseen masterinsa teoista. Käymällä pokeripöydässä alt-rightin ajatusprosessin läpi🙃.

 

 

Hieno juttu, että palstan ylläpitäjällä on henkilörekisteri kuka peukuttaa mitenkin. Tämä nykyisestä yhteiskunnasta tuttu "väärän mielipiteen" omistavien maalitus ja suoraan nimeäminen palstalla on saapunut tännekin. Ja toki ylläpitäjä ei näe mitään ongelmaa tuossa, koska on "oikean mielipiteen" puolella ja pahoille saa tehdä mitä tahansa.

 

Toistan aiemmin sanomani: Katsoin voivani leikkiä Jumalaa, kun löysin kahdella nickillä alapeukuttaneen saman kaverin, jolta on kielletty myös ja erityisesti PikkuPron ketjuun kirjoittamasta. Tämä oli jälkikäteen tarkateltuna todennäköisesti virhe. Koska alt-right on uhriutujana lähes yhtä hyvä kuin vihervasemmiston kovimmat kairaajat. Pellen en väittänyt alapeukuttaneen mitään, vaan kerroin aikovani vielä yhden kerran jutella kanssaan idolinvalintansa loogisuudesta, kun pokeripöydässä todennäköisesti taas kerran kohtaamme. Tämäkin kyllä oli vähän hönöä🙄.

 

Kyllä. Tämä oli erittäin hönöä, ja tämä itsensä hönöilyn puolustelu lähes yhtä hönöä. Helpompaa olisi nostaa käsi ylös ja todeta virheen tapahtuneen. - Huolimatta, että virheen osapuoli ei itseä miellytä.

Asiasta ei tietääkseni huomauttanut alter egonsa, eikä näin ollen kukaan uhriutunut kuin siun puhhees. Joten rinta kohti leukaa ja kohti uusia pettymyksiä. Näitä sattuu, vaikkei toki pitäisi. 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 24.8.2020 11.52

Slicelle peukku ylös eritooten kohtaan "yksityisyydensuojaa ei ole kuitenkaan". Ylläpitoon kuuluu vastuu ja vapaus, ja jos joku asia näkyy vain ylläpidolle, voi sen asian näkymisen kertoa, mutta ei sisältöä. Samasta syystä täytyy muistaa käydä Akille tarjoamassa alapeukkua.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 19.8.2020 01.37

Kevensin 1/4 30 tasolla. Nyt taas full ahead. Q2 oikeastaan edes kiinnosta enää :D

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 4.5.2020 02.26

Samassa junassa :D Ainoa mikä huolettaa, että suurimmat nettomyyjät AVA & ENS, eli naapurimaassa myydään. Thumbs up & lovee. edit: nettimyyjä=>nettomyyjä

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 28.4.2020 10.28

Aki Pyysing kirjoitti:

https://www.soininvaara.fi/2020/04/27/maanantaimietteita-koronasta/

Ode ei ole vielä ainakaan kokonaan dementoitunut.

On se vähän, uskoo laumasuojaan mahdollisimman pian, ei usko tunnista-jäljitä-eristä kykyihin Suomessa vaikka muualla onnistuu, samassa tekstissä myöntää jo tässä vaiheessa tulleen turhia ruumiita Ruotsissa kun tietoa on tullut lisää, mutta sitä tietoa ei ilmeisesti Oden mielestä voi tulla seuraavina kuukausina lisää niin, että kannattaisi panostus laittaa yhteiskunnan avaamiseen ja jäljittää joka hemmetin jälki joka mahdollista.

Kunnollisia vasta-ainetestien tuloksia odotellessa jatketaan popkornin syömistä ja koetetaan pitää jäätä hatussa ja lyijykynän terät katkottuna.

Näytä koko viesti
Fortum - 1.4.2020 05.49

Aki Pyysing kirjoitti:

Täsmäytyspäivä = T+2 ostopäivästä. Yhtiökokouspäivänä torstaina 23.4. ostetut ovat siis oikeutettuja osinkoon. T+1 = perjantai, T+2 =maanantai. Miksi yhtiöt eivät laita tätä suurelle yleisölle selkokielellä yhtiökokouskutsuun, on mietityttänyt miuta vuosikymmeniä. Mie puhun puolisujuvaa pörssiä, mutta valtaosa kansasta ei.

Olisiko syynä, että nykyinen ilmaisu on teknisesti ottaen täsmällinen, mutta "ostettu 23.4." ei ole. Koska aina silloin tällöin harvoin tapahtuu jotain sählinkiä, ja setlaus ei mene kuin yläjuoksun saarella. Sitten oltaisiin sormi suusaa miettimässä, että mitäs hittoa. 

Näytä koko viesti
Pohjan tunnusmerkkejä - 26.3.2020 09.58

Rahastaja kirjoitti:

Konsensus näyttäisi kääntyneen positiivisempaan suuntaan tässä viime päivinä.

Järeät tukitoimet ja positiiviset uutiset Italiasta&Kiinasta antaa uskoa tulevaan. Muu maailma tulee perässä, mutta nyt osataan paremmin ennakoida mitä tulee tapahtumaan ja näyttäisi siltä et maailmanloppua ei ehkä tulekaan (tulee toki aikanaan, mutta ei tähän tautiin).

Tämähän ei vaadi seuraavaan romahdukseen kovinkaan isoa taka-pakkia Kiinassa. Tosin seuranta siellä taitaa olla sillä tasolla, että nitkuttelevat aika pitkälle. Saa nähdä miten Kiina, ja myöhemmin länsimaat pystyvät soputumaan pitkittyneen kriisin tilanteeseen. 

Kiinassa kesti n. 2kk että päästiin tähän päivään. Suhteessa Italia on pahemmassa jamassa ja voi hyvin kestää kesäkuun alkuun, kun siellä puretaan rajoituksia.

Näytä koko viesti