Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Ostin pienellä(n. 1%) QPR Softwarea hintaan 0,59 siinä vaiheessa oli taulussa n. -9%. Siinä toivossa että toimitusjohtajan lähtö ei olisikaan maailmanloppu. 

Näytä koko viesti
Sijoitusasunnot.com listautuminen -

Ikävää että listautuminen ei toteutunut. Pörssin puolelta olisin ollut kiinnostunut ottamaan. Minimi merkintä oli tällä kertaa liian iso omaan salkkuun. 

Näytä koko viesti
Sijoitusasunnot.com listautuminen -

Täytyy katsella mikä hinta on ja tase. Muutamia vuosia olen yrityksen kehitystä vierestä seuraillut ja tekeminen vaikuttaa nousujohteiselta. Mielenkiintoinen firma.

 

Ps. Huppari päällä esiintyminen inderesin haastattelussa kertoo että toimarilla jalat maassa ja hihat kääritään tarpeen tullen myös itse 😃

Näytä koko viesti
Kotimainen päiväkauppakurssi -

Amen. Mukavaa väriä tälle palstalle ja ehdottomasti seurantaan ketju. Seuraillaan mitä tuleman pitää. Toivottavasti ei Putkonen joudu hankaluuksiin TC nimen käytöstä.

Näytä koko viesti
Verkkokauppa.com -

Ostin tänään verkkiksen osakkeita. Mitäs muut pisneshenkilöt on mieltä, minkälainen osari voisi olla odotettavissa? (16.7)

Jotenkin tuntuisi että tuo lakimuutos jossa alv lisätään kaikista eu alueen ulkopuolelta tulevista lähetyksistä, enemmän tai vähemmän lisää kotimaisen kaupan myyntiä.Tai ainakin tuo pienen valopilkun horisonttiin enlightened

 

Itse tietysti odotan ja toivon että yhtiö tiedottaa, että kauppa on käynyt hienosti ja käy vielä paremmin tulevaisuudessa. 

 

Mukavaa kesäpäivän jatkoa

Näytä koko viesti