Olet täällä

ernest

ernest

  • Liittynyt 14.2.2015
  • 11 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Revenio Group - 21.3.2018 11.15

Kijoittelin jo pidemmän tekstin, mutta onnistuin hävittämään sen vahingossa.

Cutican arvo koki kolauksen, jos tulkitisin Zijoittajan viestiä oikein. Olisi hyvä saada vähän lisätietoa tuotteen käytännön toteutuksesta ja siitä pystyykö kuvantamis tekniikkaa suojaaman mitenkään, mitä vähän epäilen.

Yksinkertaistetusti hyperspektrikameralla pystytään näkemään syvälle ihon sisään toisin kuin paljaalla silmällä. Tämä mahdollistaa syövän havaitsemisen jo aikaisessa vaiheessa, jos tiedetään mitä kuvista etsitään. Cutican "äärimmäisen haastavan algoritmin" pitäisi löytää kuvista syöpä luotettavasti jo aikaisessa vaiheessa. Juuri tämä  "haastava" algoritmi herättää nyt hälytyskellot soimaan, koska Revenion etumatka pystytään ottamaan kiinni koneoppimisen avulla. Jos Revenio ei käytä itse koneoppimista apuna algoritmien kehityksessä olisin hyvin huolissani.

Yksi tulevaisuuden riskiskenaario on, että markkinoille tulee useita hyperspektrikameroita eri valmistajilta, joiden kuvat lähetetään esimerkiksi IBM:n Watsonille, joka tekee diagnoosin. Tällöin kilpailu laitteissa olisi kovaa ja IBM vuolee kermat päältä. Sama koskee myös muita potentiaalisia sovelluskohteita.

Arvokas harrastus arvosijoittamisesta - 28.9.2016 0.58

Öljyyn jos johonkin liittyy politiikka. Oletko miettinyt kuinka pitkään mahdollisen kuplan annetaan paisua ja annetaanko sen ylipäätään puhjeta?

Miksi analysoit juuri öljyntuotantoa? Toki amerikan liuskeöljytuotanto on mielenkiintoinen keissi, mutta jos tavoitteena on tehdä rahaa markkinoilla, niin luulisi, että parempia kohteita löytyisi muualta.

Valitettavasti oma kompetenssi ei riitä muuhun kuin irrallisten kysymysten esittämiseen, mutta tätä blogia kyllä ilo lukea. Kitos siitä.

Volkswagen - 23.9.2015 11.16

Pysyisin juuri nyt kaukana autotehtaiden osakkeista. Vaikea kuvitella, että VW on ainoa autotehdas, millä on ollut vaikeuksia alittaa jenkkien tiukat hiukkaspäästöjen rajat. Vaikka en mikään moottorien asiantuntija olekaan, niin käsittääkseni suuri teho, pieni kulutus ja matalat hiukkaspäästöt on vaikea yhdistelmä.

Saga Furs Oyj - 16.9.2015 13.24

mustapörssi kirjoitti:

Mistäs saa koodin et pääsee livenä seuraamaan?

 

Näköjään suora linkki ei toimi. Tuohon ei siis oikeasti tarvita mitään tunnuksia.

Sagan huutokaupat sivuilla on ylhäällä oikeassa reunassa kuva, missä lukee Realtime auction monitor.

Saga Furs Oyj - 16.9.2015 12.14

Syksyn huutokaupan tiedot: http://www.sagafurs.com/fi/auctions_home/auctions_info/season_2014_2015/September_2015

Huutokaupan seuranta: https://www.sagafurs.com/Realtime/

 

Näköjään aika huonolaatuista tavaraa nyt myynnissä ja hinnat sen mukaisia. Toisaalta kauppa käy ja huonoista nahkoista saa suhteessa korkeimman välityspalkkion.

Saga Furs Oyj - 9.6.2015 10.41

Hinnat näyttivät tippuneen maaliskuulta 10% tai yli. Kurssia pidetään parin osakkeen kaupoilla 25 pinnassa, eikä ostolaitaa käytännössä ole. Tais tulla turpaan...

Cargotec - 28.3.2015 10.57

Kiinnostaisi ihan yleisesti tietää, onko olemassa sivustoa mihin tulisi osakkeiden suositukset reaaliajassa.

Cargotec - 27.3.2015 22.54

Konecranesia myytiin kans isosti. Joku isompi lafka ilmeisesti dumppas kaikki saman sektorin omistukset? Harmittaa kyllä, koska itsellä Cargo on yks isoimmista. Jos osake nousee 2-3 prosenttia niin saatan myydä osan pois.

Saga Furs Oyj - 11.3.2015 12.46

Osaako joku sanoa suosivatko venäläiset nyt myytäviä nahkoja ja kiinalaiset ostavat sitten sinikettua ja minkkiä? Harkitsen uuden pienemmän position avaamista.

Saga Furs Oyj - 11.3.2015 11.11

Huutokaupassa ei näyttänyt menevän kovin hyvin, joten myin osakkeet lopulta pois maltillisella 5% voitolla. Oli kuitenkin minulle isohko positio niin liipasin oli herkässä. Voi olla, että tein taas bulleromuuvin, mutta nyt voin ainakin keskittyä muihin asioihin.