Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 14.1.2021 10.30

Myyty kaikki kryptot hetkellisesti pois.

BTC @32.500€

ETH @1005€

Alkoi hirvittämään. Huonolla tavalla. 
 

 

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 7.1.2021 08.03

Pudotin kyydistä 80% Bitcoinia @32.000€ ja 90% Rippleä @~0,28€, tästä tuli kuudessa vuorokaudessa yli 50% voittoa. 
 

kun pudotus alkaa on kyyti kylmää. Stop ja limit määräyset myy... jos olet manuaalisesti mukana olet myöhässä.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 2.1.2021 05.35

JEO kirjoitti:

Kiinnostaisi hieman, että mikä sai tekemään noin suuren liikkeen? Ripple on kuitenkin niin volatiili ja epävarma tällä hetkellä SEC:in takia. 

disc. Omistan hieman rippleä itsekkin, mutta en ole vaivautunut perehtymään asiaan vielä toistaiseksi tarpeeksi.

Halukkuus ja mahdollisuus riskinottoon. Tuo SEC case on itsellä ollut tarkassa seurannassa. Näen tämän prejudikaattina koko

kryptoalalle. Miten tuomioistuin tai vastaava voi vaikuttaa arvonmääritykseen. SEC lawsuit on Ripplelle, kuin korona osakemarkkinoille. Se dippi, josta

et ostanutkaan on nyt. Juuri nyt. Tuon summan olisin voinut jättää aiemmasta postauksesta pois, mutta olkoon. Se todennäköisesti kertoo tulevaisuudessa,

että typeryydet maksavat rahaa. Paperirahaa.

 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 1.1.2021 10.44

Joskus on vaan sellaisia päiviä, kun aamulla herään, päässä soi Jan Hammerin - Crockett's Theme.

Tiedän kokemuksesta, että tulee perseiltyä, yleensä huolella.

 

Tänään oli juuri tuollainen päivä.

Otin kyytiin miljoona kpl Rippleä @ 0,19 €

Näytä koko viesti
Joutomiesten vertaistukiryhmä - 29.12.2020 04.14

Testasin uutta kahvikonettani. Ensimmäisen kupin heitän yleensä suoraan naamalle, se on vaan parempi niin. Nyt juon toista annosta ja ajattelin tunnustaa tähän kaiken pahan mitä olen tehnyt. Noudattamani pätkäpaasto sallii aterionnin tällä hetkellä aikaikkunassa 1800-0200.

 

Olen aina tiennyt, että minussa on jotakin ihan helvetin outoa. Minulta puuttuu kyky normaaliin empatiaan ja ihmiselle tyyppillinen myötäelämisen taito. Jos juhlissa joku blendaa juuri abortoituja sikiöitä, en ole pahoillani, vaan kysyn saako maistaa. Eiran Sairaalan psykiatrian erikoislääkäri sanoi pitävänsä minua puhtaana psykopaattina, mutta minua ei kannata tai tarvitse hoitaa, koska en ole tehnyt mitään vakavaa rikosta, eikä psykopaatteja voida hoitaa tuloksellisesti. Usein psykopaatti saa hoidosta vaan lisää työkaluja ihmisten manipulointiin ja outoihin asetelmiin, joita hän luo ja hallinnoi.

Asun eteläisessä Helsingissä. Miesluolan ja Batgaven yhdistelmässä. Louhin kryptoja ja kasvatan kannabista. Minulla on kohtuulliseen kokoinen meriakvaario. Suurimman kalan nimi on Florian Homm - se inhoaa mua.

Aikaisemmassa elämässäni olin ihan normaali talousjohtaja, eräässä merkittävässä Suomalaisessa yrityksessä. Jättäydyin pois tehtävästäni noin 10 vuotta sitten. Eräänä syyskuisena torstaipäivänä nousin vaan yksinkertaisesti pöytäni äärestä. Jätin paperit levälleen, koneet päälle, kahvikupin pöydälle. Kävelin vaan pois. En sanonut kellekään yhtään mitään. Raitiovaunussa kotiin tiesin, että en enää palaa työhuoneeseeni -ikinä. Näin kävi. Mun Exitit on aina olleet jotenkin outoja. En usko että tämä ois toiminut niin, että vien kakkua kahvihuoneeseen ja toivotan kaikille hyvät jatkot. 

 

Financial standing hetkellä kun lähdin:

-Henkilökohtaista korollista velkaa noin 850t€

-Varallisuutta noin kolmen miljoonan paikkeilla. Asuntoja, osakkeita, metalleja, kryptoja, käteistä.

 

Tein laskelmia, minulla oli vaihtoehtoisia välilehtiä taulukkolaskentaohjelmassa. Vaikutti siltä, että saattaisin selvitä. Vuosikymmen myöhemmin voin todeta, että saatan ehkä olla kuivilla.

 

Mikä on merkittävin sisäinen konfliktini tässä tilanteessa, vuonna 2020? Ehkä syyllisyys. Koen että, en ansaitse helppoa elämääni. Toisaalta näköalattomuus, mitäs nyt? Kalat on ruokittu, kasvit kasteltu, mining rig humisee ja jauhaa cryptoja. Massit on tallessa. Tarvitaanko minua mihinkään? Tässäkö tämä elämä nyt oli. Räpäytän kerran silmiäni ja olen vanha äijänkäppyrä.

Olen viime aikoina heräillyt yöllä painajaisesta, jossa olen edelleen työpöydän takana. Stressi, unettomuus, paineet, ihan järkyttävä työilmapiiri. Olemus väsynyt ja pöhöttynyt. Vapaaehtoisesti.

 

 

Ehkä kolmas kuppi kahvia vaan, niin kyl tää tästä taas lähtee :)

Vuodelle 2021 kokeiluun Compton Diet - Hennessy and ass.

 

 

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 - 24.12.2020 12.52

Bitcoin. 

23.145$
19.091€

Ei taida mahtua sääntöihin...😊

 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 22.12.2020 11.47

Ostin tuntemattomalle vanhukselle jouluruuat. Eräässä elintarvikeliikkeessä Helsingin keskustassa oli jonoa kuin kanaalitunnelin suulla Doverissa. Vanhemman huonosti liikkuvan rouvan kortit eivät toimineet. Päädyin maksamaan ostokset, koska alkoi maskin takana jo hieman ahdistamaan ja lapaluiden väli oli valmiiksi kostea.
 

Todellinen syy ei ollut pyyteetön hyväntahtoisuus, halusin vaan nopeasti pois ruuhkasta ja hieman helpottaa 30 muun ihmisen elämää takanani. 
 

Jotenkin tuollaisesta saa itse paremman mielen, kuin että joku olisi maksanut mun omat ostokset. Teen tätä aika ajoin. Yleensä kyseessä on lapsi, jolle on annettu liian vähän kolikoita tai muuten jotenkin apua tarvitseva. Bisse-Vellun bisset jää minulta kustantamatta, 101 kertaa sadasta.

Hyvää joulua kaikille, paitsi Aarnion Jarille!

Näytä koko viesti
Kryptotraderin treidit ja turinat! - 24.11.2020 06.27

Ripple ja Stellar ottaneet +120% hypyt viikossa. Vaikuttaa siltä että bitcoin varoja siirrellään noihin. Odotan korjausta ihan koska hyvänsä... rajua korjausta

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 24.11.2020 12.30

naku kirjoitti:

Paljonko välityspalkkiot ?

1-2% ilman minimiä, jotka alenevat suhteessa edellisen 90 päivän kaupankäyntivolyymiin. 1% kuluun pääsee > 250k€.

En tiedä onko kallista vai ei? Itselle on tärkeintä, että mua ei ryöstetä. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 23.11.2020 11.24

naku kirjoitti:

Mikä on mielestänne paras Bitcoinien ostopaikka netissä?

Jos et liikuttele miljoonia kerralla, on kotimainen Coinmotion Oy hyvä vaihtoehto. Julkisten tilinpäätöstietojen pohjalta vaikuttaa ihan luotettavalta. Talletukset välittömästi, kotiutukset alle vuorokaudessa. Heillä tällä hetkellä valikoimissa BTC, ETH, LTC, XRP ja XLM.

Olen käyttänyt itsekin summilla <50k€, on ollut muutaman vuoden ajan nopeaa ja luotettavaa.

Jotenkin luotan Jyväskyläläiseen kaulapartanörttiin enemmän, kuin johonkin ulkomaiseen nevöhöördiin.

 

Näytä koko viesti