Ilmastonmuutoskeskustelu -

Oonkohan mä ainut kenen mielestä Jenni Pitkon jutut ei kuulosta uskottavilta? Noh, ehkä toimisin itse samoin tuossa asemassa. Eveliina Heinäluomalle & Sara Seppäselle pisteet kotiin. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d9418873-2c1a-44e3-8e38-041521a09cf1

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina II. (Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana jne...) -

Tervehdys, arvoisat kryptotieteilijät. Itse en omista kryptoja, jos omistaisin varmasti katsoisin täältä parhaat vinkit. Käytännössä mitään ymmärtämättä koko alasta, haluaisin esittää kysymyksen mihin kuka tahansa ystävällinen sielu voi vastata. Eräs tuttavani, jota pidän nykyisin hieman tärähtäneenä, hokee samaa asiaa aina hänet tavatessani: Avaa Lobstr Stellar Lumens lompakko. En ole avannut, eikä ole aikomustakaan avata. Mun mielestä tämä vaikuttaa täydeltä kusetukselta. Ko. henkilön jutut muuttuu kummallisemmiksi jatkuvasti, en tiedä onko täysin seonnut. Haluaisin vain varmuuden, että kyseessä oleva Lobstr on kusetus pahinta laatua. Olisi jotain näyttöä ja saisin täyden varmuuden, täällä kun tuntuu tietoa olevan. Arvostan kaikkia vastauksia asiaan liittyen! 

Näytä koko viesti
Musk vs Zuck -

Eikö tää nyt oo pelkkää showta? En käytä X:sää ( enkä myöskään exää 😜) 

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Miksi jonkun vedonlyöntitoimiston ( Coolbet) kertoimia alapeukutettiin? Kaikkihan ne vaan ymmärtääkseni voittoa tahkoavat ( muokkaa kertoimia pelaamisen perusteella )

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

Ongelmahan on tietysti vastakkainasettelu. Siitähän media hyötyy. Jos tilannetta alettaisiin perkaamaan neutraalisti, niin mitä tapahtuisi? Ketään ei kiinnosta kenenkään puolueesta riippumattomat näkemykset. Idea on yksinkertainen ( hullut vs hullut). Muut pysyy vaiti, koska kukaan täysjärkinen ei tälläiseen keskusteluun lähde,  omia mielipiteitään esittämään. Ai, miksi? Koska siitä ei voi hyötyä mitenkään, jänkätä voi kyllä loppumattomiin. Nm Casteliero toi tänne näkemykset hyvin esiin, eikä siitä paljon paremmin voi vetää. Ite persu kannattaja ( enkä siitä hyödy millään tavalla) tämä " keskustelu " on joutavaa. Ai, miksi? Koska olen kuulemma tiettyjen käyttäjien ( lue: parempien) mukaan natsi, rasisti jne. Hauskaa tässä ainoastaan on, että persut/ äänestäjänsä kaikki ovat natseja tai rasisteja ehkä jopa molempia. No, minä en kuulu tähän luokkaan eikä kukaan muukaan tutuistani ( suurin osa persujen kannattajia). Me kuulumme tähän ryhmään, koska olemme haitta maahanmuutto vastaisia. Niin ovat kaikki järki- ihmiset puolueesta riippumatta. Jätetään fanaatikot omaan arvoonsa/ arvottomuuteensa. Oma mottoni on : ajattele/ tee mitä lystää, kunhan et toiminnallasi vahingoita muita kanssaeläjiä.  

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

No jaa, mielipiteensä kullakin. Omasta mielestä ei ollut mitenkää kohtuutonta uutisointia Marinin töppäilyihin nähden ja Marinin hehkutusta ollut myös mielin määrin. Kekkosen aikaan ei voi oikein verrata, kun nykyisin uutiset leviää somessa minuuteissa. Nyt vois antaa asioiden toki jo olla. 

Näytä koko viesti
TV-Viihde ja elokuvat -

https://twitter.com/realDailyWire/status/1664424891372941312     What is a woman? Mielenkiintoinen dokkari, suosittelen. Vielä näkyy ilmaiseksi Twitterissä.

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2023 -

Laitetaas tänne hupi veikkauksia puolueiden kannatuksesta. Ei tarvi perustella,  halutessaan toki voi näin tehdä. Pliis, ei omaa agendaa mukaan. Oma ennuste ( tästä on nauranut kaikki tuttavani). Neljän suurimman puolueen järjestys . PS 23-25% , Kok 20-22% , Sdp 16-18% , Kes 12-14%. Älkää kysykö mihin ennusteeni perustuu ( saa kysyä vaalien jälkeen) .  

Näytä koko viesti