Koronavirus Covid-19 -

"If you panic, panic first!

Mitäs arvon raati tuumaa, tarttuuko yskä pörssiimme?"

Tykkään tästä ketjun aloittavasta (21.1.) iskulauseesta. Yskä taisi tarttua.

 

Näytä koko viesti
Ålandsbanken -

Negarin pukkasi juuri ennen huomista julkistusta. Satuin seurailemaan kaupankäyntiä ja ihmettelin kun puoli kolmen aikaan Ålandsbankenilta joku myy laidat puhki ja jättää vielä yli 2k osaketta myyntilaitaan, klo 17.00 tuli sitten negari hmm.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään -

Ostoksia : Nordeaa sisään suht isosti ~8,04, eurobank bullia 10 vivulla, telesteä 8,18 ja ålandsbankkia 14,2 cheeky

Näytä koko viesti
Brexit -

Mielipidekyselyt ~tasan ja kymmenisen pinnaa päättämättä. Ihmisillä on taipumus olla äänestämättä muutoksen puolesta jos ei vahvaa kantaa ole muodostunut. Lisäksi aiemmin mainittu leave-puolen mahdollisesti pienempi äänestysaktiivisuus -> hyvin todennäköisesti remain vie voiton. Pörssi ilmeisesti samaa mieltä kun jonkun verran toivuttu. Laitoin silti betsejä sisään ja veikkaan pikku ralleja ensi viikolle.

Näytä koko viesti
Kolumni: Jos OneCoiniin sijoittaa, ei rahaa rakasta -

En ole tarkemmin näihin tutustunut mutta  voiko näitä myydä ennen tuota luvattua vapaata kauppaa ja maksuvälineenä käyttöä? Ymmärrän että täysi kusetus kyseessä, mutta jos uskoo ettei kupla puhkea vielä vähään aikaan niin olisiko mahdollista ostaa nyt ja myydä seuraavalle uunolle myöhemmin kalliimmalla? Jos ei mustaa pekkaa jää käteen niin trendillähän voisi jonkun aikaa ratsastella :D

Näytä koko viesti
Revenio Group -
Aki kirjoitti:

Onhan tämä niin saatanan kallis, P/E2015 42, markkina-arvo 200M€ ja liikevaihto 2015 20M€, joten en kyllä uskalla tankata, sopii parempihermoisille.

Mutta toivotan menestystarinalle onnea ja menestystä, enkä ehdottele mitä omassa tai muiden omistuksessa oleville tulisi tehdä. 

Totta on, että kallista alkaa olemaan. Toki jos kasvetaan 30% vuodessa ja liikevoittokin hyvällä mallilla niin pitää P/E olla iso. Nythän tuli todella huono Q4 ja kurssi nousi. Hienosti tiedotettu tuntia ennen huonoa osaria fda-luvan jättäminen. Ilmeisesti 45 päivää fda:lla aikaa antaa joku vastaus. Pakko oli ostaa tänään puolet osarin jälkeen myydyistä takaisin, koska oma mutu on että fda-lupa tulee menemään läpi. Veikkaan että tästä pompataan kunnon nousuun kunnes  tajutaan ettei ollutkaan iin helppoa lyödä läpi täysin uutta hoitokäytäntöä. Joka tapauksessa todella mielenkiintoinen kasvutarina, jossa ajattelin olla mukana välillä treidaten.

 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään -

Reveniota sisään ~25.25 ihan isosti, odotellaan fda lupaa jonka jälkeen nousuun ulostus. Easy game

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään -

Martelaa avauksesta 5,55 ish. Markkinat väärässä, minä oikeassa.

Näytä koko viesti
Martela -

Samat mietteet, en käsitä. Nyt varmistui vielä ettei ollut kyse vain hyvästä loppuvuodesta vaan kulukuuri oikeasti puree. Tämä siis tulkittu ohjeistuksesta tälle vuodelle, jossa arvioidaan lukujen pysyvän samoissa. Siispä ostin itse lisää heti avauksesta ja näkisin että yli kuuden pitäisi olla hinta. Porukka kotiuttelee voittoja sen kummempia miettimättä? Veikkaan Inderesin julkaisevan raportin muutaman päivän sisään ja laittavan suositukseksi 6,5e+ ja nonnerot siirtyvät takaisin ostolaidalle.

 

Kertokaahan joku miksi hinta on 5e eikä 6e+ jos eps 0,61 opo ~5,5, osinko 0,25 ja tälle vuodelle odotellaan samaa liikevaihtoa/voittoa ja kulukuuri puree lisää tänä ja ensi vuonna?

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj -

Ei mene itsellekään jakeluun arvostus. Eikö tässä vaiheessa voida jo aika suurella todennäköisyydellä sanoa, että epsi on 4€+ ehkä enemmänkin. Vaikka Saga pienomistajan näkökulmasta maksaakin huonosti osinkoa niin nouseehan tällä epsillä lain velvoittama osinko % jo aika korkeaksi näillä alle 25€ hinnoilla. Tarviiko se tosiaan näkyä siellä Kauppalehden sivuilla se uusi epsi että porukka kiinnostuu.

Joku Nordealainen kurssin tuonne polki ja huutiksen alettua on lopettanut myynnit. Mikäli halutut myynnit tehty niin tästä ehkä myös tukea nousulle kun lukuja tulee julki.

 

Näytä koko viesti